16 yrttejä hoitaa sisäisen loisia nopeasti

Tiesitkö, että yli 85% ihmisistä vain E.U. Heillä on ongelma sisäinen loiset? Nämä organismit elävät tai isäntäorganismin, ja hyödyttää kustannuksella isäntä.

sisäinen loiset madot

Yhteisiä tekijöitä sairastua sisäloisten

Sisäloiset kuten loisia verta, kokkidien ja madot elävät kehossa ja ravinnokseen verta ja ruokaa, ja se voi olla eri kokoisia ja muotoisia. Hoitamattomana se johtaa moniin terveysongelmiin.

Jotkut loiset munivat ja aiheuttaa unettomuutta, ärtyneisyyttä ja kutinaa, toiset johtaa anemiaan koska ne syövät punasoluja, ja jotkut jotka syövät ruokaa ja jättää nälkä ja voi lihoa.

 • huono hygienia
 • huono terveys
 • ulkomaanmatkailu
 • Syödä paljon poissa kotoa
 • heikko immuunijärjestelmä
 • Elävät tai vierailla alueen tunnettu ottaa loisten

Loiset voivat menestyä suolistossa vuosia ilman oireita. Kuitenkin, kun niitä esiintyy, nämä ovat yleisimpiä:

 • Painonpudotus
 • Turvotus ja kaasun
 • ripuli
 • väsymys
 • vatsakipu
 • Vatsakipu ja herkkyys
 • Pahoinvointia tai oksentelua
 • Poista matoja defecating

16 yrttejä hoitaa sisäisen loisia nopeasti

Ulkonäkö sisäisten loisten johtaa monia terveysongelmia ja joitakin vakavia aikoja. Hoitoon suolistoloisena luonnollisella ja turvallisella tavalla, voit käyttää yrttejä, kuten seuraava 16 tehokkain:

timjami

Timjami on erittäin tehokas stimuloimaan kateenkorvan ja sen antibakteerisia ominaisuuksia estää parasiitin kasvua, mutta hereillä elimistön puolustusjärjestelmää. Timjami myös tappaa suoliston mikro-organismeja.

valkosipuli

Valkosipuli on voimakas antifungaalinen ominaisuuksia, jotka ovat täydellinen hoitoon sisäloisten. Poistaa haitalliset mikro-organismit ja edistää raskasmetallien poistossa kehosta. Tämä tehokas kasvi myös hylkii kirppuja, punkkeja ja hyttysiä.

musta saksanpähkinät

Musta saksanpähkinä kuoret ja saksanpähkinä omistavat puhdas veri ja suolet ja hoitoon hiiva-infektiot. Sinun pitäisi juoda mehua musta saksanpähkinä kuoret tai käyttää nestemäistä tappaa sisäisen loiset.

Diatomiitti tai piimaalla

Piimaa absorboi elintarvikekäyttöön metyylielohopea E. coli, virukset ja endotoksiinien, ja myös tappaa suoliston loiset, puhdistavat kehon ja säätelee suolistoflooran.

sisäinen loiset

koiruoho

Kukkia ja kirkkaan keltainen ja vihreät lehdet koiruoho käytetään yleisesti hoidettaessa vatsavaivoja. Selventää sen antimikrobisia ominaisuuksia infektioita ja hoitaa suoliston matoja. Huomaa kuitenkin, että sitä ei suositella raskaana oleville naisille ja imettäville äideille.

Älä lopeta lukeminen: Syyt ja korjaustoimenpiteitä varten hermostunut tic silmässä

naula

Kynsi on ainoa yrtti, joka voi täysin tuhota loisen munia. Antibakteerinen, antiviraalinen ja sieniä kynsien eteerinen öljy tuhota sisäistä tuhota munat talletetaan matoja suolistossa loiset. Kun sekoitettu koiruoholla ja musta saksanpähkinät, se on vieläkin tehokkaampi.

kynsien sisäisen loisia

oregano öljy

Oregano öljy on voimakas antibakteerinen, antifungaaliset aineet, loisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka estävät vaurioita vapailta radikaaleilta ja palauttaa mikrobien ympäristöä suolistossa.

