Armhulen Pain årsaker og naturlige behandlinger

armhulen smerte eller en generell smerte armen området, kan være forårsaket av en rekke forskjellige grunner. Vår underarm området inneholder mange lymfeknuter som kan bli betent og infisert, noe som kan føre til smerter i venstre armhulen og i høyre armhulen. Det er også mange muskler, sener og nerver i underarm som kan føre til ubehag eller smerter i det området som er skadet eller betent. Les videre for å lære mer om denne sykdommen, dens årsaker og naturlige behandlinger.

armhulen smerte

Mange mennesker får veldig engstelig hvis de har armhulen smerter, spesielt hvis ledsaget av en klump eller hevelse. I de fleste tilfeller er årsaken til underarm smerte er ufarlig og vil forsvinne av seg selv. Selvfølgelig, det er alvorlige tilstander som involverer smerte under armhulen, og du bør alltid søke legehjelp, særlig hvis smertene ikke forsvinner.

I denne artikkelen vil årsaker til smerte gjennomgås i armhulen og hva naturlige behandlinger kan brukes til å lindre smerte.

Armhulen smerte årsaker

Noen mennesker opplever noe ubehag eller mild smerte under hennes armhulen, mens for andre smerten kan være alvorlige. Hva er årsakene til ubehag eller smerte under venstre armhulen eller høyre?

Smerter i armhulen ved forstørrede lymfeknuter

Hovne lymfeknuter kan være en grunn for smerte i armhulen. En del av kroppens immunsystem er lymfesystemet til lymfeknutene i ulike områder av kroppen. En av disse områdene er armhulene. Infeksjoner kan føre til lymfeknuter for å svelle og forårsake smerte. I dette tilfellet kan ubehag og smerter i armhulene være et tegn på at kroppen din kjemper en infeksjon.

Hvis en eller annen grunn føler en hard klump under armhulen som ikke beveger seg og ikke forårsaker smerte, bør du oppsøke helsepersonell.
Et annet krav om lymfesystemet som kan forårsake smerter i armhulene er linfangitis. Dette er forårsaket av en bakteriell infeksjon av hud streptococcus.

Noen av symptomene på lymfangitt er feber, hovne og ømme lymfeknuter i armhulen, lysken, albue eller røde striper fra infiserte området til armhulen eller lysken foruten smerte.

aksillære lymfeknuter

Armhulen utslett som forårsaker smerte

En underarm utslett kan også være en grunn til at du har ubehag eller smerter i armhulen. Selvfølgelig, vil du kunne se utbruddet og kan muligens være ledsaget av kløende røde flekker og flassende hud.

Det er mange grunner for en smertefull utslett i armhulen blir dannet. Dette er noen av dem:

  • Dermatitt eller psoriasis
  • sopp~~POS=TRUNC infeksjoner~~POS=HEADCOMP
  • mycosis
  • ringorm
  • Staphylococcus

For å behandle utslett i armhulen kan du bruke litt kokos olje på det berørte området. Kokosolje har antibakterielle, anti-inflammatorisk, fuktende og andre egenskaper som kan bidra til å lindre underarm smerte som er forårsaket av et utbrudd.

Kokosolje bidrar også til topisk behandling av soppinfeksjoner (gjær). Alt du trenger å gjøre er å bruke kokos olje på armhulen området flere ganger om dagen for å behandle utslett og lindre ubehag eller smerte.

Ikke stoppe å lese: lenge bør en lur for hjernen fordeler

Du kan også legge til 2-3 dråper eterisk tea tree olje til en spiseskje kokosolje og bruke den til det berørte området. Tea tree olje har mange anti-sopp egenskaper som kan bidra til å drepe infeksjonen og lindre smerten som er forårsaket av et utbrudd i underarm områder.

Aloe vera å behandle underarm utslett som forårsaker smerte

Aloe vera kan også bidra til å behandle underarm dermatitis som kan forårsake smerter i dette området. Aloe vera har antimikrobiell og anti-inflammatorisk virkning, og kan anvendes for å behandle forskjellige hudproblemer inkludert et utslett underarm.

Noen ganger kan du deodorant forårsake smertefulle utslett under armhulen. Kokosnøttolje kan anvendes som en ingrediens i et naturlig deodorant.

muskelspenninger som fører til smerte i armhulen

En muskel belastning kan føre til store smerter i armhulen. Muskel rykk vanligvis skje når du gjør for mye innsats arm, for eksempel når du trener eller løfte tungt, eller utfører repeterende virkning over en lang periode stedene.

For å lindre smerte armhulen forårsaket av en muskel trekk, er det tilrådelig å hvile berørte armen. Da kan du også bruke en is i 20 minutter på 4 til 8 ganger om dagen. Husk å aldri bruke is direkte på huden. Husk at en kald behandling bør brukes i 24 til 48 timer etter skade. Etter denne perioden må du bruke varme terapi.

