Salaatti energiaa taistella anemia ja kolesteroli

torjua anemia ja kolesteroli

Herkullinen salaatti ja energiaa torjumaan anemiaa ja kolesterolia, ihanteellinen vähentämisessä ruokavalion raskauden aikana ja diabeetikoille. Tämä salaatti on erittäin helppo tehdä, mutta saatte paljon ravinteita, vitamiineja ja kivennäisaineita pitää runko täynnä energiaa ja elinvoimaa Vaikka voit käyttää vähentämään ruokavalion laihtua terveellisesti nauttien suuri maku. Se auttaa myös torjumaan anemiaa ja kolesteroli, kaksi ongelmaa, jotka kulkevat usein käsi kädessä.

Edut komponenttien energian salaattia

Enslada energia

diabetes:

Papuja tai pavut ovat lähde monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, proteiineja, vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Niillä on alhainen rasvapitoisuus ja sen kasviperäisten elintarvikkeiden sisällä kolesterolia. Ne ovat ihanteellisia ruokinta huolehtiva diabeetikon. Sen monimutkaisen hiilihydraatit imeytyvät hitaammin kuin yksinkertainen (sokeri, makeiset, hunaja, karkkia, jne), siis estää voimakkaan nousun verensokeri.

Salaatti energiaa lavalla raskautta

Sisältävät runsaasti tiamiinia, riboflaviini, niasiinia ja foolihappoa. Kolme ensimmäistä ovat välttämättömiä energian tuotantoon. Samaan aikaan, foolihappo on välttämätöntä muodostumisen ja solujen kypsymisessä, niin on tärkeää raskauden estämiseksi hermostoputken defektien.

Muista lukea: Kvinoa salaatti ruokavalio diabeteslääkkeiden

Torjua anemia ja kolesteroli

Määrä oli 100 g Pavut sisältävät noin 17 grammaa kuitua. Tämä on tärkeää ottaen edut kuitu alentaa veren kolesterolia ja riski krooninen, kuten lihavuuden, diabeteksen ja syövän.

Jos syö pavut tuottaa ongelmia kaasun tai ilmavaivat, ratkaisu on yksinkertainen: ennen keittämistä pavut liota vedessä tunnin ja poistaa nestettä, koska komponentit, jotka tuottavat kaasuja ovat eräänlainen hiilihydraatteja löytyy kuori pavut ja liuotettiin veteen.

Epäilemättä, pavut ovat hyvin ravitsevaa ja terveellistä. Älä unohda mainita niitä omaan ruokavalioon, sekä vähentää anemia on vähemmän kaloreita ja kolesterolia, joka auttaa hoidat painoa.

Ihanteellinen vähentää energian salaattia ja diabeetikon ruokavalio.

ainekset

 • 3 kupillista papuja / papuja / punaiset pavut
 • 1 paprikassa - kuutioitu
 • 1 keltainen paprika - kuutioitu
 • 1/2 punasipuli - kuutioiksi
 • 1 pieni nippu persiljaa - silputtuna
 • 2 sitruunat mehua
 • 1 rkl oliiviöljyä
 • Merisuolaa maun

Valmistamiseksi energia salaatti

 1. 1Comienza tyhjennys ja huuhtelu keitetyt pavut; valetaan astiaan tai Tupperware.
 2. Sekoita kuutioitu paprika, sipuli ja persilja.
 3. Spray oliiviöljyä ja sekoita hyvin.
 4. Lisää haluttu määrä sitruuna.
 5. merisuolaa maun.

Älä lopeta lukeminen: Karvas totuus Spenda

Tämä resepti on erittäin helppo valmistaa. Voit aina lisätä ja vähentää ainesosia, riippuen etusija. Jos maku on enemmän rikkaita salaatin ainekset ja maku, voit lisätä valkosipuli, tomaatit ja ruskea riisi. Se on luonnollinen tuki torjumiseksi anemia ja kolesterolia, kun annat kehon energiaa.

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 41