5 Myrkytön puhdistusaineita, jonka pitäisi olla jokaisessa kodissa

Kaikki haluavat tuntea ylpeä kiva puhtaan talon. Ottaa kotimme puhtaana ja hajuttomaksi raikas ja miellyttävä tuoksu, se on paras tunne maailmassa. Yleensä mitä tehdä, on mennä heti ostaa paras ja tehokkain puhdistusaineita kauppaan, joka on paitsi kallista, myös haitallisia terveydelle. Mutta me kaikki haluamme säilyttää terveyteemme ja perheelle, joten tarkkaile uusia tapoja ja halvempaa puhdistaa talon myrkytön puhdistusaineet, Sen pitäisi olla meidän ensimmäinen ajatus ennen menossa ostamaan myymme kaupallisesti.

ruokasoodaa luonnon pesusieni puhdistusaineita

5 Myrkytön puhdistusaineita, jonka pitäisi olla jokaisessa kodissa

Tavanomaiset puhdistusaineita voi tuntua iso etu, mutta puhdistus kotitalouden hyödyke tai myrkytön siivoojat on halvempaa, helpompaa ja paljon turvallisempaa ja terveellisempää. Jos et tiedä, mitkä tuotteet saavat tähän tehtävään, tässä on joitakin luonnollisia puhdistus reseptejä, jotka ovat hyvänolon, desinfioidaan ja miellyttävä tuoksu puhdas talon, ja paljon vähemmän rahaa.

natriumbikarbonaatti

Natriumbikarbonaatilla neutralisoi hajuja ja antaa hyvän pesu Ohjaamo, uuni ja on hyödyllinen kuorintaan. On suositeltavaa ripottele mattoja ennen imurointia. Poistaa rasvaa ja hajun viemäriin.

Älä lopeta lukeminen: Avena, laventeli ja kamomilla kuivalle iholle

Kuinka käyttää

Kaada puoli kuppi natriumbikarbonaattia ja sen jälkeen 1 kuppi etikka, jätä se 15 minuuttia ja huuhtele kuumalla vedellä. "Pehmeää leikata" sekoittamalla natriumbikarbonaatilla ja nestemäistä saippuaa yhtä suurina määrinä. Siivoojana, ruokasoodaa on erittäin hyvä, eikä koti on täydellinen ilman ruutuun tämän.

sitruunan mehu

Sitruunan mehu voidaan käyttää puhdistusaineet leikata rasva, metallien kiillotus kirkastaa, ja keventävät paikkoja.

Kuinka käyttää

Paremman pestä, lisätään 1/2 kuppi kireät mehu huuhtelun. Poistaa tummua, hieroa viipaloitu sitruunat sirotellaan natriumbikarbonaatilla on hyödyllinen messinki, kupari, pronssi ja alumiini.

Sitruuna myrkytön puhdistusaineet

kaustinen sooda tai kaustinen sooda

Soveltaa lipeää käsineitä ja huuhtelu on tarpeen, jotta tallentaa puhtaamman ekstra-vaikeita tahroja.

Kuinka käyttää

Uuninpuhdistusainetta, levittämällä liimaa ruokasoodaa 1 kuppi, 1/4 kupillinen natriumhydroksidin ja veden ja liota yön yli. Lisää 1/2 kuppi sooda pyykinpesuaineissa tehosteena.

Tislattu etikalla

Etikalla on suuri yleispuhdistusainetta joka desinfioi, hajuja, irrottaa lian puutavara, kumien puhdas ja on hyödyllinen huurtumisen. Lisäksi se toimii hienosti Windows, ja kylpyhuone poistaa hometta.

Älä lopeta lukeminen: luonnon hoito tummia ja pussit silmien alla

Kuinka käyttää

Laita 1/4 cup huuhtelun kokonaan poistaa pyykinpesuaine ja poistaa tuhruinen tunne. Sekoittamalla veteen suihkuttaa muottiin seiniin tai seinät pitävät vapaa kylpyjä hometta, myös.

booraksi

Booraksi on ratkaisu muottiin, muiden käyttötapojen ohella. Tämä emäksinen mineraali sijasta voidaan käyttää lipeän siivooja.

Kuinka käyttää

Ylimääräinen vahva pestä wc, kaada 1 kuppi booraksia käymälään ennen nukkumaanmenoa ja pestä ja huuhdella seuraavana aamuna. Huomautus: Borax voi olla nieltynä vahingollista, joten kannattaa olla erityisen varovainen käyttäessäsi ja varastointiin.

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1