kilpirauhasen mehu

kilpirauhanen Se on rauhanen, joka tarjoaa viestejä (hormonit) keskenään ja muiden kehon osien, niin että kaikki pienet solut ovat säänneltyjä toimia asianmukaisella tasolla. Tuottama hormoni kilpirauhasen (T3 ja T4) ovat elintärkeitä ja on monia vaikutuksia aineenvaihduntaan, kasvuun ja kehitykseen.

kilpirauhasen mehu

Kilpirauhasen terveys on tärkeä, koska jos se ei toimi kunnolla, se voi aiheuttaa kehityshäiriöitä vikoja tai painonnousu. Ruoka on meidän lääke, joten syöminen oikeus elintarvikkeisiin auttaa sinua tukemaan kilpirauhasen varmista, että se pysyy parhaassa kunnossa.

Porkkanat sisältävät suuria määriä beeta-karoteenia, joka on esiaste A-vitamiinin kehossa. Jos olet vähän vitamiinia, kykyäsi tuottaa kilpirauhasta stimuloivan hormonin (TSH) on rajallinen. Tämä vitamiini on tarpeen kehon muuntaa T4 T3.

View: 
Tärkeyttä kilpirauhasen jokapäiväisessä suorituskyky

B-vitamiinit ovat välttämättömiä moitteettoman toiminnan tämän rauhanen. Kurkut sisältävät vitamiineja B, joten on hyvä valinta, kun se tulee ravita kilpirauhasen.

Ilman B-vitamiineja kilpirauhasen ja lisämunuaiskuoren hormonit erittävät vasteeseen ja ei voi käyttää raaka-jodi tehokkaasti tuottaa hormoneja. B-vitamiinit ovat erityisen hyödyllisiä ihmisille, joilla kilpirauhasen liikatoimintaa.

Älä lopeta lukeminen: 10 merkkejä sinulla on kilpirauhasen ongelma

Mehu kilpirauhasen runsaasti A-vitamiini ja B ja jodia

  • 1 kurkku
  • 5 varsisellerinvartta
  • pinaatinlehtiä
  • 1 lohko
  • 5 porkkanaa
  • 1 kupillinen kookosmehu
  • 1 sitruunan
  • 2 tl Spirulina jauhe.

Läpäisee kaikki linko sitten sekoita pinaatin lehdet ja hionta kookosmehu tehosekoittimessa. Sekoita hyvin. Voit myös tehdä yhdistelmä, jossa ainekset tämän mehua vaihdella päiväannoksen. Juoda tätä mehua kilpirauhasen kerran päivässä.

Vaikka resepti suositellaan ehkäisyyn kilpirauhassairauksia, se suositellaan henkilöille, joilla on sama sairaus, tehdä tiedusteluja kanssa henkilökohtainen lääkäri selvittää, voivatko ne ottaa.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 84 =