Poistaminen ruokavaliosta, joka voi muuttaa elämäsi

Et voi kertoa helposti, mutta elintarvikkeet syöt joka päivä voi olla hitaasti heikkenevä terveyttä ja lyhentää elämääsi. Mutta mistä tiedän? Eliminaation ruokavaliosta ruoka voisi olla ratkaisu.

poistaminen ruokavaliosta

Monille ihmisille, ruoat myrkyllisiä ainesosia on vaikea havaita, erityisesti niille, jotka ovat jo siivonnut niiden ruokavalion ja tuntuu he syövät terveellistä, mutta jopa vielä ilmeinen oireita ei tehdä asioita aivan oikeassa.

Syöminen "terve" ei tarkoita, että olet terve, usein merkittyjä elintarvikkeita kuten terveet, mukaan lukien hedelmät ja vihannekset, eivät ole mitä kehomme, muuttunut erityisiä edellytyksiä, tarvitsee.

Allergiat, kutiava iho, ja turvotusta yleensä aiheuttavat autoimmuunisairauksia, kuten nivelreuma, lupus, ja muut sairaudet autoimmuunisairauksia spektrin fibromyalgia, ovat joitakin oireita ja osoittavat, että sen jälkeen syö terveellistä, kannattaa aloittaa poistaminen ruokavaliosta.

Testi voi olla valaiseva, mutta "kultaisena standardina", joka on viimeinen sana, onko ruoka aiheuttaa tulehdusta, se on leikata elintarvikkeita, jotka voivat olla mahdollisia syyllisiä noin kuukauden, ja katso, miten sinusta tuntuu, kun palautetaan koska uudelleen, jos ne ovat todella elintarvikkeita, jotka satuttaa sinua, reaktio on vahvempi ja joka kertoo, täytyy hävittää ne kokonaan.

Poistaminen ruokavaliosta, joka voi muuttaa elämäsi

jokainen on suositeltavaa tehdä ruokaa poistaminen ruokavaliosta ainakin kerran. Ei tarvitse olla liian sairaita velvollisuus tehdä niin.

Tämä on 7-vaiheinen suunnitelma tehdä omia poistaminen ruokavaliosta. Yllätyt, mitä voit oppia tästä.

1. Kartoitetaan. On vaikea tietää, minne olet menossa, jos et tiedä missä olet.

Onko sinulla iho-ongelmia, ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten kaasu, turvotus tai ajoittaiset ummetus? Kärsitkö allergioita? Miten energiatasoa? Entä mielentilaan? Kärsitkö aivot sumussa? Nämä ovat vain joitakin mahdollisia oireita ruoka suuntauksiin.

Siksi aloittamisen poistaminen ruokavaliosta alkaa pään ja menevät jalat, ja tehdä lista kaikesta, huomaat kehossasi, onko jos se on hiuksenhieno tai pitkäaikainen oireita. Tämä valmistaa sinua huomata merkittäviä muutoksia, kun ne tapahtuvat.

Älä lopeta lukeminen: 6 Natural Vaihtoehtoja Ibuprofeeni

2. Poistaa elintarvikkeiden tavanomaiset epäillyt 23 vuorokauden

Perus poistaminen ruokavaliosta on yhtä helppoa kuin tämä:

Gluteenia, maitotuotteita, munia, soija, pikaruokaa tai alkoholia 23 päivää.

muna-maito dairy poistaminen ruokavaliosta

Miksi 23 päivää?

Vasta-aineet, jotka ovat proteiineja, jotka immuunijärjestelmä muodossa, kun se reagoi ruokaa, on noin 21-23 päivää, jolloin saatiin, joten jos ei jätä asioita, jotka olet herkkä ainakin tänä aikana, ei saavuteta vaikutusta poistaa ne kokonaan.

Miksi poistaa alkoholia?

Poistamalla alkoholi on osittain vieroitus tekijä. Mutta alkoholi on myös paljon sokeria, joka auttaa asioita, kuten haitallisia bakteereja suolistossa kukoistaa. Joten kun alkoholin poistamiseksi, saatat tuntea paremmin pari viikkoa, paitsi puuttuminen haitta unen ja masennukseen elämäsi, mutta koska olet todella muuttunut kasviston suolistossa on kriittinen pitää terve.

3. Mitä demoneja kuin silloin!

Jos tämä on reaktio, älä hätäänny. Voit tehdä sen. Ruokavalio vaatii hieman ostoksia ja kestää muutaman minuutin päivässä valmistaa ruokaa.

