160 anvender kokosnøttolje

Mye har nevnt om kokos olje er at de er store og de fordeler det kan gi vegetabilsk olje. Siden deres bruk som matolje, den mest anbefalte, til sine medisinske og terapeutiske anvendelser gjennom bidrag som kan gi oss skjønnhetsbehandlinger for å levere kosmetikk og kjemikalier. I denne artikkelen vil vi invitere deg til å vite hva det er kokosolje.

Bruken av kokos olje

Fordelene med virgin kokosolje

Blant fordelene med kokos olje kan vi finne mange, for eksempel er antibakteriell (Dreper bakterier som forårsaker sår, halsinfeksjoner, urinveisinfeksjoner, tannkjøttsykdom og andre bakterielle infeksjoner), men bruken av denne vegetabilsk olje er mange, kan vi ikke love til slutt å lese 160 fullstendig liste over mulige bruksområder for kokosolje.

 1. Anti-kreftfremkallende. Det har antimikrobielle egenskaper, slik som effektivt hindrer spredning av kreftceller og forbedrer immunsystemet.
 2. Anti-inflammatorisk. Det ser ut til å ha en direkte effekt i å undertrykke inflammasjon og vev reparasjon, og kan også bidra til å hindre skadelige mikroorganismer i tarmen som forårsaker kronisk inflammasjon.
 3. Anti-mikrobiell. Fettsyremonoglyserider og middels kjedelengde som finnes i kokosnøttolje er de samme som de i human melk, og som har fremragende antimikrobielle egenskaper.
 4. En antioksidant. Den beskytter mot dannelse av frie radikaler.
 5. Antiparasitic. Sliter med å rense kroppen for bendelorm, lus og andre parasitter.
 6. Anti-protozoer. Det kan bidra til å bekjempe giardiasis, en felles protozo infeksjon i tarmen.
 7. Anti-virus. Fjerner virus som forårsaker influensa, herpes, meslinger, hepatitt C, SARS
  (Kjent for å forbedre absorpsjon av næringsstoffer lett fordøyelig, det blir mer tilgjengelige vitaminer og mineraler for kroppen)

Type kokosolje du kan bruke

 • jomfruer (Uraffinert) Virgin kokosolje uraffinert er ideell for matlaging og baking. Den kan brukes til å gi kokos smaken er veldig mild. Denne oljen har egenskaper kokos fordi det ikke har blitt raffinert.
 • Raffinert kokosolje Den kan brukes til noe. Den har ingen lukt eller smak med Coco. Det er ennå ikke brukt, men mister noe av sin helsemessige egenskaper under raffineringsprosessen.

Oppdag de 160 bruksområder for kokosolje

Før navngi hver av de fordeler og verktøy som har kokosolje, vi fremheve de tre viktigste bruksområder:

1. Kokosolje diett

Denne oljen har et fett som kan øke vekttap, og det er mange mennesker som bruker det i dag, i mange deler av verden for å gå ned i vekt.

Den inneholder en unik kombinasjon av fettsyrer som kan bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet. Undersøkelser viser at bare legge kokos olje som en sunn ingrediens i kostholdet ditt, kan du få miste fett, spesielt magefett, regnes som den farligste fettet.

2. For å forbedre hårets kvalitet

En av de beste applikasjoner kokosolje er dens bruk som en hårbalsam og det er mange måter å bruke det til dette formålet. Hans virkelige handlingen på håret er fokusert på håret trenger dypere og raskere enn andre balsam. Du kan fukte hodebunnen og legge glans til håret ditt.

Likeledes kan det også bidra til å bli tykkere øyevipper og reversere dens nedgang generering av et beskyttende lag på dem. Dette vegetabilsk olje er et ideelt supplement til skjønnhetsprodukter.

