Hjem tiltak for å lukke de åpne porene i ansiktet

Huden porene er så små hull når de er veldig åpne, se ut som en appelsinskall. disse åpne porer i ansiktet gjøre ansiktet ser kjedelig og alderen noen ganger, og andre fettete.

åpne porer i ansiktet

Spesielt mennesker med fet hud er utsatt for dette problem med åpne porer i ansiktet på grunn av overdreven sebum produksjon. Det kan også føre til komplikasjoner som kviser og akne. Faktorer som stress, genetikk og omsorg usunn hud, også føre til åpne porene. Huden mister elastisitet som vi blir eldre, slik at tilstanden forverres. Det er mange måter å minimere synligheten av porer i huden. Markedet er fullt av produkter som hevder å tilby hjelp, men hvorfor bruke så mye når løsningen kan bli funnet på hyllene i kjøkkenet ditt?

17 beste hjem rettsmidler for å lukke de åpne porene i ansiktet

Disse midler kan bidra til å lukke porene i en billig og effektiv måte. Tro det eller ikke, underverker!

1. Egg

Eggehviten brukes til å constrict porene fordi det styrker og strammer opp huden. Masker med eggehvite bidrar til å fjerne overflødig olje fra fet hud. Ta ett egg, bland med 2 ss havregryn og 2 ss sitronsaft. Lag en smidig masse, bruker på ansiktet og holde i 30 minutter. Skyll med kaldt vann. Påfør lim to ganger i uken for vakker hud. Egg masker er gode løsninger for tilstoppede porer, og kan også brukes til å behandle virulente former for akne.

Ikke slutte å lese: 10 feil du må unngå når eyeliner

2. Agurk Juice

Bland agurk juice med maismel for å lage en tykk pasta. Påfør lim jevnt på ansiktet og la stå i 15 minutter, og skyll. Masken ikke bare hjelper i behandling av hudens porer, men også forbedrer hudens tekstur.

3. Lotion tomatjuice

Påfør tomat juice i ansiktet og la den sitte i 15 til 20 minutter. Skyll med varmt vann. Tomater inneholder høyt nivå av syre og kalium, som reduserer ansiktsurenheter.

4. Isbiter å stramme porene

Gni et stykke is eller en isbit på huden din innpakket i en klut, er det en av de beste og mest effektive måtene å redusere porestørrelsen. Denne ansikts is, bidrar også redusere produksjonen av talg i huden for en kort tid.

åpne porer i is ansiktet

5. Utbedring yoghurt

Naturlig yoghurt anvendt i porene og la stå i 20 minutter, og deretter skylles med varmt vann. Gjenta dette midlet to ganger i uken for å redusere størrelsen på porene i huden.

6. natriumbikarbonat

Natriumbikarbonat har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere komplikasjoner såsom kviser og akne. Lage en pasta ved å blande like deler baking og tibia (2 spiseskjeer hver) vann. Påfør lim inn i porene og forsiktig massert i ca. 30 sekunder med sirkulær bevegelse. Skyll grundig med kaldt vann. Dette bidrar til å fjerne døde hudceller, smuss og andre urenheter. Natriumbikarbonat regulerer syreinnholdet i hud og opprettholder pH-balansen.

Ikke slutte å lese: Naturlige behandlinger for fet hud

7. Pulver sandal for å redusere hudens porer

Sandeltre pulver er en fantastisk cleanser og toner. Å fremstille en pasta ved å blande sandal pulver og vann og gjelder for ansiktet. Masser i sirkulære bevegelser, og skyll grundig etter å ha forlatt den i 10-15 minutter.

8. Aloe vera

Fuktighetsgivende ansiktet med aloe vera juice bidrar til å redusere forstørrede porer. Juice renser og gir næring til huden og fjerner olje og skitt fra tilstoppede porer.

9. Sitronsaft

Sitronsaft inneholder også snerpende egenskaper. Derfor hjelper det stramme opp huden og renser porene. Det har blitt hyllet som en av de mest effektive løsninger for kviser. Dens sitronsyreinnhold bidrar til å løsne uren kjemisk binding med huden, og bidrar til å bryte jevnt, noe som bidrar til å rense porene.

10. Honey bee

Honning har mange medisinske fordeler. Det kan bidra til å eliminere akne og enda andre alvorlige former for akne som cystisk akne. Det har mange antimikrobielle og antibakterielle egenskaper. Honning kan også hjelpe klare tilstoppede porer. Det har vært kjent for å rense porene og gjør det lettere å avdekke. Honning bidrar til å redusere overflødig fett og strammer porene. Det er en naturlig mykgjørende som hjelper myke opp huden og gjør det skinne naturlig ansikt.

Lucida forskning og skriving av livet
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53