10 Vaarallisin bakteerit on matkapuhelin

Matkapuhelin on yksi manipuloitu päivittäin esineitä, jotta tämä voi tulla lähetin erittäin haitalliset bakteerit terveydelle. Seuraavat ovat vaarallisin bakteerit on matkapuhelin.

vaarallisin bakteerit, jotka elävät matkapuhelimeesi

1. Bakteeri Pseudomonas aeruginosa

Tämä on yksi niistä aggressiivisempia bakteerit listasta esitetty alla, koska se on taudinaiheuttaja, joka ei tarvitse monta ravitsemuksellisia resursseja. Ja tämä bakteereja on valtava antibioottiresistenssiä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, että rajoittavat matkapuhelimen käyttöä klinikoilla ja sairaaloissa.

2. Bakteeri multa

muotti Se on läsnä yksi kymmenesosa matkapuhelimet, koska se olisi hedelmissä ja vihanneksissa ovat edelleen pitkiä jääkaapissa. Kun olet viettänyt paljon aikaa muotin ja se saa hengittää, se voi aiheuttaa vakavia hengitysvaikeuksia, keuhkokuumetta ja tukkoinen nenä.

3. Clostridium difficile

Joidenkin tutkimusten vuonna 2013 amerikkalainen aikakauslehti infektioita, Clostridium difficile bakteerit Voit löytyy jatkuvasti sekä tabletit kuten tunnetuissa älypuhelimet. Joitakin ehtoja, näiden bakteerien saattaa esiintyä, on ripuli, paksusuolen ärsytys ja muut vatsavaivoja joka lähinnä se hyökkää heikosti puolustuksemme.

4. sienet ja hiiva

Bakteerit matkapuhelimeesi

Tämän tyyppinen bakteeri, yleensä löytyy ihmisen kehon, mutta jotka on esitetty pieninä määrinä eivät aiheuttaa lisää vahinkoa. Kuitenkin jotkut Candida albicans voi aiheuttaa vammoja emättimessä ja suun. On huomionarvoista, että noin 200 matkapuhelimet tutkittiin terveydenhuollon ammattihenkilöistä ja biologisesta materiaalista ja totesi, että 11,9% elektronisten laitteiden ollut tällaisia ​​bakteereita.

Älä lopeta lukeminen: Luonnollinen ja kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon syyliä

5. Koliformit

Lähes aina nämä bakteerit sijaitsevat kasveja, ulosteet ja ulosteet. Vaikka mitään aiheuttaa lisää vahinkoa on niukasti, asiat muuttuvat, kun he alkavat näkyä suuria mittasuhteita. Tällä hetkellä ovat merkittävä uhka, vaikka ne ovat vahvasti läsnä elektronisissa laitteissa.

6. Staphylococcus aureus

Tämä on yksi niistä vaarallisin bakteerit on matkapuhelin joissa läsnä yli puolet puhelimista maailmanlaajuisesti. Staphylococcus ovat yhä vastustuskykyisiä antibiooteille. Kun löydetty ihmisen iholle, se voi aiheuttaa enemmän tai vähemmän vakavia infektioita.

7. Corynebacterium

Tutkijat Oregonin yliopiston Yhdysvalloissa löysivät matkapuhelimiin näitä bakteereja, jotka aiheuttavat pääasiassa sairauden kurkkumätä; sairaus, joka yleensä hyökkää tärkein tapa ylähengitysteiden.

Se on erittäin tarttuva tauti, ja useimmissa tapauksissa aiheuttaa monia hankaluuksia sekä aivohermoihin ja sydän. Onneksi kehitettyjä rokotteita estämiseksi bakteerit ovat onnistuneet merkittävästi vähentämään tartuntojen maissa länsipuolella.

8. E. coli

E. coli -bakteerit läsnä matkapuhelin

Tämä bakteeri aina löytänyt jätetty suolistossa ja on kehittämiseen tarvittavia ruuansulatusta. Näin ollen, sitä pidetään ulosteen bakteerien.

Älä lopeta lukeminen: Luontaistuotteet nesteen kertymistä

Erityisesti kanta tämän bakteerin; verenvuototauti, liittyy läheisesti kulutus elintarvikkeita, jotka ovat pilaantuneet tai saastuneet, mikä aiheuttaa jatkuvaa verenvuotoa ulosteessa, munuaisten vajaatoiminta ja anemia. On huomionarvoista, että esiintyy myös matkapuhelimet ja Ne voidaan siirtää paikasta toiseen puute tuotteen hygienia.

9. puhdistusmenetelmässä

Tämä bakteeri on yksi lääkeaineresistenttejä ja antibiootteja on, joten se on erittäin vaikea poistaa. Sen uskotaan olevan tärkein vastuussa vähintään 30% tartunnoista esiintyy sairaaloissa.

10. Streptococcus

Siinä on 2 eri läsnäolon: ensimmäinen vastaa yksi akuutti tonsilliitti lapsilla, ja toinen taso voi aiheuttaa infektioita virtsaa tai keuhkokuume aikuisilla. Molemmat löytyivät sormenjälkiä löytyi matkapuhelimiin.

Kun oppiminen vaarallisin bakteerit on matkapuhelin, on suositeltavaa aina puhdistaa alkoholilla tai muita kemikaaleja vältetään vaikutusten leviäminen, mutta se on parasta olla varovainen olla käyttämättä matkapuhelimia kylpyhuoneessa tai paikoissa, joissa lähde mahdollinen tartunta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 45 =