Vaihtoehtoisia käyttötapoja aloe vera sinun tarvitsee tietää

Ne tunnetaan edut aloe vera tai aloe terveys kuitenkin geeli, mehu ja massaa aloe vera on monia muita sovelluksia, jotka voivat hyödyntää.

Vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia aloe vera

Nykyään se on lähes välttämätöntä saada Aloe Vera kasvi kotona puutarhassa. Se on hämmästyttävä lääkkeiden ominaisuuksia parantaa haavoja, kasvosi naamarit ja lukuisia lääkinnällisiä ominaisuuksia parantaa terveyttä.

Vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia aloe vera

Täällä opetamme kuinka valmistetaan erilaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä, suun kautta reittejä tai levittää suoraan iholle maksimoida tämän yrtti.

Ei enää hiukset karkeutta

aloe vera on erinomainen anti-karkeutta, koska se auttaa sulkemaan kynsinauhoja meidän päänahan pitää se hallinnassa.

Tämän saavuttamiseksi vaikutuksen, sinun täytyy vain soveltaa joitakin aloe vera ennen kuivausta, niin voit edetä kuivaa hiukset tai anna sen luonnostaan, tehokas luonnollinen korjaamiseksi, joka palauttaa kauneuden hiukset.

Parranajogeeli

Kuten kosteuttava tuote, joka sisältää entsyymejä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia Voit käyttää sitä Parranajogeeli, pian huomaat, kun jättää ihon uskomattoman sileä, ja viilentävä vaikutus kasvoihin parranajon jälkeen.

Aloe vera naamio

käyttää ja hyödyt aloe vera et ehkä tiedä

Hyvästellä kuivalle iholle tämän luonnontuote ja kaikki kemikaalin ei saastuta kehosta. Sekoita Aloe vera, kaura ja suosikki kosteuttava öljy, soveltaa kasvot tasaisesti 15 minuuttia. Poistettiin kylmällä vedellä. Voit tavata muita luonnollisia tapoja suojata ihoa näillä kotitekoisia naamioita.

Älä lopeta lukeminen: Miten tehdä oman kasviperäisten supistava kasvoille

Hoito kuriton kulmakarvojen

Kammalla kulmakarvat tai ripsiväri sauva, joten voit seurata hieman aloe vera mukana ohut kerros suosikki jauhetta, tämä jättää täydellinen kulmakarvat koko päivän sekä luonnollisen ulkonäön.

Ei enää appelsiininkuori

Aloe Vera on korkea dermatologian hyödyt, niin ei vain auttaa kosteuttavat ihoa, mutta auttaa poistamaan ne ärsyttävä reikiä. Tämän saavuttamiseksi fiariamente hieronta alue, jonka haluat käsitellä aiempaa hakemusta aloe vera. Mutta muista, että tämä on liitettävä tasapainoinen ruokavalio ja käyttää rutiininomaisesti varmistaa kirkkaan ihon. Näin saat odotettuja tuloksia.

silkkinen karva

Aloe vera hiukset toimii aurinkovoidetta, Olen päänahan huolehtiva UV- ja myös suojaa sitä ympäristön stressitekijöitä, kuivaus, sateet, kuivuus ja rasvaa, joten se pehmeämpi ja kiiltävät.

aloe vera käytetään maskia

rauhoittaa palovammoja

Jälkeen aurinkoinen päivä, se on parasta, että kylvyn jälkeen kalusteet kylmä Aloe vera. Ei vain se virkistää teitä, mutta se vapauttaa lämpöä, joka tuotetaan auringonpolttama. Seuraavana päivänä tuskin tunne mitään.

Älä lopeta lukeminen: Miten saada houkuttelevamman silmäripset

Myös Aloe vera on erittäin hyödyllinen minkäänlaista palovammoja, kuten ruoanlaitto tai silittää. Kuitenkin, jos se on hyvin vakava palovamma, ei sovelleta mitään tuotetta, mene välittömästi lääkäriin.

lievittää ummetus

On hyvin tavallista käyttää Aloe Vera lateksi suoliston puhdistamiseen. On kuitenkin syytä ei tehdä liian usein, koska se menettää vaikutus suolistossa, mitään hoitoa haluavat myös tuoda kannattaa neuvotella lääkärin kanssa etukäteen tai asiantuntija.

Se on myös erittäin hyödyllistä ja tehokkaasti vähentää kipua ja närästys. Valmistella tämä luonnollinen ratkaisu sekoitat hunajaa, ruokalusikallinen aloe vera mehu, appelsiinimehu ja lasi vettä. Ota se päivässä tyhjään mahaan ja vatsasi kiitos.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =