Fjern formveggene lett

Det har aldri vært lettere å ende disse fryktelig flekker på veggene som selv skjemme huset og skade helse. Men bare bruke en klar hjemme i form av spray, og brukes til det berørte området vi kan fjerne mugg i veggene av naturlig og permanent.

Fjern formveggene lett

I stedet for å velge noen sterke kjemikalier som blekemiddel eller boraks, som på en måte bidra til å eliminere mugg i huset, velger naturlige måter som er miljøvennlige og vil ikke skade familien eller kjæledyr.

Mold kan være farlig for helsen din, selv om du ikke er allergisk. Mange har reaksjoner som trøtthet, hodepine og til og med depresjon i nærvær av sopp. Videre muggsporer og sopp er de viktigste årsaker til allergier, bihulebetennelse og hudirritasjon blant mange andre helseproblemer.

Hvordan fjerne mugg fra vegger effektivt

Selvfølgelig, det er mange produkter som fjerner mugg, men noen av dem er svært giftige for bruk innendørs, så det er nødvendig å være forsiktig og vite hvordan du skal velge de riktige produktene, eller prøve noen naturlige løsninger som vil hjelpe deg å fjerne mugg fra vegger.

1. Hydrogenperoksyd

Det er nødvendig å bruke hydrogenperoksyd 3% og sprøytes på området med mugg og jordslag og la stå i 10 minutter. Da må du rengjøre med en fuktig klut for å fjerne eventuelle gjenværende mold spores. Et annet alternativ er å kombinere natron, hydrogenperoksid og hvit eddik og anvende den samme måte. Du kan onservar glasset på et mørkt sted, fordi lys kan påvirke kvaliteten av hydrogenperoksid.

Ikke stoppe å lese: konstruere selv en leire ovn å lage brød og pizza

2. Bruk eple eddik

Denne metoden er enkel, bør helle eddik i en flaske og spray direkte på veggen. Flekkete områder for å sprøyte større støpeform kan fortynne eddik med vann for å redusere sterk lukt, men det første alternativet er det beste.

Du må la stå i flere timer, og deretter gni området med en børste. Hvis du ikke liker lukten av eddik, kan du tilsette noen dråper eterisk olje. Ifølge undersøkelser, fjerner hvit eddik 82% av muggsporer, inkludert virus og bakterier. Du kan unngås ved å spraye mugg på overflater og bare la det tørke.

fjerne mugg

3. Løsningen av tea tree olje

Det er mange nyttige rettsmidler for å fjerne mugg og ikke ender opp med å være skadelig for miljøet, men det er også noen som koster mer enn andre. For eksempel, er tetreolje dyrere, men med bare to teskjeer kombinert med to kopper vann kan ha en blanding duraá lengre. Bare spray blandingen på området og ikke vask. Tea tree olje har en sterk lukt vil forsvinne etter noen dager but've klart å stoppe den frie veggen av mold.

Ikke slutte å lese: 9 ideer om hvordan du kan bruke plassen til å organisere ditt hjem.

4. sitrus kjerneekstrakt og vann

Sitrus frø ekstrakt har en sterk lukt. For effektiv løsning å blande ca. 20 dråper ekstrakt og to kopper vann. Deretter må du legge til blandingen i en sprayflaske og spray på veggen og la handling uten skylling.

5. natriumbikarbonat

Natriumbikarbonat er en nyttig naturlig ingrediens i form fjerning. For å få du blander natron med vann og sprayet på overflaten mugne. La den virke, og deretter gå av overflaten for å fjerne helt smuss, deretter med en fuktig klut. Natron vil rengjøre mold uten å etterlate noen ubehagelig lukt.

Et siste råd er svært viktig, hvis flekkene er svært lite nedbrytbare er tilrådelig å jobbe forebyggende, dette krever rene våte flater bruker ofte en kjølig tåke luftfukter, fokusere på de mest utsatt områdene og holde dem tørre.

Finn flere artikler i salud180

  • New seksuelt overførbar sykdom som må du pass
  • Prisen for å få cellen til badet
  • Selv om du ønsker du bør la det gå

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 44 =