10 Fordeler med Epsom salter

Epsom salter brukes av mange mennesker hver dag for mange sykdommer og problemer. I denne guiden vil vi utforske ti store fordeler med å bruke Epsom salter.

Epsom salter har blitt brukt i hundrevis av år, de kommer fra Epsom i det sørøstlige England. Epsom-salter er sammensatt av magnesium og sulfater kan ha noen overraskende fordeler når de brukes riktig.

Det kan være et lite kjent faktum at magnesium sulfate funnet i Epsom salt absorberes gjennom huden din!

Tid for å slappe av

Når vi føler stresset, magnesium nivåer i kroppen oppbrukt. Epsom salter hjelpe fylle magnesium ta et varmt bad neddykke dem. Magnesiumsaltene hjelper kroppen å produsere høye nivåer av serotonin, kjemisk i antidepressiva. De ovennevnte egenskaper av Epsom salter hjelpe kroppen til å fungere på riktig måte, og kan også hjelpe til med konsentrasjonsnivåer.

Øk Energy

Vi har sett at Epsom salter kan hjelpe oss til å slappe av og stresse ned, derfor kan du bli overrasket over å oppdage at de salter også bidra til å produsere adenosin trifosfat, som er en naturlig kropp kjemikalie som øker energi.

Ikke stoppe å lese: Lemonade lavendel til å berolige hodepine og angst

lindrer smerte

Epsom-salter har noen av de samme egenskapene som medisinsk anti-inflammatorisk, som kan hjelpe med problemer og avlaster kramper kroppens naturlige smerte.

stopper Lukt

Det er også en naturlig nøytraliserer i Epsom salter for å hjelpe dem (når det blandes med vann) for å hindre foten lukt.

Fjerner død hud

Når det blandes med enten olivenolje eller badeoljer, kan Epsom salter bidra til å fjerne akkumulert døde hudområder. Aldri la salt på huden i lang tid, når du har forlatt badet huske å skylle salter.

vel Shampoo
Hvis du har fett hår, legge riktig mengde salt kan hjelpe til med behandling. Du kan også bidra til å legge tykkelse til tynt hår med Epsom salter.

fjern splinter

Hvis du har en dyp splint som viser seg vanskelig å trekke ut du kan bringe til overflaten av huden lett når du drenches problemområdet i salter.

Klikk på bildet for å se større versjon

Blodpropp potensielle stopp

På grunn av sine avslapning egenskaper, er det antatt å Epsom salter kan bidra til å forhindre blodpropp fordi naturlig senker blodtrykket.

Stopp forstoppelse

Sørg for å lese: Probiotika en effektiv løsning for cøliaki

Salter bidra til å øke vann i tarmen som kan hjelpe med forstoppelse problemer, men siden du må ta salg for at dette skal være effektiv, må du sørge for å konsultere en spesialist før bruk av salter.

plantenæring

Ikke bare Epsom salter hjelpe kroppen, men kan også hjelpe til med vekst og modenhet av planter. De naturlige egenskaper av magnesiumsalter hjelpe til med utviklingen av klorofyll, og egenskaper av svovel salter hjelp planter absorberer sunnere næringselementer.

Som det fremgår av ovenstående, kan Epsom salter hjelpe mange hverdagslige problemer. I denne aktuelle øyeblikk i den vestlige verden, vanligvis tabletter er en rask løsning, når realiteten er at løsningen kan være i et produkt som har eksistert i hundrevis av år. Med Epsom salter ved siden av eller som en erstatning for medisiner, kan du sikre at dine problemer kan bli utryddet raskt og effektivt.

Forskning og opprinnelige spanske oversettelse: laget livet Lucida
kilde: hivehealthmedia.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 72