20 yksinkertaisia ​​tapoja sanoa “Minä rakastan sinua” sanomatta sanaakaan

Muistan ensimmäisen kerran tajusi rakastit joku? Varmasti muistaa, että tunne ja että intensiteetti, ja ehkä tuntui sanoa se ei kuvata tarkasti, mitä oli, mitä sinulle on tapahtunut.

Pari halailu puistossa

Sanoa "rakastan sinua" on hieman lause, joka kertoo toisen henkilön, että välität häntä, mutta kuten sanonta kuuluu, "teot puhuvat enemmän kuin sanat."

Portaali Huffington Post pyysi lukijoita mitä mainita, että sellainen asia säännöllisesti hoitaneet toimijat (pienistä eleet tai toimet), vain osoittaa, kuinka paljon he välittävät ja he olivat siellä näyttää kumppani; ja jotkut vastaukset olivat varsin mielenkiintoinen.

Tapoja sanoa "rakastan sinua" sanomatta sanaakaan

Tässä on 20 tapoja, joilla voimme antaa kumppanimme tietävät, kuinka paljon se merkitsee meille ilman sanoa sanaakaan:

"Poikaystäväni jalassaan hiukset solmio taskussaan, koska hän alkoi huomata, että olen aina unohtanut. Joka kerta kun näet yhden, pitää se taskussa myöhemmin, kun väistämättä unohda tuoda yhteen, kun lähdimme. "- Leah W.

2. "Hän auttaa asioita vanhempani on tehtävä." Hän mainitsi, että kumppani välitä auttaa hänen appivanhemmat mitä pueda- Rima B.

3. "Useita kertoja aamuisin ennen töihin, mieheni jättää astiat puhdistuvat ja lajitella leluja niin, että kun heräät, on mukava puhdas talon aloittaa päivä." - Sarah B.

4. "Oma kumppani, tietäen, että olen hyvin herkkiä kylmälle, lämmittää minun puolella sängyn ennen kuin menen nukkumaan." - Cathrine L.

5. "Pitkän päivän jälkeen, rentoutua olohuoneessa ja katsella hieman TV on mitä haluamme. Hän istuu sohvalle ja ottaa jalkani ja aloita hankausta. En kysy, hän vain tekee sen, ja sanoisin, että on rakkautta" .- Deby H.

6. "Minulla on yön kauhut ja PTSD ja hän pysyy hereillä, kunnes voin nukahtaa, joten tiedän, että olen turvassa." - Taye S.

7. "Se tekee minut illallinen joka ilta, ja se kesti 12 vuoden avioliiton, tiedän, että se tekee rakkaudella" .- Katy A.

8. "anna minun nukkua ja vie minut pekoni voileipiä sänkyyn kun olen ollut poissa till 6am varten tyttöjen illanviettoon." - Ze N.

9. "Mieheni kuoli äkillisesti, kun hän oli 48-vuotias. Kaipaan eniten hänestä on kun tein kahvia, lämmin kuppi ensin, jotta ei jäähtyvät nopeasti, koska tiesin, kuinka paljon pidän kuumaa kahvia, nämä näkökohdat minulle näytti hän välitti minusta" .- Jacque C .

10. "Hän suutelee minua ja kertoo minulle hyvästit, kun minun täytyy lähteä, mutta ennen lähtöä, tarkista renkaiden varmista, että ne ovat täynnä ilmaa. Tämä on aina tehnyt välittänyt minusta ja saa minut tuntemaan suojattu "- Clarees E.

Älä lopeta lukeminen: Treenaa aivoja välttää ahdistusta näitä 5 askelta

pari rakastunut

11. "Rakastan tiettyä suklaata. Joka kerta kun hän menee markkinoille palaa aina, että suklaa, joka ilahduttaa minua. Ei ole väliä mitä päivä tai mihin aikaan, tiedän, että joka kerta, kun tarkastelemme niitä suklaata ajattele minua ja ostan sen vain nähdä hymyn" .- Laura C.

12. "Hän kunnioittaa sekä päivänä annan suosikkini sarjassa, joka ei suorita mitään tapahtuma talossa tai vieraita juuri niin voin nauttia sarjan hiljainen ja joskus tulee yhdessä katsella sitä yhdessä." - Crystal L.

13. "Lähentää ym antaa minulle tilaa, kun olen niitä hetkiä, jolloin en halua tietää ketään, eihän hidas ja minä demuetsra kunnioittaa minun tilaa, joka kerta, kun näen hänen tekevän jotain tunnen lähemmäksi häntä huolimatta että tuolloin haluat vain olla yksin "- Renee C.

14. "En välitä, jos olemme julkisesti, hän kertoo minulle saman tarjouksen asioita, kertoo minulle, kun olemme yksin ja saa minut tuntemaan suojattu, asettaen aina etusijalle minun hyvinvointia jos olemme pimeässä tai alas portaita" - Ameli M.

15. "Poikaystäväni on herätä hyvin varhain saada valmis työhön ja tekee 15-20 minuuttia ennen kuin sitä tarvitaan niin voit mennä takaisin nukkumaan ja voi antaa minulle halauksen. Se joka aamu, vaikka et herätä ymmärtämään sen" .- Heather M.

16. "Jos poikaystäväni voi sanoa Olen järkyttynyt jostain et halua puhua, tekee minulle ruokaa, minä hyväilee sohvalla ja jopa tapahtumia, jotka ottavat minut hymyilee, saa katsella dokumentteja minua kunnes voin vihdoin puhua hänelle mitä vaivaa minua. "- Rebecca A.

17. "Mieheni vie bussi niin voin mennä töihin autolla. Se on ele, joka osoittaa minulle, että vielä pelataan minulle "- Audrey B.

18. "Hän lähetti minulle tekstiviestejä joka päivä kello kuusitoista päivästä tapasimme. On aina jotain makeaa vain kirkastaa minun päivä. "- Terri H.

19. "Hän juoksee asioilla töiden jälkeen, kuten poiminta ainekset suosikkini reseptejä, joten voin mennä kotiin murehtimatta siitä." - Ali E.

20. "poistin saappaat ja korot kun pääsen kotiin. Hän ei ole koskaan esittänyt ääneni vaikka Nostan minun ". - Tye S.

Eleet, toimia ja tapoja käyttäytyä, että sinulla on suhde voi olla paljon enemmän paljastavia kuin pelkkä lause, joka julistaa "I love you". Nämä lauseet ja kokemukset ovat yhteisiä todellisia ja tavallisia ihmisiä, jotka kokevat rakkautta, kunnioitusta, arvostusta ja huoli näytä hänelle kumppanin, ja että epäilemättä saa heidät tuntemaan rakastettu.

Älä lopeta lukemista: Pelkäätkö konflikti? Oppivat ilmaisemaan itseäsi enemmän rohkeutta


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 10