3. For å forbedre hudens

den økologisk kokosolje kan være flott å fukte, begge hender, som i andre deler av kroppen, inkludert leppene. Påfør denne oljen sørger for at kroppen huden kan være hydrert, og således forhindre tørrhet.

olje-de-kokos-for-le-jevning-of-the-bryn

Kokosolje for kroppen hygiene

1. Age Spots (Også kjent som lever flekker) - Anvendelse av kokosnøttolje direkte i området vil bidra til å dempe flekker.

2. aftershave. Kokosolje vil bidra til å helbrede huden etter barbering uten å tette porene. Du kan også gjøre denne oppskriften for en barberskum hvor denne ingrediensen er brukt.

3. Behandle skallethet. Det er brukt tre ganger om dagen til det berørte området hårtap. Kokosolje hjelper celle gjenfødelse.

4. Fjern fødselsmerker. Den kan brukes etter laserbehandling for fullstendig fjerning. Det kan også brukes etter behandling med eple cider eddik for å støtte prosessen med hud misfarging.

5. Body Scrub. Du kan bruke en blanding av kokos olje og sukker for å gni hele kroppen. Skyll og huden din vil bli jevnere. Du kan legge til noen essensielle oljer hvis du ønsker en spesiell lukt.

6. Unn blåmerker. Påføres direkte på såret, forbedrer kokosnøttolje helingsprosessen ved å redusere hevelse og rødhet.

7. insektbitt. Når det påføres direkte på et insekt stikk, kokosolje kan stoppe kløe og svie, og fremskynde helbredelsesprosessen.

8. brannsår. Det er brukt til de berørte umiddelbart og fortsette å gjelde inntil helbredet området. Det vil redusere sjansene for permanent arrdannelse karakterer og fremmer helbredelse.

9. Bare gni litt på lepper og fungere som en mykgjørende og beskyttende middel. Du kan også prøve denne hjemmelagde balsam for å forbedre kvaliteten på leppene.

10. Hvis du har problemer med tørr hud i hodebunnen av babyen din, kokosolje ikke bare næring babyens hud, men også bidrar til å fjerne jordskorpen. Bare gni i hodebunnen, ca en teskje per dag av denne oljen vil være tilstrekkelig til å fukte huden din.

11. behandler flass . Kokosolje soaks å oppnå fuktighetsgivende tørr hud i hodebunnen og lindre symptomer på flass. Det hjelper også styre utskillelsen av agn hodebunnen, en annen viktig årsak til flass og fett hår.

12. En naturlig deodorant. Kokosnøttolje kan anvendes som en deodorant, men er også mer effektiv i kombinasjon med pulverisert maisstivelse og maranta natriumbikarbonat.

13. For bleie utslett. Veldig beroligende å lindre symptomer hos barn uten skadelige kjemikalier. Også trygt for tøybleier.

14. exfoliant. Kokosolje blandet med sukker eller havsalt er en meget næringsrikt og trygt å bruke effektiv i hele kroppen og kratt.

15. Krem for øyelokkene eller poser under øynene. Påfør under øynene for å redusere hevelser, poser og rynker.

16. Vask ansiktet. Kokosolje blanding i like deler med olivenolje, mandelolje, avokadoolje og kastorolje, og i stedet bruke såpe for å vaske sine flater. Fukt ansiktet, gni oljen og la stå i to minutter, skyll og tørk. En teskje kan være riktig.

17. Hårbalsam for en dyp behandling. Den kan brukes som hår kondisjonering ved å anvende en teskje av kokosolje ved endene av håret, og deretter fordele. For ytterligere behandling, gnidd med en spiseskje av denne olje på tørr hodebunn og forsiktig distribuert til endene. Da må du sette en dusjhette for å unngå flekker på klær og seng slik at du kan la den på hele natten.

18. hårgelé. Gni noen hender og fordele i håret (for krøllete hår) eller ved hjelp av en kam fra hodebunnen til spissen for rett eller bølget hår.

19. Healing kutt eller skraper. Det er meget effektiv når den anvendes på sår og kutt, kokosnøttolje danner et tynt lag som beskytter såret mot eksterne støv, bakterier og virus.

