6 flere skjulte symptomer på helicobacter pylori

Helicobacter pylori infiserer vanligvis magen til personen i løpet av sin barndom. Vanligvis betyr infeksjoner forårsaket av denne stamme ikke symptomer, men for å detektere denne tilstanden kan føre til sykdommer som skyldes blant annet magesår og inflammatorisk tilstand i magen kjent som gastritt. Det finnes også andre reaksjoner og helsemessige forhold som kan indikere tilstedeværelse av Helicobacter pylori i kroppen vår, ta hensyn til følgende.

Helicobacter pylori er spredt signal som har konsumert en hvilken som helst mat som er forurenset med denne bakterien, enten rå eller kokt, siden det er nok bestandig til å motstå kokeprosess.

Mest overraskende av alt, har det blitt oppdaget at mer enn halvparten av verdens befolkning har arrangert denne bakterien, selv om det ikke alltid manifesterer seg direkte i kroppen. Den største fordelen som bakterier, er at den er i stand til å leve i mage flyt til tross for sin ekstreme surhet, jevnt og mye tid.

den Helicobacter pylori, av alle mikroorganismer som lever i menneskekroppen, den største forekomsten eller større registrering har, som det er til stede i alle deler av verden, i begge kjønn og alle aldre likt. Av denne grunn anser vi det som hensiktsmessig å dedikere en informativ artikkel til sine viktigste symptomene, noen lite kjent, men må tas i betraktning som tidlig diagnose kan avhjelpe virkningene av denne bakterien en mindre invasiv eller skadelig for kroppen form. Vi inviterer deg til å lese artikkelen: hvordan å eliminere Helicobacter pylori bakterier.

Skjult Helicobacter pylori symptomer

Det er noen symptomer på Helicobacter pylori som kan ofte forveksles med andre betingelser, kan imidlertid være tilstedeværelsen av denne stamme i kroppen. Det er nødvendig å være oppmerksom på at symptomene kan variere fra person til person.

Ikke slutte å lese: Eliminerer bakterien Helicobacter Pylori med råd fra denne japanske legen

1. Mage svelling

Selv om ikke alle mennesker med Helicobacter pylori i kroppen din symptomer, er det kjent at hoved refleksjon av det er abdominal hevelse, i noen tilfeller som en overraskelse. Dette er en av de mest ubehagelige symptomer som betennelse ofte ledsaget av tarmgass og luft i magen. Du må ha klart at helicobacter pylori, Candida og andre parasitter kan forårsake oppblåsthet også, er det viktig å finne årsaken og å vite hvilken behandling er tilrådelig å gi.

Heldigvis Det krakk tester de kan hjelpe deg med å oppdage hva slags feil er plassert i fordøyelseskanalen. Disse testene er veldig praktisk, og kan spare deg for utallige mengder tid og penger for å få til årsaken til dine symptomer.

  • De påvise tilstedeværelse av H. pylori, parasitter og Candida. Du kan lære mer om testen for candida hjemme.
  • Jeg foreslår at hvis du fordøye maten ordentlig, og hvis du har glutenintoleranse.
  • De gir også informasjon om immun motstand, blant andre årsaker.

2. Svakhet

den Helicobacter pylori kan medføre svakhet vanligvis i kroppen, selv om den har riktig ernæring. Oftest dette symptomet er knyttet til jernmangel, på grunn av manglende evne i kroppen til å absorbere effektivt de næringsstoffene som trengs for å gi energi til kroppen i løpet av dagen, noe som er til stede tambi'¿en jernmangel.

Helicobacter pylori er en gram-negative bakterier, et etiologisk middel av de mest vanlige kroniske infeksjoner hos mennesker. Angivelig denne spiren har en bemerkelsesverdig innflytelse på jern metabolisme og i dag er det mye som tyder på sin direkte sammenheng med jernmangelanemi.

Ikke stoppe å lese: hjemme test for å oppdage candida i kroppen

3. Vekttap

Den mest slående visuell indikator på tilstedeværelsen av Helicobacter pylori hos et individ, kan være uforklarlig vekttap. Hvis en eller annen grunn begynner å miste vekt raskt og ikke har en veldig klar årsakssammenheng, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart da dette kan være et symptom på sykdommen, selv om det er mange årsaker som kan føre til vekttap og de er like eller mer skadelig for pasientens helse.

Siden helicobacter pylori påvirker de mengder syre - som i sin tur påvirker fordøyelsen av fett og proteiner spesielt - kan forekomme vekttap. Problemet er at dette vekttapet skyldes tap av muskelmasse, som er en farlig vei å gå ned i vekt.

Motsatt kan du også ha problemer med å miste vekt, men ironisk nok med de ovennevnte symptomene. Grunnen til dette er at et hormon som kalles kortisol oppstår når kroppen din er stresset. Kortisol er kjent for å forårsake vekttap eller vektøkning, avhengig av personen. dette Du kan fremme vektøkning i magen mens det kan også føre til tap av muskelmasse.

4. Endring i avføring

En annen visuelle indikatorer for å vite hvorvidt tilstedeværelsen av Helicobacter pylori er endringen i utseendet av avføring ofte referert til som vanligvis presenterer når personen er sunt.

Avføring kan bli mørkere med tiden og dere synes tjæret med tilstedeværelse av blod, er dette en indikasjon på problemer i fordøyelsessystemet, som følge av tilstedeværelsen av denne bakterien. I dette tilfellet er det sterkt anbefalt en undersøkelse av avføring.

Ikke slutte å lese: De farger og former av avføring og deres betydning

5. rekkevidde metning

Når det er i nærvær av bakterier, kan folk oppnå den grad av metthetsfølelse når de spiser veldig fort, noen ganger ved å spise små mengder mat, som kan utløse et bilde av underernæring.

Leptin er ansett som et perifert signalenergi tilstand i stedet for en metthetsfølelse signal. Appetitten reguleres både ved hjelp av en perifer signalenergitilstand (slik som leptin) som metthetsfølelse (tarm hormoner slik som ghrelin) som endrer nerveaktiviten i hypothalamus og således påvirke mat og energiinntak .

6. Brennende følelse

halsbrann relatert til nærværet av Helicobacter pylori

den brennende munn magen er en indikator på at det gastrointestinale problemer som må løses raskt. Hvis dette symptomet oppdages ofte, er det best å utføre en medisinsk sjekk for å avdekke mulige årsaker og forkaste andre.

Betennelse i magesekken etter inntak av mat kan forårsake kvalme, oppkast og magesmerter og brenning i området, er dette en av de klareste tegn på tilstedeværelsen av denne bakterien i kroppen, for å forkaste den mest praktiske er utføre en blodprøve.

Ikke stoppe å lese: årsaker og naturlig rettsmidler for acid reflux og sår

H. pylori-assosierte komplikasjoner

  • Sår forårsaket av Helicobacter pylori, kan skade den beskyttende slimhinnen i magen og tarmen. Dette tillater magesyre for å generere et åpent sår, kalt sår. Omtrent 10 prosent av personer med H pylori utvikle et sår.
  • Betennelse i mageslimhinnen. Infeksjon med denne bakterien kan irritere magen, forårsaker betennelse og gastritt.
  • Magekreft. Dette er kanskje den mest alvorlige komplikasjonen, da H. pylori-infeksjon er en sterk risikofaktor for visse typer kreft i magen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 54