5 syytä miksi uiminen joka päivä ei ole hyvä idea

Jos sinulla on joku, joka ajattelee kylpeä päivittäin Se on enemmän kuin tarpeen, voit I replanteártelo kun luet tämän artikkelin. Kun olit lapsi, vanhempasi voisi pahoillani inculcated käytännössä päivittäin kylpy, mutta totuus on, että uiminen joka päivä, luultavasti olet enemmän haittaa kuin hyötyä.

kylpeä päivittäin nainen ottaa suihku

5 syytä miksi uiminen joka päivä ei ole hyvä idea

Tietenkin monille meistä, se counterintuitive luopua hyvän kylpy, erityisesti puhtauden ja terveyden, mutta näin, et voisi estarle tekee suuren palveluksen kehon. Haluatko tietää miksi? Täällä on 5 syytä miksi sinun ei pitäisi käydä suihkussa joka päivä:

1. Sinä kuivaus ihoa

Saippuat ja kuumaa vettä imevät kosteutta pois kehosta. Siksi kaikki nuo pitkät, rentouttava kuumaa suihkua ja kylpyamme talvella, ovat todella lisäämällä omaan hilseilevä ihon kuivumista talvella. Tämä puolestaan ​​luo enemmän halkeamia ihoon, vilkastuttaa infektioriskiä. Suunnata lyhyemmille suihkut ja lämpimiä, ja poistuttuaan suihkussa, varmista täydentymään menetetty kosteus voidetta tai kermaa luottamusta.

2. Et ole niin likainen kuin luulet

Ellet hiki paljon liikuntaa tai työtä, et tarvitse päivittäin kylvyssä. Mukaan Dr. Casey Carlos, apulaisprofessori lääketieteen jako ihotautien klo Medical School, University of California, San Diego, useimmat ihmiset käyttävät saippuaa, jossa sinun ei todellakaan tarvitse sitä. Hän sanoi, että iho todella hienoa työtä pyyhkimällä itse, mikä tarkoittaa, että se ei ole välttämätöntä pestä päästä varpaisiin. Ehdottaa käytettäväksi saippuaa kainaloihin, nivusiin, jalat, sukupuolielimet - lyhyesti sanottuna, paikoissa, jotka ovat enemmän mahdollisuuksia haju - ja lopulta ohittaa rinnassa, selkä, jalat ja kädet.

Älä lopeta käsittelyssä 12. luonnollinen ilman reseptiä antibiootteja

3. Sinä kuivaus hiukset ja kynnet

Kuten ihon, pestä hiukset päivittäin riistää siltä sen luonnolliset öljyt, joka jättää sinut kuiva ja hauras. Hiusterapeuttien (niille, jotka opiskelevat hiukset), sanovat, että sinun ei pitäisi pestä hiukset useammin kuin kerran tai kahdesti viikossa. Ja suihkussa hyvin usein se voi pilata kynnet, too. Kuuma vesi tekee kynsien laajentaa, mikä voi tehdä niistä murentua ja tauko.

4. Poistaa bakteerit

Vaikka se saattaa tuntua kylpeä päivittäin pois bakteereita eivät ole tervetulleita, älä niin kovin usein, voi todella vaarantaa luonnon microbiome kehon joka on kokoelma mikrobit elävät ja ihmiskehoon. Ilman niitä immuunijärjestelmää, ruoansulatusta ja sydämen lakkaisi toimimasta. Vahingoittuisi microbiome, se voi myös johtaa ulkonäön akne.

5. Olet tuhlaa vettä

Lisäksi tuhlaa aikaa ja vaivaa, suihkussa joka päivä, se tekee menetät jotain paljon tärkeämpää: vesi. Keskimäärin perheen neljä käyttää noin 400 litraa vettä päivässä. Ei suihkua päivittäin auttavat vähentämään tätä määrää, ja koska vesi on arvokas luonnonvara, tämä on tärkeä tavoite harkita. Poreamme käyttävät lähes kolme kertaa enemmän vettä kuin suihkut, niin usein kuin mahdollista, valita suihkussa. Varmista vain käytät suihku pään säästäväinen, ja pitää pituus se, avoinna alle kymmenen minuuttia.

Älä lopeta lukeminen: kilpirauhasen toimintahäiriö: kilpirauhasen ja hypertyreoosi

Pidä myös kylpyhuoneen kuivua päivää, estää sen muodostumisen sientä, mikä tekee kylpyhuoneen aina näyttää likainen ja epäterveellistä. Kylpy joka pidetään ilman sientä, estää saastumista kehossa ja poistaa tarpeen pestä useammin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

map