Teidän tapa nähdä maailma heijastaa sitä, kuinka maailma on kohdellut sinua

Tavallisesti ja kokemuksesta voin vakuuttaa teille, että elämänasenne ja maailma on peräisin asioista olemme kokeneet ja ihmisiä, joiden kanssa olemme vuorovaikutuksessa. Miten maailma on kohdellut sinua antaa objektiivin käytät nähdä elämäsi olosuhteet.

muuttaa your keskittyä

Jos olet juurtuneet uskomukset puute ja köyhyys: löydät taloudellisissa vaikeuksissa. Jos keskityt vastoinkäymisiä ja vaikeat ajat: kokevat kaikki elämässä kuin taistelua. Jos huomaan, että unet kestää ikuisesti totta huomaat, että elämäsi on jatkuvassa tauko.

Jos sinulla on tiettyjä negatiivisia uskomuksia siitä, miten maailma toimii ja miten maailma kohtelee - uskomuksia, jotka ovat kehittäneet koko elämäsi - Tiedät, hyviä uutisia: voit tehdä asialle jotain muuttaa sitä.

Voit kääntää arvottomaksi elämänkatsomus

Nähdä maailmaa eri tavalla, sinun täytyy muuttaa suodatin, että käytät nähdä olosuhteisiin ympärilläsi. Kun muutat suodatinta käytät nähdä maailmaa; Voit hahmottaa tapahtumia täysin erilainen elämä kuin aiemmin kuvitellut. Ja lopulta, elät paljon rikkaampi ja yltäkylläisen elämän.

Tässä on neljä tapaa voit muuttaa uskomuksia elämässäsi on enemmän täyttää kokemuksia:

1. Awaken oman maailmankatsomuksen

fromas-de-katso-the-maailma

Varmasti useimmat life've otettu, mitä ihmiset ovat kertoneet teille itsestäsi ja mitä yhdistettynä henkilökohtaisia ​​kokemuksia. tämä Hän on muokannut oman maailmankatsomuksen jotenkin. Mitä pitäisi olla selvillä on, että tapa nähdä elämää, on vain yksi näkökulma, Jos tunnet jotain haastavaa, työlästä ja kallista, muuta tarkennusta, kuvitella miten joku, joka on jo saavutettu, ja yrittää hyväksyä eri tapa tarkastella todellisuutta, lopulta totuus on sama, vain muuttaa tapaa, miten toimimme, ja että sinun täytyy muuttaa tapaa tarkastella elämän. Tuloksena tämän muutoksen aikaan muutoksen suhtautuminen todellisuuteen kerran oli.

Älä lopeta lukeminen: 10 Vinkkejä aloittaa ja lopettaa päivä ilolla

Toteaa, että nämä ovat vain uskomuksia, jotka edustavat näkökulmasta. Nämä uskomukset eivät ole totta kaikille, sinua varten ja vain sinä voit muokata niistä hyödyntää.

2. Vaihda käsikirjoituksen.

Hyvä tapa tarkkailla elämäämme täydellisemmin, On nähdä itsemme osana skriptin tai skripti, joka on kirjoitettu jokaisen meidän toimia. Kun meillä on tämä selkeä kuva, voimme alkaa muuttaa tiettyjä uskomuksia, jotka edustavat tätä roolia meidän script.

Muista, että uskomuksia voi olla totta sinulle, joka perustuu omaan olosuhteista, mutta ei viimeinen "tosi". Kun näet itsesi toimii roolisi, luuletko olet todella on aito? Sitäkö rooli valitsit tai halua joku muu? Ovatko nuo uskomukset sinun tai jonkun määrätyn? Jos voit vastata tähän rehellisesti, sinun on joitakin merkkejä, jotka ovat uskomuksia, että voit muuttaa, ja mitkä seikat muutettu katso muuten todellisuutta.

muuttuva-la-perspektiivi-of-todellisuuden

3. nähdä maailma uusien linssien

Kun sinulla on parempi käsitys siitä, mitä ajattelet ja miten näet maailman kautta nämä uskomukset, ja myönnettyään toisella puolella kolikon, te alatte nähdä maailmaa uusia linssejä.

Älä lopeta lukeminen: 9 ominaisuuksia viehättävä ja karismaattinen ihmistä

Tässä vaiheessa sinun on oltava valmis haastamaan niin kuin tulkita tapahtumia elämässäsi. Jos kohtaat ongelmia, etsi oppitunnin se. Sinun täytyy olla täysin tietoisia siitä, että voit tarkastella ongelmia monin eri tavoin, on ensimmäinen varmasti vaikuttaa uskomuksia, joten sinun täytyy yrittää löytää mahdollisimman kiireetöntä, rauhallinen ja optimistinen tarkastella mahdollisia, ja sieltä tilanteen arvioimiseksi, joten voit mennä muotoiluun tapa kouluttaa uuden näkökulman, muista, että jokainen päivä on haasteita, käyttää niitä käytännön opettaa sinua katsomaan toiseen suuntaan.

Jos et tunne mukava tarpeeksi ottamaan ryhti tällaisessa tilanteessa, vie aikaa nähdä asioita enemmän valoa ja rauhallinen, usein hätiköityjä päätöksiä eivät ole paras valinta.

Jos saat ainakin katsoa asioita hieman eri tavalla ja mennä alkaen muutosprosessin tulisi olla asteittainen ja tasainen niin, että olemme edelleen vaikuttunut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 23