Hvor raskt kurere en svinesti

hvordan å kurere en svinesti

En stye er en type øye infeksjon. Denne infeksjonen skjer ved foten av øyevippene. Det kan være forårsaket av faktorer, både internt og eksternt. Det finnes mange typer symptomer på denne infeksjonen som strekker seg fra dannelsen av fremspring brennende følelse i øynene.

Rettsmidler for å kurere en svinesti raskt

Selv om det er mange medisinske behandlinger for stye det er alltid bedre å gå naturlig og hjem rettsmidler. Denne artikkelen vil gi kort informasjon om de ulike typer av naturlige midler tilgjengelig til svinesti i øyet.

Melk og gurkemeie

Gurkemeie har soppdrepende egenskaper som er gunstig for hudsykdommer. Drikker melk (organisk, fortrinnsvis frie beitende kuer) en gang om dagen blandet med gurkemeie derfor Det kan hjelpe i effektiv reduksjon av stye. Det hastigheter også opp helbredelsesprosessen.

Ta en ren klut og suge den i varmt vann. Klem overflødig vann og deretter bruke dette materialet på den berørte øyet med svinesti i 10 til 15 minutter. Gjenta denne prosessen 4 eller 5 ganger om dagen. Den varme omslag hjelper avløp pus styes. Det gir også lindring for brennende øyne.

Ikke stoppe å lese: giftig kvikksølv i bearbeidet mat

persille

Ta en håndfull persille og klargjøre den i kokende vann i ca 10 minutter. Dypp en ren klut i vann og søke på den lukkede øyelokk av de berørte øyet. Hvile og slappe av i ca 15 minutter etter fullføring av prosessen. Persille virker som rensemiddel for øye, og bidrar til å fjerne giftige materialer. Det i sin tur hjelper i rask helbredelse stye.

guava blader

guava

Bruken av guava blader er en meget effektiv måte for å få lindring av smerter forårsaket av sty. Alt du trenger å gjøre er å varme opp guava blader og sette dem i en varm klut. Deretter slå denne duken på den berørte lettelse å legge merke til raskt hvis brennende øyne.

hvitløk juice

Hvitløk er vel kjent for sine medisinske verdier for å kurere infeksjoner. Du kan bli kvitt stye ved å bruke fersk hvitløk juice rundt det infiserte området.

løk

Du kan bruke løk skiver over infiserte øyet å bli kvitt smerter og også for å fremskynde helbredelsesprosessen stye. Tydelig bruk av løk kan være litt smertefullt, spesielt fordi det kan irritere øyet, men er svært effektive og derfor verdt å ta en sjanse fordi den har mange egenskaper som kan hjelpe deg raskt kurere svinesti.

tepose

Dypp en urtete pose i kokende vann og deretter sakte må plassere det på øynene. Du må sørge for at temperaturen er varm, og selvfølgelig verken kald, varm. Urtete fremfor alt, kamille, bidrar til å fjerne pus stye. Denne effektive hjem rette bidrar også til å redusere infeksjon.

Ikke stoppe å lese: Akupunktur og kinesisk medisin.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 14