Hvordan fjerne slim med hjem rettsmidler

Tea jengibre1

Slim (mucus også kjent som) er et resultat av forkjølelse eller andre luftveisinfeksjoner. Treat slim kan være utrolig frustrerende og kan virke som en tilsynelatende endeløs oppgave. Hvis du er ute etter lindring av opphopning av slim i halsen og nesen, og deretter prøve noen av disse behandlingsmetodene.

Hvordan fjerne slim med hjem rettsmidler

1. La ut

Selv om det kan støyende, uhøflig eller pinlig, la slim ut av kroppen din er den beste måten å eliminere det. Når du føler trang til å nyse eller blåse nesen slim, ikke ignorere det. Svelge slim kan gjeninnføre systemet ditt, og beholde i en trafikk slim eller vannaktig nese er bare ubehagelig. Det er best å ha en boks av vev hendig og la slim kommer ut.

2. Hold hydrert

Som med alle andre sykdommer, bor hydrert er viktig å gro raskt. Hjelp din kropp rens slim drikkevann hver time hele dagen. Hvis du ønsker, kan du også supplere væskeinntaket med juice eller te.

3. Fordamper slim

Dampen bidrar til å bryte opp slim i brystet, nese og hals, slik at kastet ham ut av kroppen lettere. Kokende en gryte med vann og blande noen få dråper eukalyptusolje. Sett ansiktet nær bollen og puste dampen i flere minutter. I tillegg kan du ta en dusj med varmt vann for å bidra til å bryte opp slim.

4. Gurgle

Bland en spiseskje av salt med en kopp kaldt vann og gurglevann med blandingen i 30 sekunder. Gjør dette flere ganger om dagen vil bidra til å fjerne slim fast på baksiden av halsen og nesebor.

5. Ta urtete

Varm te er en generell hjelp til å lindre sår hals og indusere avslapning; forbereder en kopp din favoritt-te med litt honning og ta det sakte urter. Varmen bidrar til å bryte opp slim i halsen som det beroliger esophageal irritasjon på grunn av effekten av honning og vann. Ingefær te, kamille eller sitron er spesielt bra for å fjerne slim.

6. Bruk honning og sitron

Bland ca 2 ts sitronsaft med en teskje honning i en kopp kokt vann. Denne blandingen skal hjelpe deg å klarne strupen, fordi sitronsaft skjærer gjennom slimet mens honning lindrer halsen.

7. prøve hostedråper mentol eller eukalyptus

Blant naturlig middel og reseptfrie medisiner, disse dråpene er gode å løsne slim i halsen og lungene.

8. Prøv å spise gurkemeie

Gurkemeie, naturlig antiseptisk brukes til å drepe bakterier som kroppen din kamper med slim produksjon. Bland litt gurkemeie noen drikke du tar, eller ta det med et glass vann. Et par daglige ts av blandingen bør være tilstrekkelig til å eliminere slim raskt.

9. Spis mer ingefær

Ingefær har vært brukt i århundrer for å behandle symptomene på forkjølelse og bihulebetennelse på grunn av sin naturlige antibakterielle egenskaper. Hvis du kan stå smaken, spise rå ingefær eller du kan også spise ingefær med litt søt. Du kan også revet frisk ingefær og legg i kokende vann for å lage en te som vil ha dobbelt så effektiv for å fjerne slim i halsen.

10. Spis hvitløk

I likhet med ingefær, hvitløk er utrolig kraftig og brukes til å drepe bakterier og fjerne slim fra halsen. Spise flere fedd rå hvitløk om dagen, og riv den på maten du spiser. Hvis du kan spise hvitløk umiddelbart etter å ha våknet opp til å fjerne slim før den har tid til å virkelig begynne å strømme.

11. Test med naturlige urter

Spis noen urter som lakris, bukkehornkløver, og vassarve, hjelper det klart slim fra halsen. Sett dem i maten, eller (hvis du kan stå smaken) rå eller kokt i vann for å lage en te spise dem.

12. Bruk av en nasal skylling

Kjøp en saltvann nasal skylle apoteket eller den gamle testen med en neti pott. Skyll med rent vann og en saltoppløsning gjennom rene sinus slim i nese og på baksiden av halsen.

13. Spis krydret mat

Krydret mat bryte slim i nese og få den til å bevege seg mer fritt. Hjelpe kroppen din til å bryte all slimet spise krydret mat så mange du kan. Disse inkluderer paprika, pepperrot og wasabi.

14. Bruk en luftfukter

Øke nivået av fuktighet i luften årsakene svekkelse slim som gjør det enklere å bekjempe. Være en aktiv luftfukter til alle tider som du er hjemme, spesielt om natten mens du sover. Plasser eucalyptus eterisk olje til vannet for å gi den en mer kraftfull effekt for å bekjempe slim.

15. Tararea

Dette er hva mange sangere til å gjenvinne sin stemme. Summingen, kan du være i stand til å skape vibrasjoner som er sterk nok til å bryte opp slim.

Unngå disse matvarene

1. Ikke spis melkeprodukter

Alle melkeprodukter har en bestemt protein som fryser og skaper mer slim i kroppen din. For å unngå å skape unødig slim, ikke spise noen melkeprodukter som melk, ost, yoghurt, eller iskrem.

2. Unngå stekt mat

Den høye fett stekt mat slim gjør det vanskelig å bryte, hindrer kroppen å komme seg raskt. For å unngå dette, ikke spise noe stekt eller kokt i tungolje.

3. Prøv å ikke spise kjøtt

Kjøttet er knyttet til produksjon av slim, så spiser i løpet av en kald er ikke det beste alternativet. Bortsett fra det faktum at du ikke kan smake den sanne smaken av kjøtt med en tett nese, kan kjøttet gjøre nesen føler seg verre. Better safe than sorry, så unngå å spise mye kjøtt hvis du lider av mye slim.

4. Ikke røyk

Alt som påvirker kroppen puste, og puster inn skadelige ting som sigarettrøyk, sigaretter, eller andre rusmidler kan markant forverre tilstanden i halsen og lungene. Røyk fra disse tingene forstyrre kroppens evne til å helbrede raskt, samt øke mengden av slim kroppen din produserer. Redusere forbruket av snus i det minste for varigheten av sykdommen.

5. Begrens eksponering for irritanter

Rengjøring produkter for hjem, glasurer, maling røyk og andre kjemikalier, forverre åndedrettsproblemer og øke nivåene av slim. Hold fordeler åpne for å tillate i frisk luft til ditt hjem, holde irritanter isolert mens du er syk, og unngå steder (som barer eller maling butikker) der det er sannsynlig å ha disse tingene.

tips

Prøv å ikke blåse nesen også, spesielt på den ene siden. Kraften kan presse slimet mye lenger inn i bihulene og ørene, forårsaker hodepine og øre. Hvis du må blåse, gjør det forsiktig og begge neseborene.
Hvis slim i halsen blir veldig tykk til et punkt der du ikke kan puste eller svelge mat, drikke vann umiddelbart som en midlertidig behandling og deretter blåse nesen og nynner i 2 minutter. Hvis du ikke kan puste lett og slim fortsetter å akkumulere, så bør du gå til legen umiddelbart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 31