Tiede sanoo, että puhuminen on vain todella neroja

Onko sinulla koskaan ollut olet huomannut ottaa keskustelun itse? Oletko ikinä muuttui punaiseksi häpeästä huomata, että huomaat ympärilläsi, katsovat teitä ja kertoa olet hullu? On käynyt ilmi, että itse asiassa ei ole mitään syytä hävetä puhuvat vain, ollenkaan. Luultavasti vain nero.

puhuvat vain

Miten tämä voi olla mahdollista? Olet luultavasti ajattelevat, paitsi hullu puhua yksin? Yhtiö on rakentanut tämän negatiivisen leimautumisen noin itsekseen, niin monet nolottaa kun ne kiinni. On käynyt ilmi, mukaan tiede, on oikeastaan ​​merkki nero.

Tiede sanoo, että puhuminen on vain todella neroja

Psykologi-tutkija Gary Lupyan suoritti kokeen, jossa 20 vapaaehtoista näytettiin esineitä supermarket, ja pyysi muistetaan. Puolet heistä kerrottiin mainita esineitä etsiessään, esimerkiksi "banaani" ja toinen puoli pyydettiin vaieta. Lopulta Tulos osoitti, että itseohjautuvaa puhe auttaa ihmisiä löytämään esineitä nopeammin, välillä 50 ja 100 millisekuntia, verrattuna hiljainen.

"Hyvin usein kun olen mutisten jotain jääkaapissa tai hyllyillä supermarkettien" Lupyan sanoi. Tämä henkilökohtainen kokemus tosiaan käydä tätä kokeilua. Lupyan yhdessä toisen psykologin, Daniel Swigley, tuli tulokset niitä, jotka puhuvat yksin He ovat neroja. Nämä ovat syyt:

Älä lopeta lukeminen: 5 monenlaisten ihmisten pitäisi välttää

Puhuminen vain auttaa pitämään sinua keskittynyt

Kun puhut itse, pysyt keskittyneenä tehtävään, ja auttaa tunnistamaan ne asiat heti. Tietenkin tämä auttaa vain, jos osaat objektin etsit näyttää. Esimerkiksi banaani on keltainen, ja osaat banaanin näyttää. Joten kun olet nimeämällä vahvempi, aivosi välittömästi muodostaa kuvia tuon kuvan mielessäsi. Mutta jos et tiedä mitä banaani näyttää, niin ei ole mitään vaikutusta sanoa se ääneen.

puhua vain auttaa keskittymään paremmin

Puhuminen vain stimuloi muistia

Kun olet yksin, tuntosarvianne mekanismi aktivoituu. Muistisi paranee, koska voit visualisoida sana, ja se voi toimia sen mukaisesti. Mukaan tutkimus julkaistiin Quarterly Journal of Experimental Psychology, henkilö, joka puhuu itsekseen yrittäessään löytää kadonneen esineen paikantaa nopeammin kuin yksi, joka ei.

Tämä on seurausta edellä kuvatussa menettelyssä, samoin kuin muista tekijöistä. Kun pukea sanoiksi ongelma, käytämme enemmän aivojen keskittyä siihen. Olemme myös taipuvaisia ​​muistamaan asioita, jotka sanomme ja teemme asioita yksinkertaisesti ajatella. Kun puhumme itsellemme, me liittyy useita aivojen osien käsittelyyn tarvittavat tiedot, eikä vain yksi tai kaksi.

Puhuminen vain helpottaa parempi

Puhuvat vain antaa sinulle mahdollisuuden kannustaa alitajuntaan ulkopuolelta. Usein tietoisesti haluamme saavuttaa tietyt tavoitteet, mutta me hidastua tai pysähtyä yhteistyön puutetta alitajuntaan. Kun puhumme itsellemme, annamme suuntaan ja motivaatiota. Käytä positiivisia mielikuvia. Määrittelee henkilö haluat olla.

Älä lopeta lukeminen: Big 5 elintärkeitä ongelmia nykyaikaisen naisen

Sitten pukea sanoiksi tavoitteesi, jotta ne todellisia. Katsoa peiliin joka aamu ja asettaa tavoitteet päivä. On jotain tehokas vastaamaan omin silmin ja sanoa: "Tänään aion olla rohkea. Kysyn pomoni korotuksella / parantamaan aikaani peräjälkeen / kutsua naapurini kahvilaan. " Puhuvat vain sallii sitoudutte tietyllä tavalla, eikä vain toivoa parasta.

puhua vain tekee meistä parempia

Se auttaa selventämään ajatuksia

Jokainen meistä on yleensä erilaisia ​​ajatuksia. Useimmat järkeä, kun taas toiset eivät. Oletetaan ovat vihaisia ​​jonkun kanssa ja tuntevat tarvetta haittaa, että henkilö. Tähän ongelmaan, et loppuu nähdä terapeutti, eikö? Ei, mitä tehdä, on lukita itsesi huoneeseen ja murmurarte itse.

Olet päästää irti vihan puhuu itse eduista ja haitoista haittaa, että henkilö, ja lopulta sinä rauhoittua. Tämä on typerä ajatus sinulla on ja voi jakaa sitä kenenkään kanssa. Psykologi Linda Sapadin sanoo: "Se auttaa selventämään ajatuksia, kallistuu, mikä on tärkeää ja vahvistaa kaikki päätökset suunnittelemassa."

Joten, jos koskaan sanonut olet hullu puhuu itse, hän kääntyy, hymyilee, ja silmäniskuja, tiedät, että itse, teet nero.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 18