Mikä on kuukautisia ja miten käsitellä kanssa kotiin korjaustoimenpiteitä

On normaalia tuntea huolissani, kun huomaamatta Koska kuukautiset, ja monissa tapauksissa pidentää jopa kuukausia. Se on parasta kuulla lääkäriltä ja ratkaista tämä poikkeavuus luonnollisesti valmistautuu tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä, mutta ennen kuin tiedämme, mitä kuukautisia, mitkä ovat sen syyt ja mitkä ovat tehokkaimpia keinoja käsitellä sitä on.

oireita kuukautisia nuorilla naisilla

Mikä on kuukautisia?

Amenorrhea on sairaus, jossa kuukautiskierron naisilla hedelmällisessä iässä äkillisesti pysähtyy. Naisilla on säännölliset kuukautiset ajanjakso kun hypotalamuksen, aivolisäkkeen, munasarjojen ja kohdun toimivat kunnolla. Aivolisäkkeen ja hypotalamuksen Tähän on vastuussa vapautumisen hormonit, kuten follikkelia stimuloiva hormoni (FSH) ja luteinisoiva hormoni (LH).

Nämä kaksi hormonia stimuloivat munasarjojen ja kohdun tuottaa estrogeenin ja progesteronin ja vastaavat kuukautiset. Kuukautisia voi olla seurausta häiriö joko edellä mainitussa hormoneja. Kun kyseessä on sekundaarisen amenorrean, Ne voivat vaikuttaa eri tekijät, ja yksi niistä on emotionaalisen stressin. Mutta sinun on ilo tietää voit paranna ensisijainen ja toissijainen kuukautisia. siellä hormonihoito Tämän, samoin kuin monet kotiin korjaustoimenpiteitä.

Tyypit kuukautisia

Kuukautisia on jaettu kahteen ryhmään. ensisijainen kuukautisia; jota luonnehditaan viivästynyttä murrosiän alkamisen. Viivyttely murrosiässä voi tarkoittaa hormonaalinen epätasapaino kehossa, jotka vaikuttavat kasvuun ja kehitykseen merkittävästi.

toissijainen kuukautisia, Päinvastoin, se on havaittu naisilla, joilla on kuukautiset ajanjakso aikaisemmin. Äkillinen lopettaminen kuukautiskierron nuorten ja keski-ikäisten naisten on myös huolestuttavaa, ja se voi olla vakavia vaikutuksia terveyteen, sekä henkilökohtaista elämää.

Munasarjojen kuukautisia aiheuttaa ongelmia

Mikä aiheuttaa kuukautisia?

Jotkut Yleisiä syitä kuukautisia Niihin kuuluvat toimintahäiriö aivolisäkkeen, hypotalamuksen ongelmat; aiheuttaen alijäämä munasarjoissa, toiminnallisia ongelmia, sivuvaikutuksia lääkityksen ja henkistä stressiä.

Älä lopeta lukeminen: Kipu alaselkään takia Pilonidaalikysta

hypotalamuksen

Syyt kuukautisia ongelmien vuoksi hypotalamuksen, yleensä naisten kokema jotka ovat ruokavalio, yrittää laihtua tai liikut säännöllisesti. Hypotalamuksen kuukautisia on yhdistetty energiaa puutteet Niillä naisilla, jotka säännöllisesti raskasta liikuntaa ja eivät lataa kehon kanssa tarvittavan määrän kaloreita.

Ongelmia munasarjoissa

Kun munasarjat ovat vastuussa kuukautisia, anovulaation ovat, hyperandrogenemia, munasarjojen monirakkulatauti, puhdas gonadidysgeneesi, autoimmuuniooforiittia, premutated hauras X, galactosemia, IUA, ennenaikainen munasarjojen vajaatoiminnan, Turnerin oireyhtymän, imperforate immenkalvo ja aplasia.

Oireita kuukautisia

Jotkut merkittäviä oireita kuukautisia ovat:

1. Galactorrea

Galactorrhea on sairaus, jossa prosessi alkaa imettävät naiset, jotka eivät ole raskaana olevat tai imettävät.

