Reyes Magos – Tositarina.

Three Kings

Tositarina Kuninkaiden idästä

Tarina tietäjien poistamalla verhon fantasia manipuloivaa käyttämien kristinuskon ja posterioremente tietämättömyys monien, se on tosiasia kuvattu yksi kirjoista sisältävät testattu Jeesuksen elämästä lapsuudesta tietoja. Se on kirja, jonka toimittaja ja venäläinen tutkija Nicolas Notovitch, nimeltään "The Unknown Jeesuksen elämä" tai joka tunnetaan myös nimellä "The Secret Life of santo Issa" joka tuli takaapäin löydetyissä asiakirjoissa yksi luostarit Tiibetin jossa tili menetti lapsuuden Jeesuksen Kristuksen ja saaneet oppia tuntemaan todellista Jeesusta, että vain harvat tietävät läpi historian.

Tekstit saapuvat Notovitch selväksi paitsi tosiasioita menetetyn lapsuuden Jeesuksen, mutta teini, nuoruutensa, kuinka hän oli koulutettu, mitä johtopäätöksiä sai, missä, miten ja mitä kokemuksia johti hänen olevan vallankumouksellinen ollut ennakkotapauksia tässä ratkaiseva hetki ihmiskunnan historiassa. Nicolas Notovitch, paitsi on tehnyt tämän kirjan todisteena vahva löytö, mutta on ollut promoottori monien muiden tutkijoiden, kuten
Andreas Faber-Kaiser, kirjoittaja "Jeesus eli ja kuoli Kashmirissa" tai saksaksi teologi Holger Kersten samansuuntaisia ​​kuvattu Nicolas Notovitch.

Kings ja todellisen tarinan.

Älä lopeta lukeminen: Mitä antaisit ole vanhaksi?

Aikana hänen tutkimusta, joka vei hänet Lähi-idässä, Afganistanissa ja Intiassa Itä Holger Kersten Yllättävää todisteita, kuten nämä:
a) Magi tai viisaiden tulivat Intiasta, kun Jeesus oli kaksivuotias. He kokivat, että lapsi oli reinkarnaatio tärkeä opettajan ja hoiti oman koulutuksen.
b) Kolmetoistavuotiaana Jeesus aloitti Silk Road ja Intiaan saakka, missä hän päätti koulutus ja tuli opettaja vaihteessa Antiikin Vedojen ja buddhalaisuus.
c) Jeesus ristiinnaulittiin, mutta selvisi osoituksena Torinon käärinliina ja jälkeen hänen `resurrección` palasi Intiaan, jossa hän kuoli vanha mies. Hänen hautansa on yhä olemassa Kashmirissa.

Tukeakseen tätä tietoa, jätän Nicolas Notovich kirja "The Unknown Jeesuksen elämä", jotta he voivat ladata (Englanti)

Huomaa: Tämä kirja voi ladata täältä, kirja sensuroitiin useita vuosia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 91