20. naturlig smøremiddel. Det er et helt trygt personlig glidemiddel som du kan bruke for å få smørende effekt uten bivirkninger på huden.

21. En god makeup remover. Bruk en bomullspinne og litt kokosolje, og du vil bli overrasket over hvor godt det fungerer å fjerne sminke rester og la en ren, men fuktig.

22. massasje olje. Bruk kan være veldig enkelt, bare trenger å ta litt kokos olje på hendene og begynne å gi en massasje.

23. fuktighets. Ideell å bruke hele kroppen, inkludert halsen og ansiktet og få fukte huden.

24. fjerne føflekker. Når det påføres etter en kompress epleeddik i flere uker, kan mol bli fjernet eller ganske enkelt forsvinne, i kombinasjon med kokosnøttolje-effekter vil være mye mer merkbar.

25. Unn sprukne brystvorter. Det fungerer veldig bra for å gi næring sprukne brystvorter og tørr hud, lindre smerte det produserer. Påfør med en bomullsdott og la det virke i området i flere timer.

26. Tilbakestill fet hud. Bruk en liten mengde av denne oljen på huden før du påfører makeup, eller du kan også sette den på området for å fjerne fedme.

27. Behandling før vask håret. Gni litt på hodebunnen og håret før sjamponering. Dette er spesielt nyttig for de med svært krøllete hår.

28. For hudpleie etter barbering. Kokosolje bidrar til å reparere skader på huden forårsaket av barbering, i tillegg kan også brukes som en av de viktigste ingrediensene i hjemmelaget barberskum.

29. Behandle hudproblemer. Kokosolje lindrer hudproblemer som psoriasis, dermatitt og eksem.

30. Behandle strekkmerker med kokosolje. Denne oljen er veldig bra for nærende skadede eller røde og hvite striper hud. Det kan ikke være den magiske kur for strekkmerker, men det vil bidra til å forbedre kvaliteten på huden din.

31. For brannskader. Frota rikelige mengder kokosnøttolje på den påvirkes enten lavere eller tambein i tilfelle av gnagsår og friksjon brannsår område.

32 som solkrem. Du kan bruke denne oljen som en hjemmelaget solkrem som vil hjelpe deg å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.

33. Ear. Bland kokos olje med hvitløk og sette noen dråper i de berørte øret i ca 10 minutter. Du kan gjøre dette to til tre ganger om dagen for å få lindre øreverk.

34. for Tatoveringer. Du kan bruke kokos olje på tatoveringer, og vil bidra til å holde pigmentfarger. Du kan også bruke den til din nye tatovering, vil olje fremskynde helbredelsesprosessen og minske sjansen for infeksjon.

35. tannkrem. Det finnes en rekke oppskrifter som kan lage en egen tannkrem, en av de mest effektive er å blande kokosnøttolje og natriumbikarbonat og deretter påføre blandingen med tannbørsten. Du kan lære mer om å lage en tannkrem med kokosolje.

36. Forebygging og reduksjon av rynker. Rubbing kokosolje med sirkulære bevegelser for behandling slapp hud bidrar til å styrke bindevev for å redusere rynker.

kokosolje bruker i helse

Olje-de-coco

37. Amming. For mødre ammer, med et forbruk på 3 ½ ss kokosolje hver dag kommer til å berike melkeproduksjonen. På den annen side, kan du også benytte deg av et biprodukt er kokosmelk, ideelt for å erstatte bruken av pasteurisert melk.

38. friske bein og tenner. Denne oljen bidrar til absorpsjon av kalsium og magnesium som fører til bedre utvikling av knokler og tenner.

39. Fordøyelsen.  Mettede fettsyrer i kokosolje bidrar til å kontrollere sopp som forårsaker dårlig fordøyelse og andre problemer relatert til fordøyelsen, for eksempel irritabel tarmsyndrom.

40. Øker energi. Kokosolje øker energi og utholdenhet, så det er et flott supplement for idrettsutøvere og de som trenger en rask plukke meg opp.

41. For å øke hastigheten på stoffskiftet. Kokosolje har vist seg å være effektive for å stimulerer stoffskiftet, forbedring av skjoldbruskkjertelen, og skalaenerginivå, noe som vil bidra til å minske uønsket fett og øke muskel (med hjelp av trening, selvfølgelig).

42. Gunstig for diabetes. Forbedrer insulinutskillelse og utnyttelse av blodglukose og er derfor velegnet for diabetikere og ikke-diabetikere.

43. Forbedrer lungefunksjon. Øker flyt av cellemembraner.

44. sykdom. Gni litt kokos olje på innsiden av håndleddet og underarmen for å roe denne urolig mage.

45. for neseblod. Kokosolje kan forhindre blødning av nesen som er forårsaket av følsomhet for ekstrem varme og ekstrem kulde også.

46. For å forberede sunne oppskrifter. Denne oljen er ideell for bruk i oppskriftene dine, på måter som kanskje ikke var klar, og kan bruke det som en direkte ingrediens som gir en deilig smak til forberedelsene.

47. Stress Relief. Kokos egenskaper kan lindre mental tretthet, ved påføring av kokosnøttolje i hodet ved hjelp av en sirkulær bevegelse eller bli massere redusere stressnivå. Den naturlige duften av kokos er ekstremt beroligende og dermed bidra til forsterke effekten av massasje.

48. bedre absorbere vitaminer. Fett av denne oljen bidrar også i absorpsjon av vitaminer, mineraler og aminosyrer.

49. Vekttap. Mettet fett bidra til vekttap og kontrollere suget. Det øker også den metabolske rate.

Kokosolje for helseproblemer

(Når tatt internt det kan bidra til å forhindre eller kurere disse helseproblemer)