2. hirsutismi

Hirsutismi on sairaus nähdään naisia, jotka ovat kasvun samanlainen aikuisilla miehillä hiukset. Tämä johtuu hormoni androgen, joka on tuotettu suuria määriä kehossa.

3. Muutos äänellä

He ovat havainneet äänensävyillä seurauksena kuukautisia, tavallisesti syvempään rekisteröintiä tai mies alue. Se lisää tai merkittävä painon menetys, usein päänsärkyä, ahdistusta ja emättimen kuivuus on myös selvää.

Kotiin korjaustoimenpiteitä varten kuukautisia

Niistä kotiin korjaustoimenpiteitä, löydämme paljon kasveja ja mineraaleja tärkeää poistaa kuukautisia, katso tehokkain.

kuluttavat rauta

Kuluttaa elintarvikkeita runsaasti rautaa

Puute rautaa elimistössä johtaa usein vähentäminen ja poistaminen kuukautiset. Sen lisäksi, että osa verestä, rauta on olennaista, hemoglobiiniin. Joten jos elimistössä on raudanpuute anemia ja myös kuukautisia. Kuluttaa rauta-rikas elintarvikkeita, kuten pinaatti, vesikrassi, parsakaali ja persilja.

Infuusio sahramia

Kiitos tehokkaan antioksidantit se sisältää sahrami, on tullut erittäin hyödyllinen työkalu vakauttamisessa kehon ja palauttaa ajan. Kuluttaa saffron'd parempi tehdä infuusio ja ottaa yksi kuppi päivässä.

Älä lopeta lukeminen: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten silmien infektiot

Helokkiöljy

Helokkiöljy on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja synteesiin osallistuvia aineita kutsutaan prostaglan-dyn tyypin 1 ja 3, jolloin kehon säädellä asianmukaisesti ja erittävät hormoneja vastuussa kuukautiset. Sitä myydään kapseloitu täydentää. Otetaan kerran tai kahdesti päivässä ohjaama lääkäri ja säiliön.

Angelica sinensis

Angelica sinensis on perinteisesti käytetty työvoiman, kuten syntymä ja viive poistamaan istukan syntymän jälkeen ongelmia. Angelica root on myös käytetty lievittämään kuukautisia ja dysmenorrean. Viimeaikainen tieteellinen tutkimus tehdään yliopiston Messina, Italia on osoittanut, että Angelica on merkittäviä vaikutuksia naistentautien ongelmia naisilla, erityisesti kuukautisten puuttuminen ja dysmenorrea.

Melissa

Melissa balsamia tai Melissa, on toinen yrtti, jota on perinteisesti käytetty hoitoon kuukautisia ja muita ongelmia, jotka liittyvät kuukautisia naisilla. Se edistää kuukautiskierron ja lievittää kipua kyseisenä ajanjaksona merkitsee. Se on myös käytetty lievittää migreenin ja päänsäryn liittyvät kuukautisia.

sininen cohosh

Sininen cohosh on kasvi, joka on käytetty perinteisessä lääketieteessä. Uskotaan, että sininen cohosh on erittäin hyvä kohdun nautintoaine ja auttaa kuukautisia. Sen kipua lievittäviä ominaisuuksia säätää stimulaatiota veren virtausta lantion alueella. Viimeaikaiset tieteelliset tutkimukset osoittavat, että sininen cohosh on potentiaalia parantaa kuukautisia ja muihin gynekologisiin sairauksiin.

Voit myös käyttää vääriä yksisarvinen root, mehut runsaasti foolihappoa ja C-vitamiini, kuten mansikat, karhunvatukat, appelsiinit ja sokerijuurikkaat, jonka avulla voit pitää hyvää solun toimintaa ja edistää veren virtausta. Toivomme, että olet ollut hyödyllistä näitä vinkkejä ja kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon kuukautisia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 89