10 Amazing asioita tapahtuu elimistössä, kun kuluttaa vihreä mehut

vihreä mehut He ovat saamassa tunnustusta kiitos erinomaisen terveydellisiä etuja liittyy sen kulutusta. Se on fiksu tapa varmistaa syöt päivittäisen suosituksen määriä hedelmiä ja vihanneksia. Vihreä mehut voivat olla erittäin maukasta, ja jos kiinnittää huomiota siihen, miten yhdistää ne, voit kokea hyödyt hyvän terveyden, kuten runsas energian lisääntynyt koskemattomuutta ja menetys niitä harmittaa ylimääräisiä kiloja. Tässä artikkelissa näytämme 10 hämmästyttäviä asioita tapahtuu oman kehon kautta vihreitä mehut.

Herkullinen vihreä mehut juuri valmistettu ja sijoitettu purkit

Vihreä mehut ja niiden hyödyt mikä näkyy kehossamme

Vihreä mehut tehdään hedelmiä ja vihanneksia täynnä antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja tarvitaan terveellistä ruokavaliota. Jos etsit mehut laihtua ja polttaa rasvaa viikossa, tai ajattelevat jos depurativo vihreä mehu olisi ohjearvot, niin et lopeta nähdä nämä kymmenen uskomattomia etuja kehosta. Tässä muutamia:

1. Sinä ravitsevat kokonaan

vihreä mehut Ne tarjoavat puhdasta ja tasapainoista ravintoa. etuja Ne vaihtelevat määrä vitamiineja saat hedelmistä ja vihanneksista valita mehua. Toisin pakatut mehut, vihreä mehut ovat säilöntäaineita ja antioksidantteja ovat parempia imeytyy valtuuksia.

2. Kehosi rinnastetaan paremmin

Vihreä mehut paljon paremmin imeytyy kuin Whole Foods. Kun kokonainen kuitulinja mehut on purettu, on mahdollista saada kaikki kuidun juomaan. Tämä suuresti hyödyttää kuitu ruoansulatusta, joten se on depurativo vihreä mehu par excellence.

3. helposti nielemään vihannekset

Herkullinen vihreä mehu valmistetaan vihanneksia ja hedelmiä

Vihreä mehut ovat hyvä tapa syödä kasviksia edes tajuamatta sitä. Vaikka useimmat ihmiset, kuten hedelmiä ja vihanneksia, monet on vaikeuksia päästä niitä päivittäin vaatimus. Kun teet vihreää mehua, maku vihanneksia ei näy heti ansiosta yhdistetyn hedelmien makua, joten et edes huomaa, että vihannekset ovat siellä.

Älä lopeta lukeminen: 5 syytä, miksi sinun omenaviinietikkaa kaapissa

4. Extra energiaa

kun kehosi kuluttaa vihreä mehut, Nämä tarjoavat sinulle kestävän energian lähde. Kun elimistö on paljon tarvitsemasi ravintoaineet, ja pH on optimaalisella tavalla, niin tuntuu täynnä energiaa. Koska sitä voidaan käyttää laitoksen välittömästi, vihreä mehu voi olla "välitön lähde" ​​tarvittavan energian.

5. laihtua

sisällä mehut laihtua, vihreä mehut ovat parhaita. Kiitos sisällä lähes kaloreita, vaan suuria määriä vettä ja kuituja tekee sinusta tuntuu olet juuri syönyt koko aterian. Mitä yllättävän auttaa polttaa rasvaa viikossa.

6. sulavaa ruokaa helpompaa

Green smoothiet ovat helposti sulavia. Koska ne ovat jo sekoitettu, vihreä smoothiet ovat nopeampia käsitellä läpi kehon ja siksi sulattaa. Onhan elimistö ei enää tarvitse työskennellä niin kovasti "kumoa" ruokaa voidakseen varastaa ravinteita. Ihmiset kärsivät ruoansulatushäiriöt syömisen jälkeen raskaan aterian tai vahva, hyötyvät tästä.

7. Pidä sammutettua

Vihreä mehu pinaatti ja muut vihreät elintarvikkeet

Kun elimistö kuluttaa vihreä mehut Se on edelleen sammutettua. Vaikka pitäisi juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä, tutkijat uskovat, että monet ihmiset maailmassa eivät syö edes puolet tästä. Yksi syy on se, että monet ihmiset eivät yksinkertaisesti voi sietää veden makuun, mukaan lukien sen suodattamista. Jos tämä kuvaa sinua, sinun täytyy vain lisätä vettä seokseen kun valmistella smoothie. Voit juoda enemmän nesteitä tajuamatta sitä.

Älä lopeta lukeminen: 10 syytä Health aloitat pyöräily

8. stimuloivat immuunijärjestelmää

Vihreä mehut stimuloivat immuunijärjestelmää auttaa kehon täysin hyödyntämään ravinteita kautta "fytokemikaalit" kantavassa jalostaa raaka mehu sisältää myös biophotonics energiaa valo, joka voi auttaa elvyttää kehoa asteittain.

9. tukee aivojasi terveys

Viimeaikaiset tutkimukset vahvistavat, että ihmiset, jotka juovat mehuja (hedelmät ja vihannekset) noin neljä kertaa viikossa, verrattuna niihin, jotka tekevät alle kerran viikossa on 76 prosenttia pienempi todennäköisyys sairastua Alzheimerin tautiin.

10. lisätä vastustuskykyä

Päivittäinen kulutus vihreää mehua auttaa lisäämään punasolujen, valkoinen ja verihiutaleita, jolloin elimistö paremmin kohdata mitään uhkaa.

Mukaan edut esitellään tässä postitse, olemme tehneet, että on tärkeää sisällyttää vihreää mehuja meidän ruokavalioon. Tämä on tapa, kannattaa vakuutus- ja vaikuttaa myönteisesti parantamiseen terveyttä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =