Tiede tuomarit paranormaaleja.

tuomari tiede

Asiasta paranormaaleja, erityisesti mitä tulee haamuja ja ahdisti taloa, tiede on ollut tyhjentävä. RAJATIETO Niitä ei voida altistaa tieteellinen menetelmä, joka ei tee niistä uskottavia. Vaikka ei ole ehdoton yksimielisyyttä tiedeyhteisössä toteutettavuutta koskevan paranormaaleja pääsääntöisesti valtiot, jotka ovat tyypillisiä ilmiöitä menneisyydestä, sillä tähän mennessä kukaan ei ole pystynyt osoittamaan empiirisesti mitään näistä tapauksista.

Tämä lausunto on fyysinen Germán Kremer, joka tällä hetkellä opettaa yliopistossa Chilessä. Hänelle usko tällaisia ​​asioita "vuoksi joitakin mielenterveyden kaltevuus ihmisiä löytää tukea tai henkilökunta auttaa heitä selviytymään tosielämässä. Epäilemättä tämä luo henkinen lasku ihmisiä. " Kuten tyypin ilmiöitä olemme kuvattu tässä raportissa, fyysinen vahvistetaan mahdotonta tarkasti tutkimalla, koska "on vaikea varmistua siitä, mitä sanoo meille toinen tai kolmas henkilö; vaikka tällaista asiaa voi tapahtua kriisissä uskon. " Ja vaikka hän myöntää, että jäljellä on monia kysymyksiä kysyä ja vastata tieteen, kukaan heistä menee läpi paranormaaleja ilmiöitä. "Suurimman osan ajasta on konkreettinen vastaus, kun se tulee animismista, piroquinesis tai loitsuja. Kun löydämme totuus on, koska se on piilossa meiltä tietoja tai koska se on peräisin psykologisesti epävakaa ihmisiä ", sanoo Kremer.

Älä lopeta lukeminen: Tiedemiehet ilmoittaa tärkeä havainto noin "Jumala hiukkanen".

Vastaavat perustelut on psykiatri Jorge Quiroz joille kysymys aaveita ja ahdisti taloa - ilmiönä paranormaaleja "ovat joukko tosiasioita, että vaikka tällä hetkellä jotkut näyttävät selittämättömän, tiede selvensi tulevaisuudessa ja lähteä kuuluvat fantastinen maastossa. Tänään kuitenkin ovat tapahtumia, jotka lähestyvät valtakunnassa epätodennäköinen". Kohdatessaan tapauksia Quinta Normal, Nunoa, Santiago Centro ja Vina del Mar, Quiroz sanoi, että mahdolliset psykiatrisiin sairauksiin voi olla globalisoituneessa ja vähemmän luetteloitu tiukasti, koska "se ei ole mahdollista tehdä teko analyysin tosiasiat, koska ne voivat johtua monista tekijöistä. " Onirica koskien yhteydenpitoa ihmisten välillä, jotka väittävät kosketuksissa kuolleen rakastettusi, ammatti shrugs toteamalla, että "pelkästään vastaavat unelmia, koska on olemassa monia. Ne voivat johtua vuodosta tai tajuton fantasioita. Ehkä ilmiö voi esiintyä, mutta ei voi tarkistaa sen tarkkuus koska toistaiseksi tosiasiat eivät kuulu tieteellisen menetelmän. " Mitä tapauksia piroquinesis sanoo, että "näkökulmasta lääketieteen, on olemassa monia tapoja kanavoida elintärkeää energiaa, ovat nuoret, lapset tai aikuiset, mutta -definitivamente- psicopirosis ei kuulu niihin." Ja edessä kaikki ne ihmiset, jotka väittävät nähdä aaveita, kuulla ääniä haudan ja vaikka mitä, Quiroz sanoo, että lääketieteen alalla on ollut paljon ja sanoo, että se on selkeästi tunnistettavissa, että kyseessä ilmestykset kuolleiden "tapahtua kuvia surun jotka ovat monimutkaisia ​​suuremman masennuksen ja psykoottisia masennustila, jonka jälkeen ihmiset ajattelevat he näkevät ja kuulevat olentoja, jotka ovat kuolleet. " Kuitenkin on mahdollista, että vähiten tutkittu alueilla aivoissa tällaista ilmiötä tai paranormaaleja kykyjä peräisin?

Älä lopeta lukeminen: 10 Things et tiennyt Stephen Hawking

Fyysisen Germán Kremer, tämä vaihtoehto näyttää mahdolliselta ", vaikka minulla ei ole varmuutta siitä. Esimerkiksi, sanotaan että ajatus kulkee nopeammin kuin valon nopeus (300000 km / sekunti). Nyt se on jonkin verran viestintää, joka ylittää kirjallisesti tai puhutun sanan, minusta on mahdollista, vaikka ei ole tieteellistä perustaa ajatella niin. " Kuten näemme, perinteinen tiede ei hyväksy RAJATIETO, mutta ei sulje pois mahdollisuutta, että tulevaisuudessa, nämä tapahtumat eivät enää johtuvan okkultismin voimat ja löytää luonnollinen selitys, kuten tehtiin sateen ja muut sääilmiöt, joka kerran johtuivat taivaalliseen voimia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map