16 naturlig mat quemagrasas

naturlig fett brenner mat

Kom de neste 16 fett brenner mat regelmessig, og nesten uten å miste fett. En effektiv måte å gå ned i vekt er å gjøre sunn mat automatisk.

Følgende liste av naturlig fett brenner matvarer tilhører en svært effektiv diett og "Steamroller" som vil hjelpe deg å miste vekt, skapt av David Zinczenko, redaktør av menns helse magazine.

De 16 beste fett brenner mat er sunn og helt naturlig fettforbrenner. Hvis det er mulig, vil det være viktig å unngå "fett brenning piller" som kan ha ubehagelige bivirkninger vekttap og helse generelt.

The Abs Diet forklarer hvordan du får en flat mage med inntak av disse naturlige matvarer, og som vil inkludere i denne listen. Søker å finne økologisk mat, ikke-GMO og er fri for kjemikalier. Vi prøver å holde oss sunnere med denne fettforbrenning planen, og tror på en funksjonell måte vurderer alle aspekter til det, gjør det vårt mål dobbelt produktiv.

Hva er disse naturlige fett brenner matvarer

mat nøtter quemagrasas

1. mandler og andre nøtter

Valnøtter og mandler, særlig bidra til å undertrykke appetitt. Når du ikke er så sulten, kan du spise færre kalorier og derfor vil du gå ned i vekt. I henhold til Abs Diet, spise to unser mandler (omtrent 24 mutre) er tilstrekkelig til å redusere appetitten.

I tillegg til å spise nøtter, kan du legge hakkede valnøtter til salater, frokostblandinger, yoghurt, etc.

2. bønner

Bønner og andre belgfrukter. På grunn av sin høye fiber og lav i kalorier, bønner av alle slag er en av de mest effektive naturlige fettforbrenning mat. Disse inneholder fiber som gjør at du føler deg full så du kan lage du inntar færre kalorier resten av måltidet.

inneholder også store mengder protein og jern også de hjelper med fett tap. Beste korn er soyabønner, pinto bønner, kikerter, hvite bønner, svarte bønner, hvite bønner, bønner og bondebønner. Jeg har vanligvis en håndfull kokt salat du spiser hver dag i stedet for et måltid bønner.

3. Spinat

Spinat og andre grønne grønnsaker. Som bønner, Grønne grønnsaker er lavt i kalorier og høy i fiber. De vil hjelpe deg å føle deg mett, slik at du spiser mindre.

Grønne grønnsaker er også rik på vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer inkluderer spinat, brokkoli, romanosalat, arugula, brønnkarse, endive og sennep greener, blant en rekke planter som er mer effektive naturlige fett brennere.

4. Spis kalsium for å forbrenne fett

Produkter som inneholder kalsium er naturlig fett brennere og svært effektiv, Du kan se hvordan du får utover kalsium melk. Kalsium er en fettforbrenning stoff, kanskje en av de mest kraftfulle fett brenner mat på denne listen. En studie ved University of Tennessee fant at kosthold som forbrukes større mengder av kalsium, mistet dobbelt så mye vekt enn andre.

Kalsium ikke bare brenne kroppsfett, men også bidrar til å hindre dannelsen av fett. For dette må du unngå å spise mat som selges som en ren kilde til kalsium, og er også svært høy i fett.

5. Havregryn

Den øyeblikkelige havremel (usøtet, unflavored). Havregryn er en fantastisk kilde til fiber, som hjelper deg til å føle deg mett lenger. Ikke bare det, en studie ved Penn State viste at havre stabiliserer sukker i blodet enn de fleste andre matvarer. Det betyr at du ikke er sulten igjen i lang tid.

Min første måltid av dagen er vanligvis en liten bolle med en rask havre, rett og slett laget med havregryn, sukker, eller med bare litt stevia og bare vann for å ikke legge til andre ingredienser som kan legge fett.

Ikke stoppe å lese: Gå ned i vekt lett med selleri

6. Egg

Det pleide å tro at du måtte unngå egg på grunn av sin høye kolesterolinnhold. Men forskning viser nå at det å spise ett eller to egg om dagen vil ikke øke kolesterolet i det hele tatt. På den positive siden, Egg har høyest biologisk verdi av protein enn noen annen mat.

Dette betyr at egg gir kroppen din med den nødvendige protein, noe som bidrar til å bygge muskler som igjen bidrar til å brenne fett. Egg er også rik på vitamin B12, en essensiell for å brenne fett i kroppen din næringsstoffer.

7. Fish and omega-3

Det anbefales å lene forbruket av fisk fordi det tar mer energi å fordøye protein enn karbohydrater eller fett. det betyr proteinrik mat er naturlig fettforbrenner. Legg til mer magert kjøtt varianter som "fet" fisk til kosthold er et godt alternativ.

Det høres kanskje rart at du bør spise "fet" fisk til å forbrenne fett. Men laks og annen fisk som kalles "fet" inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer og disse fettsyrene er naturlig fett brennere du trenger.

En studie i British Journal of Nutrition funnet at omega-3-fettsyrer redusere fettmasse i kroppen, gjennom en ukjent mekanisme. Annen forskning viser at fet fisk føre til mindre sult og føle deg mer fornøyd, så du comererás færre kalorier i løpet av dagen.

Foruten laks, annen fisk rik på omega 3 inkluderer makrell og sild.

quemagrasas naturlig linfrø

8. Linfrø en ideell quemagrasas

Linfrø er også høy i omega-3-fettsyrer og er en av de mest anbefalte quemagrasas. Så teknisk linfrø kan trenge en egen artikkel i denne listen over 16 fett brenner matvarer.

