7 yhteisiä laukaisee ahdistusta, että sinun täytyy välttää

Kaikki kohtaavat stressaavia tilanteita. Monille meistä, stressi esiintyy päivittäin. Jotta vältettäisiin se tulossa hyvin ylivoimainen ja vaikuttavat ihmisten terveyteen, on tärkeää tunnistaa tekijöitä laukaisee ahdistuneisuus. On olemassa useita, ja niiden tiedetään aiheuttavan ahdistusta oireita. Ymmärtämällä mikä aiheuttaa ahdistusta, se voi auttaa vähentämään stressiä välttämällä laukaisee.

mitä laukaisee ahdistuneisuus

7 laukaisee ahdistuneisuus sinun täytyy välttää

1. Alkoholi

Saatuaan pitkä ja stressaava päivä, voit mennä kotiin ja nauttia lasillisen viiniä rentoutua. Vaikka tämä lasi viiniä voisi auttaa rauhallinen, alkoholi on masennuslääke väliaikainen. Kun ensimmäinen pari kulauksin auttaa sinua rentoutumaan, alkoholi voi todella aiheuttaa ahdistusta. Hän löysi terveempään rakentavasti de-stressiä teitä ja auttaa sinua välttämään tämän laukaista.

2. epäsosiaalista käyttäytymistä

Haluamatta olla erillään muista, se on yksi laukaisee ahdistusta hiljaisempi. Kun olet stressaantunut ja ahdistunut, todennäköisesti viimeinen asia mitä huvittaa on menossa tapaamaan ystäviä. Voit vain maata sängyssä koko viikonlopun ja aventarte maraton Netflix. Mutta äärimmilleen synnytys, voi johtaa vielä suurempaan ahdistusta. Jos sinulla on liikaa aikaa itse, voit päätyä yli-ajattelua asioita ja lisää entisestään ahdistusta.

Älä lopeta lukeminen 5 merkkejä, jotka antavat liikaa itsestäsi ja kuinka muuttaa sitä

3. ylitöistä

Hyvä työmoraali on suositeltavaa. Mutta jos olet stressaantunut, koska olet hukkua töissä lisäämällä paljon ylitöitä, pahentaa ahdistusta. Ylitöistä helposti laukaista ahdistusta. On hyvä töitä, mutta on tärkeää löytää tasapaino.

4. Ruokavalio

Kehon ja aivojen syötetään ruoasta. Sinun on tarpeeksi ravintoaineita pitää sinut henkisesti ja fyysisesti terve. Täydellinen pikaruokaa ja muiden jalostettujen elintarvikkeiden ruokavalio ei anna kehon ravintoaineet se tarvitsee toimiakseen kunnolla. Estääkseen fyysistä ja henkistä stressiä, on tärkeää ylläpitää tervettä ja tasapainoista ruokavaliota täynnä luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita ja koko.

5. Unen puute

laukaisee ahdistuneisuus unenpuute

Kun olet stressaantunut, unelmiesi voidaan uhrata. Mutta mitä enemmän yrität nukkua, pahempi ahdistusta. Uni on tärkeä osa säilyttää terveen mielen ja kehon. Kun olet nukkua riistetty, psyykkinen huonompi. Löytää oikea tapa, jolla voit ratkaista ongelman, jos sinulla on, ja aina valita kaikkein luonnollisia ratkaisuja.

6. Alhainen verensokeri

Krooninen stressi voi olla negatiivinen vaikutus verensokeri. Ilman riittävä määrä glukoosia ja muita ravintoaineita, aivot ei pysty toimimaan kunnolla. Alhainen verensokeri voi aiheuttaa huimausta, heikkoutta ja keskittymisvaikeuksia. Lisäksi se aiheuttaa tarpeetonta stressiä aivoissa. Kun sokeri veressä ovat alhaiset, aivot pitää tätä uhkana, joka voi aiheuttaa ahdistusta. Se päätyy vaarallinen sykli.

Älä lopeta lukeminen 5 merkkejä siitä, että et rakasta itseäsi ja et tiedä

7. Huono stressin hallinta

Kaikki kohtaavat stressaavia tilanteita. Oppia hallitsemaan stressiä on tärkeää estää krooninen stressi ja ahdistus, joka voi johtaa moniin muihin terveysongelmiin. Olipa joogan, juoksu, lukeminen, maalaus tai ottaa vaahtokylvyn yöllä, löytää, mikä toimii sinulle. Jos et löytää tapa hallita stressiä, voit syöttää karkaa käsistä nopeasti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map