50. Det kan håndtere problemene med syre reflux. På denne måten kan du forbedre fordøyelsesbesvær hvis de tas etter et måltid.
51. effektiv i behandlingen av binyretretthet.
52. behandle allergier (for eksempel sesong høysnue)
53. Kokosolje kan bidra til å forhindre demens og Alzheimers sykdom.
54. Kokosolje har vist seg å hjelpe omvendt astma, selv hos barn.
55. Denne oljen kan bidra til å bekjempe candida bidrar til å forbedre hjernens funksjon hos barn, kan på denne måten være svært effektiv til å behandle autisme.
56. Kokosolje kan bedre tarmfunksjon.
57. behandle bronkial infeksjoner.
58. Kokosolje kan bidra til å forhindre kreft. Det har vist seg å bidra til å forebygge tykktarmskreft og brystkreft i laboratorietester.
59. Dette vegetabilsk olje, takket være de fordeler med egenskapene til kokos, kan være en effektiv naturlig middel som kan bidra til å kurere Candida albicans.
60. Det kan bidra til å normal kolesterolet, senke det dårlige kolesterolet i blodet.
61. Kronisk utmattelses
62. effektiv til behandling av Crohns sykdom og den resulterende betennelse.
63. Bruk av kokos olje i din søknad med massasje kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen reversere kald følelse.
64. Du kan kurere forkjølelse og flus.
65 er en naturlig måte å motvirke forstoppelse. Du kan konsumere en teskje av kokosolje faste og begynner å merke resultater veldig raskt.
66. Cash til å behandle cystisk fibrose.
67. Fordelene med kokos olje kan være en god alliert for behandle depresjon og bedre humør.
68. behandler diabetes. Det hjelper å opprettholde nivået av blodsukkeret stabilt.
69. bidrar til adresse lidelser som dysenteri, som er en inflammatorisk tarm problem har størst virkning i tykktarmen.
. 70 Cure eksem. I tillegg blir brukt internt, mange behandlinger er vellykket kokos olje å bruke eksternt.
71. avla ødem (væskeansamling i kroppsvev)
72. Du kan gi en energi boost for kroppen din.
73. Kokosolje er kjent for å redusere epileptiske anfall.
74. Fever Support
75. De kvaliteter spiselig olje har kokosnøtt kan bidra til behandling av flassende og tørr hud, noe som gjør det glattere og mer glansfullt.
76. Du kan reversere sykdommen galleblæren og lindre smerte.
77. rebertir kan hjelpe stock av magen gass og luft i magen.
78. Ta av H. pylori bakterier, ofte forårsaker mageproblemer.
79. Kokosolje bidrar til å fjerne hodelus.
80. behandle hjertesykdom (beskytter arteriene lesjoner forårsaker aterosklerose)
81. Hemorroider, kan det være eksternt eller internt påføres to ganger daglig
82. Kan avlaste noen typer virus som det kan fungere som en naturlig antibiotika.
83. Egenskapene til kokosnøttolje kan bidra til å behandle hetetokter.
84. Kan hjelpe behandle hypertyreose.
85. Kokosolje er en naturlig promoter av immunsystemet
86. sunt for bruk når du har problemer med irritabel tarm syndrom.
87. Kan brukes til Gulsott problemer.
88. Å behandle nyresykdommer.
89. nyrestein (hjelpemiddel oppløsning derav)
90. Leversykdommer
91. lungesykdom
92. For noen som lider av underernæring og kronisk tretthet, kan denne oljen være en kilde til energi som vil fylle deg med vitalitet.
93. For å forbedre mental klarhet og få mer klarhet.
94. Lindring av menstruasjon i forhold til smerte / kramper og tung blodstrøm
95. Migrene (med regelmessig bruk)
96. Treat mononukleose, som er en smittsom sykdom kjent som "Kissing sykdom" og kan lindres ved bruk av kokosnøttolje.
97. behandling av osteoporose.
98. Tilbakestilling av problemer knyttet til pankreatitt.
99. Hjelper eliminere parasitter fra kroppen.
100. effektiv for behandling av periodontal sykdom og dental karies
101. For å reversere veksten av prostata (godartet prostatahyperplasi)
102. Rakitt
103. hudproblemer
104. Skjørbuk
105. magesår
106. Ta av sopp føtter med kokos olje er svært effektive.
107. Unn sprukne lepper og munn problemer som trost.
108. Forbedring av skjoldbruskkjertelen (Regulerer overaktive eller underskjoldbruskkjertel)
109. Du kan kurere ulcerøs kolitt.
110. Unn skjoldbruskkjertelen - Ytterligere resultater har vist regelmessige blodprøver hver gang skjoldbruskkjertelen etter inntak av kokos olje per dag
111. sterkt anbefalt bruken av denne olje unfecciones problemer med urinveiene (urinveisinfeksjoner)

Flere bruksområder for helse

112. behandle akne med kokosolje.
113. allergier og høysnue. Du gni litt inne i neseborene for rask lindring.
114. Kokosolje er effektive for å snu problemene knyttet til fotsopp.
115. Du kan lindre ryggsmerter og såre muskler.
116. Byller og Cyster kan behandles takket være fordelene av kokos.
117. Behandling av canker sår og munnsår med kokosolje kan bidra til å helbrede raskt.
118. Kokosolje kan bidra til å redusere cellulitter.
119. Treat omskjæring. Kokosolje er svært effektiv i behandling av problemer knyttet til bøte på dette problemet.
120. slimhinneavsvellende. Gni kokos olje på brystet og under tett nese, kan dette avlaste en forkjølelse eller allergi.
121. For ørebetennelse. Legg noen dråper i øret to ganger om dagen for smertelindring. Du kan også bekjempe infeksjoner.
122. behandle kjønnsvorter ved lokal applikasjon kan gi stor lettelse for dette problemet.
123. Cure tannkjøttsykdom og gingivitt (brukt som tannpasta eller gni direkte på tannkjøttet)
124. Herpes (topisk og innvortes)
125. urticaria (lindrer kløe og reduserer inflammasjon)
126. behandler rødhet i øynene (du kan bruke kokos olje rundt øyet)
127. Kokosolje kan lindre problemene forbundet med ringorm, en soppinfeksjon forårsaket.
128. effektiv i behandling av tannpine.
129. kan bidra til å fjerne vorter.

