5 Merkkejä olet löytänyt oikean henkilön puolestasi

Merkkejä siitä, että sinulla on suhde oikea henkilö ja että he voivat kasvaa yhdessä kypsyä rakkaudessa ja vastaa onnellisuutta jokaisen voi esiintyä.

Merkit, joiden perusteella olet kanssa oikea henkilö

Usein osa suhteita johon kiinnitämme eniten huomiota on, kun olemme siinä vaiheessa etsimisen kun löysimme sen, menetämme sen, me opiksi, ja kun me jatketaan hakua uudelleen. On kuin koko "rakkaus" on olemassa vain näissä pienissä tiloissa alussa ja lopussa suhdetta. Kuitenkin tämä ei voisi olla kauempana totuudesta.

Rakkaus on eri muotoinen, kun vähentää intensiteetti ihastus vaiheessa ja intohimo, joka sitten ei häviä, mutta ei niin miehittää tärkeä rooli säilyttää vakaa ja hedelmällisen suhteen. Ja kiinnostavaa, se on tällainen rakkaus, joka ei saa ansaitsemaansa huomiota.

Jos tuntuu teidän suhde ei ole mitä oli mielessä, ei välttämättä tarkoita sitä on haitallista sinulle.

Merkkejä siitä, että olet löytänyt oikean henkilön

Tässä on viisi merkkejä siitä, että olet oikeaan suhteeseen, ja olet löytänyt oikea henkilö sinulle.

1. Se tekee olosi mukavaksi hänen suunnitelma rakkauden

Jos olet alkanut miettiä, onko teidän suhde on edelleen voimaa se kerran oli, se voi olla merkki siitä, että olet suhteessa, joka on menossa eräänlainen rakkautta, joka on todellinen, intiimi ja täynnä kunnioitusta.

Älä lopeta lukeminen: Voit olla onnellinen sinun täytyy uskoa ansaitsette

Tällainen rakkaus tuo tunteen mukavuutta ja helppous, joka voi olla hieman hämmentävää, sillä saatat olla tottunut jännitystä Chase tai syviä tunteita lopussa. Mutta on jatkuva suhde, ajat ovat erilaiset, ja voimakkuudet ovat muita vivahteita.

Jos kumppanisi silti tekee sinusta tuntuu olet paras versio itsestäsi, mahdollisuudet ovat olet oikea henkilö, ja teidän suhdetta voidaan ohjata entistä paremmin.

2. Nämä voittaa vanhat tottumukset aiemmista suhteista

Monille meistä, olemme oli vain muutama suhteita, ja jokainen suhde, olemme oppineet jotakin itsestämme ja miten tällaiset suhteet toimivat.

Kun pystyt tunnistamaan nämä kuviot, mitkä ovat negatiivisia puolia nykyisessä suhteessa, sinun on myös enemmän kykyä päästää irti ja tehdä oikeita päätöksiä.

Se on, kun me olemme oikea henkilö ja oikeaan suhteeseen Nämä mallit ovat ilmeisiä ja helposti korjattavissa.

3. Käyttäjä hyväksyy, että olet vastuussa oman onnellisuuden

Tietenkin, onnellisuus on peräisin meidän suhteita. Meidän on kuitenkin myös voitava ymmärtää, että suuri osa onnea voi syntyä ainoastaan ​​itse.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on paras ikä mennä naimisiin

Jos tunnet kumppanisi ei tehdä sinut onnelliseksi, ajatella kaikkia asioita, jotka vain sinä olet tehdä sinusta tuntuu onnellisemmaksi.

Epäilemättä siellä on hetkiä onnettomuutta mitään suhdetta. Mutta voit selvitä niistä ohjaamalla odotukset ja ei kehity epäterveellistä (tai epärealistista) ihanteita.

4. Hyväksy kumppani, koska se on

Jos hyväksyt varauksetta kumppani kuin se on ja kaikkine siihen liittyvine (mukaan lukien sen ohi, sen virheitä ja puutteita), ja tekee samoin sinulle, varmasti olet oikeaan henkilöön ja olet löydetty hyvä suhde.

"Oikea" suhde täytyy olla sellainen, jossa kumpikaan henkilö yrittää muuttaa toiseen; nämä kaksi ovat onnellisia yhdessä.

5. Molemmat järjestetään, jotta se toimisi

Yksi vaikeimmista totuudet hyväksyä se, että jopa kaikkein terve ja onnellinen suhde on ongelmia. Suhde selviydymme näistä ongelmista vain, jos molemmat ihmisillä on voimakas halu voittaa mitään vastoinkäymisiä, joka tulee niiden välillä.

Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä sinun täytyy työskennellä sitä. Sinun täytyy haluta rakentaa lujemmin joka kerta, ja tämä tapahtuu vain kompromissihalukkuutta ja vastuuta sekä parin jäsenet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =