6 tips for menn å miste buk

For å få lavere magen hos menn effektivt, må gjøre noen enkle endringer i kosthold og unngå alkohol, sukker, raffinert sukker og fet mat, og er også viktig å trene regelmessig med crunches eller sit-ups, for eksempel .

nedre mage mann

Tips for å miste buk

Derfor kosthold kombinert med regelmessig mosjon er en av de beste måtene å miste uønsket magefett. Disse tips for å miste buk inneholde følgende anbefalinger:

1. Ikke konsumere alkoholholdige drikkevarer:

Den viktigste årsaken til magefett hos menn drikker alkohol, så det første skrittet for å miste buk er slutte å spise. Hvis du velger å erstatte alkohol med vann eller grønn te som vil hjelpe deg å miste vekt. I tillegg kan overdreven drikking ha alvorlig innvirkning på helse hos både menn og kvinner.

2. Unngå sukker og fett:

Redusere og forebygge mengden av sukker og fett i kosten er anbefalt i den hensikt å senke magen, Jeg unngå sukkerholdige matvarer eller drikker eller fett som kaker, kjeks, godteri, iskrem, syltetøy, gelé, eller brus, for eksempel fordi overskudd av sukker og fett er også en viktig årsak til fettakkumulering og derfor en økning i magen.

Ikke stoppe å lese: Lemonade grønn te for å akselerere vekttap

3. Øke forbruket av matvarer rike på protein:

Øker forbruket av matvarer rike på proteiner som kjøtt gratis beite, fisk, egg, ost og yoghurt, brun ris og frø, fordi protein er et essensielt næringsstoff som hjelper i å miste magefett.

4. Reduser mengden karbohydrater i kosten:

Reduserer karbohydrater som hvitt brød, frokostblandinger, hvit ris, pasta og salt, og velger å spise lite karbohydrater matvarer som grønnsaker, panela ost, yoghurt, fisk og egg. Ved å redusere mengden av karbohydrater, minsker appetitten og vekttap for nedre buk skjer lettere.

5. forbruker mer fiber matvarer:

nøtter å miste buk

Prøv å spise hele korn, frukt, grønnsaker, belgfrukter og nøtter, kan valget av løselig fiber finnes i fersken, banan, pære i jordbær, mandarin eller brokkoli er sterkt anbefalt. Løselig fiber binde vann og danne en stiv gel som går direkte til tarmen, noe som gir en forlenget følelse av metthet og redusere appetitten.

6. Øvelse 3 ganger i uken:

Kombiner aerobic trening som gåing, løping eller svømming, vekt øvelser som crunches og situps.
I tillegg til disse tipsene, er det også viktig å drikke 1,5 til 2 liter vann om dagen, spiser hver dag, sove 7 til 8 timer i natt, og spesielt opprettholde sunn livsstil, kosthold og kontinuerlig gjøre dette trener regelmessig kan hjelpe deg å redusere magen, men er i deg, unngå utskeielser og forbedre din livsstil.

Ikke stoppe å lese: 16 naturlige fett brenner mat

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 7