21 hedelmiä, vihanneksia ja espacias jotka eivät ehkä tiedä, miten ne kasvoivat

coffee tree

Meillä kaikilla on suosikki, vihanneksia tai mausteita hedelmiä, mutta useimmat meistä luultavasti eivät tiedä mistä ne tulevat ja mitä heidän kasvi. Siksi olemme koonneet listan 21 herkullisia hedelmiä, vihanneksia ja mausteita, jotka osoittavat, miten ne ovat kasvaneet.

Olemme varmoja, että osaat joitakin näistä elintarvikkeet kasvaa, mutta luultavasti eivät tiedä niitä kaikkia. On mielenkiintoista nähdä, miten eri puolilla näistä kasveista on mitä haluamme syödä. Kanelinkuori, juuret maapähkinät, kapriksia keltuaiset, seesaminsiemeniä ja banaaneja, kaikki tulevat eri kasvinosia ja kaikki ovat herkullisia.

Monet näistä kasveista ovat vain syötäviä alalajia moninaisimpiin kasveja, joita ei syödä luokkaan. Banana lajeja löytyy supermarketit ovat vain kourallinen kaikkien lajien banaaneja, joista suurin osa ei voi syödä, koska ne ovat täynnä kovia siemeniä.

Tietäen missä ruoka tulee ja miten ne muodostavat on tärkeää, koska se antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän koulutettuja päätöksiä siitä, mitä syömme. Tutustu Kiwis kasvavat viiniköynnökset luultavasti ei muutu, jos syöt tai ei, mutta se rikastuttaa ymmärrystä maailmasta ja kannustaa teitä enemmän huomiota siihen, miten ja kenen toimesta nämä elintarvikkeet ovat kasvaneet.

Älä lopeta lukeminen: ihana ominaisuuksia chai teetä ja miten valmistautua

 1. Cacao

cacao puu

2. Peanut / maapähkinä

3. Canela

 4. Vanilla


5. Ananas

6. Kiwi


7. mustapippuria

8. Almendra

 

9. Aguacate

10. Starfruit (carambola)

11. Seesaminsiemenet (seesami)

12.- Café

cacao puu

13.- Mango

cashew 14.-

sahrami 15.-

16.- kapris

Ruusukaali 17.-

18.- Artisokka

19.- teepensaan

20.- pistaasi


21.- Granada

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 12