Forskjøvet skulder smerte som en årsak til armhulen

Hvis du dislocas skulder tydeligvis du føler en intens smerte i den nedre delen av armhulen og skulder. Du kan også oppleve prikking, svakhet eller nummenhet i nakke og arm.

I tilfelle av en forstuet skulder bør oppsøke lege umiddelbart. Det anbefales at for å lindre smerten av en forstuet skulder appliques isen i sensitive området i 20 minutter annenhver time. Beam i løpet av de to første dagene. Det går da å bruke en varmeflaske og gjelder i 20 minutter.

Plexus brachialis skade

Den plexus brachialis skade er begrepet refererer til en skade på nervene forlater halsen på begge sider av kroppen. Disse nervene er ansvarlig for armbevegelser. Nerver kan bli skadet av noen form for traume, for eksempel sport eller å være i en bilulykke. Plexus brachialis skade forårsaker store smerter i alle områder som ble skadet nerver, inkludert smerter i armhulen.

Det er viktig å se en lege ved skulder skader fordi en plexus brachialis skade kan føre til tap av bevegelse i armene.

brystkreft

Det er viktig at alle kvinner jevnlig sjekke brystene for helseskilting eller endringer. En indikasjon av brystkreft er klumper i bryst, armhuler eller krage. Noen ganger hevelse eller klumper i armhulene kan oppstå før følelsen en klump i brystet. Dette er fordi brystkreft vanligvis sprer seg til lymfeknuter først.

brystkreft som en årsak til smerte armhulen

Hvis du har hovne lymfeknuter i armhulen eller smerter, bør du gå til en lege sjekke deg. Brystkreft er mer vellykket behandlet hvis fanget tidlig.

Ikke stoppe å lese: fordelene av frukt og grønne grønnsaker

Of course, Det er mange grunner til at du kan ha sår armhulen, og det meste av tiden årsaken er ufarlig. Men det er alltid bedre å snakke med helsepersonell hvis du har spørsmål.

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD)

I noen tilfeller svært sjeldne, kan GERD forårsake smerter i den generelle delen av armhulen. GERD kan føre til at membranen til å bli opphisset og dette kan påvirke spinalnerver som forårsaker smerte i armer og skuldre.

Det er mange naturlige måter du kan behandle fordøyelsesproblemer som gastroøsofageal refluks og halsbrann, som natriumhydrogenkarbonat og andre behandlinger.

Det er verdt å merke seg at GERD er også en av årsakene til magesmerter etter å ha spist.

bryst~~POS=TRUNC smerter~~POS=HEADCOMP

Brystsmerter er klassifisert som noen form for ubehag, ømhet eller smerte i brystet eller underarm regionen. Armhulen og brystsmerter som vanligvis rammer kvinner før menstruasjonen.

Det er en rekke årsaker til ømme bryster ufarlige og vanligvis bety et symptom på kreft.

intercostobrachial nevralgi

Underarm smerte kan være forårsaket av nervesmerter intercostobrachial. Dette er skader på spinalnervene til armen og forårsaker smerter i armhulen regionen. Dette skjer oftest etter brystoperasjon, men smerte underarm også kan forårsakes av strålebehandling eller traumer til ribbene

Voksing eller barbering

Fjern hår under armene kan forårsake smerte like etter prosessen. Huden kan også bli smittet, forårsaker smerter i armhulene. Voksing og barbering kan også føre til at inkarnerte underarm hår som kan forårsake støt eller kviser, cyster i armhulen og selv smittet koker. For å berolige irritert hud etter barbering og hindre smerter i armhulen, kan du ta på litt aloe vera til det barberte området.

Lettelser smerter i armhulen

I tillegg til de ovennevnte metoder for hvordan å bli kvitt smerter i armhulene, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve hvis du har smerter eller smerter i armhulen:

varmt bad

Et varmt bad kan bidra til å lindre smerter i armhulen. Du kan prøve å fordype deg i et varmt bad i 20 minutter. Kan tilsettes badet 1/2 kopp natron eller 1/2 kopp Epsom salt eller havsalt. Dette kan bidra til å rydde og fjerne giftstoffer fra huden og berolige irritert hud.

massasje

Du kan prøve å massere med litt olje på sår armhulen området for lettelse. Du kan legge til 2-3 dråper lavendelolje 1 ss kokosolje eller olivenolje og forsiktig masseres inn det berørte området. Dette kan gi den nødvendige lindring og øke blodsirkulasjonen i armhulen.

god hygiene

øve alltid god hygiene og holde armhulene og andre områder som er utsatt for smitte, ren og tørr. Du må bade og tørke av helt etter aktiviteter fra vår unsub.

Livet skrive Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 8 =