British Journal of Nutrition viser at linfrø inneholder også "lignans". Lignans er en naturlig fettforbrenningen næringsstoff som ble vist i en studie som har hjulpet kvinner å ha en lavere kroppsmasseindeks og mindre fett generelt. Du finner mer informasjon her om linfrø.

9. Peanøttsmør

Peanøttsmør, naturlig og sukker er trolig den mest overraskende av de 16 fett brenner mat, peanøttsmør kan hjelpe deg å miste vekt. Men du bør spise med måte og bare naturlig peanøttsmør som ikke har tilsatt sukker.

Ifølge Abs Diet, er peanøttsmør høyt i sunne enumettet fett som hjelper musklene til å vokse og dermed være et sterkt anbefalt naturlig fettforbrenning. Begrens deg til tre spiseskjeer om dagen eller mindre.

10. Olivenolje

En studie ved University of Illinois fant at de som spiste olivenolje før et måltid, spiste 25% færre kalorier enn andre som ikke gjorde det.

Olivenolje hjelper deg å miste fett fordi det høye nivået av enumettet fett inneholder reduserer cravings for fet mat atener mer kontroll og bidrar i forbruket av disse matvarene. Du kan lage mat med den, bruke den i salater.

11. Hele korn

Fiber inneholder hele korn bidrar til å holde insulinnivået lavt. Dette hindrer kroppen i å lagre fett.

Slutte å bruke produkter av hvitt brød med all fiber og næringsstoffer fjernet på grunn av raffineringsprosessen. Å brenne fett, er det tilrådelig å brød eller frokostblanding med hele korn eller hele hvete bare. Brun ris er også en naturlig og sunn fettforbrenning.

12. Whey

Myse har den høyeste mengden protein med færre kalorier enn noe mat du kan finne. Whey protein er nok min favoritt av de 16 fett brenner mat, fordi det er lett å bruke og hjelper også bygge muskler.

Du kan se her hvordan du kan lage din egen whey uten å legge melk og veldig sunt.

Ikke stoppe å lese: Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet å gå ned i vekt

Whey protein, som alle former av protein, fett brennere naturlig fordi kroppen må bruke mer energi på å fordøye protein fra andre matvarer. Den beste bruken av myseprotein er blandet inn i en røre.

Ok, så Dette er de første 12 av de 16 fettforbrenning matvarer du kan inkludere i kostholdet ditt i dag. Men vi har fortsatt tre mer for totalt 16 fett brenner matvarer og naturlig.

Vi vil legge de tre viktigste for 16 fett brenner matvarer.

Følgende matvarer har også blitt påvist av vitenskapelig forskning som er svært gunstig å stimulere til økt fett tap, enten ved direkte reduksjon av fett i kroppen, nedsatt appetitt, eller ved å øke hastigheten som du forbrenner kalorier.

13. bringebær og andre bær

Fiber og pektin finnes i bær hjelper deg til å føle deg mett lenger. Burns fett og redusere den totale mengden kalorier du spiser ellers.

Bærene inneholder mye naturlig sukker. Så prøv å ikke spise for mye.

14. Grønn te en av de mest brukte naturlige fettforbrenning

Grønn te inneholder spesielle kjemikalier kalt "katekiner" som bidrar til å forbrenne fett på en sunn og naturlig måte, mens gir kroppen en rekke viktige fordeler for å bedre livskvaliteten.

Ifølge en studie i Journal of Nutrition, katekiner, får grønn te brenne fett på to måter. Grønn te kan ikke bare hjelpe fremskynde metabolisme (slik at du forbrenner flere kalorier selv mens du sitter), men også øke hastigheten som leveren din forbrenner fett.

Den anbefalte grønn te for god effekt av quemagrasas beløpet er fire til seks kopper om dagen. I stedet lage en kopp te, kan du gjøre nok til å fylle en flaske og være servering i løpet av dagen.

15. eple cider eddik

Nyere studier har vist at eple cider eddik, aktiverer enzymer i kroppen bryte ned fett. Det er viktig å vite dette fordi det er mye brukt eddik og olivenolje som dressing på salater og der du kan høste fordelene til å forbrenne fett.

Så jeg er ikke bare å unngå fett ved å ikke bruke en høy-kalori, høy-fett kle seg som fransk eller blå ost dressing jeg har brukt har faktisk økt min fettforbrenning hastighet på grunn av eddik. Jeg bruker hvit destillert eddik som kan finnes i enhver matbutikk, men rødvinseddik eller andre varianter bør ha samme effekt.

16. epler og pærer

Disse to frukt inneholder høye nivåer av en kjemikalie som virker som naturlige quemagrasas kalt "flavonoider".

The American Journal of Clinical Nutrition funnet i en av sine studier, kvinner som ofte spiste epler og pærer økt frekvensen av energibruk (dvs. brenne kalorier) og hastigheten som fett brennes.

Så sørg for å legge til grønn te, eddik, og epler og pærer til i handlelisten for å legge til din diett.

Øke effekten av disse naturlige fettforbrenner

En anbefaling er at du starter ved å spise minst to porsjoner av hver type hver uke, og også inkludere, som alltid vil bli anbefalt å forbedre den generelle helsen fysisk aktivitet.

Disse matvarer ikke bare vil du forbrenne mer fett, vil du også være på vei til å forbedre helsen din, fordi disse matvarene også fungere som fettforbrenning, også inneholder viktige vitaminer og mineraler, fiber, antioksidanter og andre næringsstoffer som er nødvendige for sinn og en sunn kropp.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilde: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 17