Kapsaisiini / Cayenne

Cayenne, itse ei aio tappaa loisia niin hyvin että tällä listalla, mutta sillä on muita ominaisuuksia mainitsemisen arvoinen täällä. Ehkäisee tuholaisia ​​kotiin (tai purra, dig) ja kapsaisiinia on tonnia muita hyödyllisiä myös muita kasviperäisiä hoitoja ovat paljon tehokkaampia ominaisuuksia.

goldenseal

Goldenseal (Hydrastis canadensis) on luonnollinen ratkaisu monet sisäiset loisia. Se on myös hyvä ainesosana käytettäväksi reseptejä ja kaavojen suuvedet silmänlumetta. Se on myös paikalliseen hoitoon ekseema ja psoriason. Goldenseal ei ole vain anti-loinen, on myös antibakteerinen ja antiviral. Se on myös ihanteellinen puhdistaa verta. Se on hyvä täydennys ryhtyä detox kuuri.

auringonhattu

Auringonhattu tukee immuunijärjestelmää kehon. Kliinisissä tutkimuksissa on määritetty tarve väheni 70% talvella ilmaantuvuus infektioiden kun auringonhattu otettiin rutiininomaisesti talvella. Tämä Loisten ruoho, lisää valkosolujen määrä. Echinacea käytetä mihinkään joihin immuunijärjestelmää. Se on myös hyödyllinen, joilla on akuutteja infektioita, mukaan lukien virtsan ja suoliston.

Echinacea sisäisen loisia

Mahonia root

Vaikuttavaa kemikaalia löytyy juuri Oregon rypäleen on berberiini. Luontaistuotekauppiaille korvaa joskus mahonia juurena goldenseal tai kiinalainen coptis. Tämä yrtti käytetään ummetus, turvotus, suolisto-ongelmia, psoriaasi ja muut ihosairaudet. Tappaa loiset, bakteerit, virukset ja sienet.

Älä lopeta lukeminen: syyt ja luontaistuotteet happo refluksi ja haavaumat

Berberiini

Berberiini on tärkeä alkaloidi, joka vahvistaa immuniteettia monissa kasveissa, kuten goldenseal, kiinalainen coptis, Oregon viinirypäle, Intian barberry ja kurkuma. Berberiini tarjoaa laajan immuuni tukea, edistää terveellistä hengityselinten limakalvojen, terveeseen immuunivastetta ja auttaa ylläpitämään normaalin suolistoflooran kehon.

Keltainen Dock Root

Keltainen telakka root on tehokas veren puhdistamot ja imusuonten puhdistusaineet. Parantaa toimintaa paksusuolen ja maksan, ja hoidetaan monia sairauksia, ihon, sisäinen tai suoliston loiset, ja tulehdus.

pumpkinseed

Fruktoosi ja kurpitsansiemenöljyä on runsaasti rasvahappoja, sinkki, kupari, sterolit, aminohappoja ja anti-inflammatorisina aineina. Kurpitsan siemenet hoidetaan matoja, erityisesti heisimato. Ei murhaaja nopein loisia, mutta se on käyttökelpoinen tapauksissa. Suositus on syödä raaka kurpitsansiemeniä joka päivä useita viikkoja.

Granada siemeniä sisäloisten

Granada siemen

Granada on mainostetut superfood monia terveyshyötyjä ja vuosia on käytetty myös hoitoon infektioiden yleisin loisten todettu ihmisillä: matoja, matoja ja heisimato.

Reishi

Reishi sieniä kasvaa luonnonvaraisena puilla ja rappeutunut lokit rannikon maakunnissa Kiinassa. Reishi Sienet ovat kasvaimia ja antioksidantti. Alentaa verenpainetta, glukoosipitoisuutta ja LDL-kolesterolia. He kohtelevat hepatiitti B, glomeruloskleroosi, syöpä ja haavaumat, ja ne ovat sienilääkkeet ja Loisten.

Varotoimet rohdosvalmisteet

Kaikkia yrttejä tai rohdosvalmisteita tulee ottaa muiden kanssa. Ole varovainen kun työskentelet rohdosvalmisteita. Tee tutkimusta. Vaikka hyvä uutinen on, että mahdolliset sivuvaikutukset ovat vähemmän todennäköisesti vahinkoa kuin voit tehdä lääkevalmisteita. Tehdä paljon tutkimusta ja / tai pyydä asiantuntija yrteistä ennen minkään edellä raskauden tai imetyksen aikana.

Sen pitäisi noudattaa terveellistä ruokavaliota, kun yrität palauttaa terveyttä, mutta erityisesti laaja-alaista mikrobilääkkeiden lisäravinteet tehdään. Aiot tappaa joitakin hyväntekeväisyyteen myös kasvistoa, ja on tärkeää, että syöt erikoiselintarvikkeet, probiootit ja fermentoitu elvyttämiseksi terveen ekosysteemin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 4 =