Me kaikki olemme tottuneet pikaruokaa, helppo valmistaa. Ongelma on yleensä ruokaa, joka voidaan valmistaa ja kulutetaan tällä tavalla saamme sairaita ajan.

Muodostaa uusia tapoja kestää 21 päivää, ja siksi olemme tekemässä poistaminen ruokavaliosta 23 päivää. Haluamme, että nämä uudet tavat.

4. Mutta vakavasti .... Mitä minun pitäisi syödä?

  • 30% proteiinia "puhdas" eli orgaaninen, hormoni vapaa ruokittavia ruohoa, vähärasvaista lihaa, kanaa, kalaa ja äyriäisiä villi.
  • 70% vihanneksia, palkokasveja (ajattele pavut ja linssit), pähkinät, siemenet, merilevää, ja gluteeniton jyvät kuten quinoa tai kauraa, ja ne ovat myös orgaanisia ja mieluiten raaka. Se on niin yksinkertaista.

5. Mitä syödä ja mitä välttää käytettäessä poistaminen ruokavaliosta

kalan ja kasvisten poistaminen ruokavaliosta

Mitä syödä

  • Kala syö orgaaninen ja villi
  • Syödä runsaasti kuitua, tuoreita Whole Foods ja jalostamattomat elintarvikkeet; olennaista kokata itse.
  • Syövät paljon terveellisiä rasvoja löytyy oliiviöljy, kookosöljy, auringonkukkaöljy, pellavaöljy, pähkinä öljy, ja avokadot.

Älä lopeta lukeminen: 5 Luonnollinen hoitoja oksentelua

Välttää syömistä

  • Jalostettujen elintarvikkeiden (pakattu, purkitettu jne)
  • Älä yritä ovelampi yrittää sekoittaen hyvältä huono, eli esimerkiksi eivät käytä gluteenitonta leipää ja orgaanisia mustamaalata määränä puhdistetut hiilihydraatit, jotta se näyttää vähemmän paha. Tai ei valmistella hedelmäsmoothieita lehmänmaidosta, joka ensin ei ole hyvä yhdistelmä ja toisaalta ilmeisesti on hyvä asia juoda, mutta se ei johdu meijeri eivät ole tervetulleita aikana poistaminen ruokavaliosta.
  • Care elintarvikkeet, jotka alun perin sisällä gluteenia, kärsivät usein ristikontaminaation muiden elintarvikkeiden yhdessä ne sisältävät tämän proteiinin ja että yleensä saastuttaa. Sinun täytyy mennä tuotteita, jotka eivät sisällä gluteenia ja on sertifioitu.

6. Miten palauttaa elintarvikkeet oikein

Tämä on myös paljon yksinkertaisempi kuin ihmiset kuvittelevat.

Päivä 24, valitse yksi asia olet poistanut, kuten gluteeniton maitotuotteita tai munia, mutta ei enempää kuin yksi, ja syö sitä.

Millaisia ​​tuntemuksia seuraavan 48 tunnin aikana. Jos sinulla ei ole reaktiota kahden päivän kuluttua, syödä samaa ruokaa uudelleen, ja toisen kerran, huomaa kuinka sinusta tuntuu. Sieltä jopa voit määrittää, onko sinun pitäisi uudelleen käyttöön, että elintarvikkeiden oman ruokavalion säännöllisesti.

Kun olet uudelleen käyttöön yksi ensimmäinen ateria, valitse toinen ja seuraa samoja ohjeita.

7. Kaikki tämä toimii parhaiten, kun maksat huomiota itse

Ruokavaliolla ja uudelleen prosessi, huomaa kuinka sinusta tuntuu. Ehkä näet muutokset eivät odottaneet. Ehkä unen laatua tai energian tasolla parantunut. Ehkä iho punoitus on poissa, tai vatsa on tasaisempi, eivät tuota limaa tai tuntea kutinaa kehossa. Ehkä jopa (koska jotkut manifesti) eivät ole ahdistusta tai paniikkikohtauksia.

Ei verikoe voi kertoa mitä elämä ilman erityistä ruokaa. Kun näet sen itse, voit hiipiä ympäri säästää eliniän tulehduksen, ärsyttäviä oireita, ja joissakin tapauksissa jopa hengenvaarallisia sairauksia.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 67

map