Bruker på kjøkkenet

hvordan du bruker kokosolje

130. Du kan bruke kokos olje som en erstatning for smør eller fett.
131. bruker som et kosttilskudd. Det bør smelte kokos og legge til smoothies.
132. kan anvendes kokosolje i fast form for smøring av pannene.
133. Som en erstatning for diverse oljer væske (baking, koking, sautéing, etc.).

Å behandle problemer hos dyr

Alltid ta kontakt med veterinær før behandling kjæledyret med hjem forberedt, men den anbefalte dosen for dyr er 1/4 teskje per 10 pounds av kroppsvekt, to ganger om dagen.

134. Kokosolje hjelper i herding fordøyelsessykdommer, som inflammatorisk tarmsyndrom og ulcerativ.
135. Hjelp leddgikt problemer eller leddbånd.
136. Hjelper i å eliminere hoste. Bruk kokosolje med sitronsaft og honning, kan det være en god alliert å behandle hoste problemer.
137. Når påføres lokalt, fremmer det helbredelse av kutt, sår, hudormer, tørr hud, bitt og stikk.
138. behandle hudlidelser som eksem, allergier, kontakt dermatitt, og kløende hud.
139. desinfiserer kutt og fremmer sårtilheling.
140. Ideell for hunder og katter for generell trivsel. Du kan gi håret mer glans og glatthet.
141. Du kan redusere lukt i hunder og forbedre utseendet på pelsen.
142. Det gir ekstra energi til ditt kjæledyr.
143. Bidrar til å redusere vekten og øke energi.
144. forbedrer fordøyelse og absorpsjon av næringsstoffer.
145. Du kan legge igjen en skinnende utseende til dyr samtidig bidra til å fjerne lukt lukten som ofte forlate.
146. triglyserider med middels kjede (MCT) har vist seg å forbedre energimetabolismen, og kan redusere akkumuleringen av amyloidprotein resulterer i hjerneskader hos eldre hunder.
147. For å forebygge og behandle infeksjoner gjær og sopp, slik som Candida.
148. reduserer allergiske reaksjoner, og forbedrer hudens helse.
149. reduserer eller eliminerer dårlig ånde hos hunder.
150. Regula balanse og insulin og fremmer normal skjoldbruskkjertelen.

Andre bruksområder for kokosolje

151. For å løsne tannkjøttet. Bare gni litt kokos olje over tyggegummi fast, la stå i ca 30 minutter, så kan du enkelt fjerne det.
152. Kokosolje kan brukes som en kraftig stainproofing agent og lim remover. Du trenger bare å bruke dem på overflaten som skal behandles og deretter passere en gammel tannbørste eller svamp til å forlate helt ren overflate.
153. Insektmiddel. Kokosolje med ekstrakt blanding av peppermynteolje kan være et effektivt frastøtende for mygg.
154. Ideell for rengjøring skinnprodukter.
155. For smøring av treplater og skåler.
156. Hjelper polsk bronse. Alt du trenger å gjøre er å gni litt olje på en bomullshåndkle og rengjør deretter bronse. Rengjør og hjelper utdype fargen på bronse.
157. polsk møbler. Kokosolje med litt sitronsaft kan bidra til å polere tremøbler. Vi anbefaler imidlertid at du prøver det for første gang i et svært lite iøynefallende del av møbler for å sikre at det fungerer slik du ønsker.
158. Kokosolje kan også rengjøre metallgjenstander med svært gode resultater.
159. For polering kokekar
160. Ideell for å lage naturlig såpe

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 8 =