Miten vapauttamaan tunteita sen sijaan kärsiä ja nauttia

kapasiteetti hallitsemaan omia tunteitaan Se on hallitseva piirre luonnetta vahvoja ihmisiä. Mutta niistä ei tule tällainen päivä on seurausta vuoden työn ja sitkeyttä. Kuitenkin, koulutus ei ole tarpeen valvoa tiukasti tunteita ja lopettaa. Voit olla onnellinen, vain oppia vapauttamaan tunteita ja anna itsesi nauttia niistä. Miten se tehdään? Katsotaanpa tätä asiaa.

Opi vapauttamaan tunteita nauttia elämästä

Miksi täytyy vapauttaa tunteita?

Ihmisillä on tapana kontrolloida kaikkea. Mutta on tärkeää ymmärtää, että vapauttamatta tunteita on mahdotonta alisteinen. Pääsääntöisesti ihmiset kärsivät molemmista päistä.

  • Ensimmäinen pää: Tämä liian tiukat valvoa hänen tunteitaan johtaa uupumukseen, tuhoa, ja joskus johtaa räjähdyksen.
  • Toinen End: Kun henkilö kokonaan vapauttaa hallita tunteita. Näissä tapauksissa anna niiden tunteita ajaa omaa elämäänsä, sanoja, toimia ja ajatuksia.

Molemmat tapaukset ovat hyödyttömiä. siksi on tärkeää vapauttaa tunteita, mutta ei anna niiden tulla voima, joka ohjaa elämääsi.

Mistä aloittaa?

Vapauttaa mielen

Ensimmäinen asia tehdä, on ymmärrettävä, että tunteet eivät ole jaettu negatiivisia ja positiivisia tunteita. Tunne on, mitä tapahtuu sisällämme. Se on tiedostamaton, hallitsematon reaktio. Kyllä, tunteet voivat oppia tiivistetään, mutta tämä vie vuosia käytännössä.

Kyky kokea mitään tunteita annetaan meille alusta alkaen, ei ole hankittu laatu. Siksi jakamalla tunteita, me vain jakamalla itsemme ja sisäisen rakenteen. Tämän perusteella voidaan sanoa, että jokin osa meistä on hyviä ja jotkut on huono. Mutta itse asiassa, tämä ei ole totta: henkilö itsessään ei ole tällaisen arvion.

Älä lopeta lukeminen: 10 Vinkkejä torjumiseksi masennus luonnollisesti

Jos huomaamme joidenkin tunteita ja huonoja, emme voi liikkua suuntaan emotionaalinen vapauden. Alitajunta poistaa lohkon, ja tämä on joskus jopa enemmän haitallisia ja vaarallisia kuin heidän vapauttamistaan. Complex tukahdutettu tunteita, kuten vihaa, pelkoa, masennusta, voi kertyä vuosien saatossa. Ja sitten, heikkouden hetkellä, tauko ja valvoa kulkua tulee olemaan hyvin vaikeaa. Lisäksi kertyneet tunteet ovat heidän voimansa, tuhota meidät sisältäpäin.

vihjeitä

Mennäänpä teoriasta käytäntöön. Loppujen lopuksi on tärkeää tietää, mitä voidaan tehdä saada tunnevapauden ja nauttia tunteita. Harkita joitakin hyödyllisiä vinkkejä, ja mikä tärkeintä, käytännöllisiä ja tehokkaita.

release tunteita

elävä tunteet

Älä poista, älä vitkastella. Älä pelkää, mitä ihmiset saattavat ajatella, koska olemme kaikki tasa-arvoisia ja meillä kaikilla on oma tunteita. Ole avoin iloa, ei pelkää surua ja vihaa.

Pääsääntöisesti viha johtaa vakaviin seurauksiin ja synnyttää väkivaltaa vain, kun se kulkee krooninen patologinen muoto. Siksi sinun ei tarvitse pelätä, elää tunteita on luonnollista, kuten hengitysilman, kävelyä ja ajattelua.

käytännössä rentoutumista

Saatat ihmetellä, jos se on tarpeen ollenkaan, ja miten rentoutumista liittyy tunnevapauden. Kaikki on hyvin yksinkertainen. Tunteita, väristä riippumatta, aina aiheuttaa jännitystä. Jopa elävä tunteet, nauttia niistä, emme ole täysin vapaa tätä jännitettä. Myöhemmin on jännitys, joka estää vapauttamista uusia tunteita. Siksi elävät tunnevapauden Meidän täytyy oppia vapauttaa itsemme paitsi kokenut tunteita, mutta korostetaan myös mukana.

Älä lopeta lukeminen: 4 harhaluuloja rakkaudesta

Dynaaminen meditaatioharjoitus

Tämä yleinen tekniikka on laajentunut niin paljon, että on edullista monet. Ei tarvitse osallistua ryhmäistuntoja harjoitella dynaaminen meditaatio, voit tehdä sen kotona päivittäin. Tietenkin ensimmäinen istunnot ovat parhaiten vietti ohjaajan kanssa varmistaakseen, että kaikki menee hyvin ja tehokkaasti.

Dynaaminen Meditaatio ei vain auta vapauta tunteita ja nauttia niistä. Kiitos näistä käytännöistä, voit oppia hallitsemaan tunteita, muunnos, päästä eroon stressistä ja parantaa elämänlaatua. Monet käytännön dynaaminen meditaatio, valmisteena tärkeimpien istuntoa.

Sosiaalinen käytäntö meditaatio

Tämä on toinen mielenkiintoinen menetelmä, ja, mikä tärkeintä, tehokas. Tällaiset käytännöt ovat mahdollisia vain ryhmissä, kuten nimestä. Tämäntyyppinen meditaatio sisältää useamman vaiheen, ja kun ensimmäinen käytäntö voit tuntea tunnevapauden ja huomaa muita myönteisiä vaikutuksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 48