De fantastiske egenskapene og fordelene av ingefær

Ingefær er trolig en av de foretrukne legemidler og ingredienser mat fra hele verden. En flerårig urt innfødt til Kina og India har ginger root vært brukt i århundrer i asiatisk mat og for sine terapeutiske egenskaper.

ingefær

Dens mange varianter dyrkes over hele Asia, Australia, Sør-Amerika, Jamaica og USA Dens delikate grønne blader se ut som baby spinat, de kan spises i salater, men røttene av anlegget, som kalles jordstengler, er der ligger de fordelene av ginger root.

Fordeler og egenskaper av ingefær

Ginger fordelene er utallige, det har adressert problemet i våre artikler på mange måter, men vi vil umiddelbart beskrive noen av disse fordelene nedenfor.

Øker stoffskiftet ved å brenne kroppsfett

Basert på forskning, har det blitt vist at ingefær hjelper forbrenne fett ved å forbedre prosessen med vekttap. Inntak av ingefær, blant annet krydder, funnet som driver fettfordøyelse og absorpsjon under forbruk av høy-fett diett. Det er fordi ingefær øker galleutskillelse og stimulerer aktiviteten av pankreatisk lipase, og på samme tid letter energiforbruk for å hindre opphopning av fett absorbert.

Lindrer høyt blodtrykk

Ingefær kvalitet varm opprett kroppen, forbedrer og stimulerer blodsirkulasjonen og musklene rundt blodkar, å lette strømmen av blod gjennom kroppen.

redusere gasser

Ingefær er en meget sterk carminative, noe som betyr at induserer overskuddsgass for å gå ut av kroppen. For mye gass akkumulert i systemet kan trykke den delikate organer i kroppen. En carminative som ingefær gass presse ned og ut på en sunn måte, og også hindrer ytterligere gass til å hope seg opp på nytt.

forebygger kreft

En av de mest interessante utviklingen i diskusjonen om ingefær og dens innvirkning på menneskers helse har vært en positiv korrelasjon mellom deres organiske forbindelser og forebygging av kreft. Gingerols, de samme forbindelser som gir ingefær sin anti-inflammatoriske egenskaper, har også vist seg å hindre kreftfremkallende aktivitet i tykktarmen som kan føre til tykktarmskreft.

Dette er en annen måte som ingefær fordeler mage-systemet, så det er et perfekt tillegg ved hvert måltid. Imidlertid har nyere studier også knyttet disse gingerols til apoptose i ovariecancerceller, redusere veksten av svulster og kreftceller uten å skade friske celler rundt dem.

ingefær olje

Detoxifies og desinfiserer

Ingefær er bra for å fremme svette i de som spiser, som alltid er en god ting i moderering. Svette ikke bare renser porene og gjør kroppen din til å eliminere giftstoffer gjennom væsken, men forskning har også vist at svette inneholder en forbindelse som kjemper bakterier, kalt dermicidina. Ingefær har blitt positivt koblet til reduksjon av bakterieinfeksjoner og virus i en person som svette regelmessig, da det kan skape en glød på huden, et beskyttende lag av tidligere ukjente proteiner.

Ingefær hjelper i seksuell aktivitet

Det er kjent som et kjent afrodisiakum, Ingefær har vært brukt i årevis for å vekke begjær og forbedre seksuell aktivitet. Lukten av ingefær har en unik sjarm som bidrar til å etablere seksuell forbindelse. For ikke å nevne, ingefær øker også blodsirkulasjonen, slik at blodet flyter lettere halvparten av kroppsdelen, et viktig område for utvikling i dette området.

menstruasjonssmerter og migrene

Kramper er kroppens måte å advare av noen form for fare eller skade. I dette tilfellet, prostaglandiner, hormoner som fungerer som kjemiske budbringere, er de viktigste aktivatorer symptomer som kramper, og feber. Forskere tror at høye nivåer av prostaglandiner bidra til økt menstruasjonssmerter. Ginger bidrar til å redusere prostaglandin nivåer i kroppen, lindre kramper.

Ikke stoppe å lese: Fresh gresskar smør med ingefær

influensa

Ingefær har blitt foreskrevet for å bekjempe sykdom og infeksjon i århundrer. Dens beroligende effekt bidrar til å redusere akutt symptom reaksjoner i kroppen til de skadede celler i kroppen. Mens hvite blodlegemer arbeider i cellene og blir lappe forsvar mot sykdom, også den fungerer som en barriere for høye nivåer av prostaglandiner som induserer feber, hodepine og kramper.

Andre helsemessige fordeler av ingefær som er under etterforskning er deres rolle i å redusere hjertesykdom, leddgikt, migrene, depresjon og kurere angst relatert til stress.

Ingefær kan noen ganger ha bivirkninger for dem som lider av gallestein, siden gresset egger flyten av galle fra galleblæren. Derfor, hvis en slik tilstand er forventet, eller hvis du har en historie med galleblæren forhold, er det best å oppsøke lege før man spiser dette krydderet.

behandler kvalme

Ingefær har vært mye vist seg å forebygge og behandler svimmelhet, mage slapper av og lindrer kvalme. Noen studier konkluderer med at ingefær hjelper helbrede graviditetsrelatert kvalme, svimmelhet og kjemoterapi. Rask absorpsjon og rask regulering av kroppsfunksjoner, herder kvalme uten bivirkninger av moderne legemidler.

Reduserer blodsukker- og insulinfrigivelse øker

Forskning ved Universitetet i Sydney i Australia, fant at ingefær er effektivt i å kontrollere blodsukkeret for personer med type 2 diabetes Studien, publisert i tidsskriftet Planta Medica viste at ekstrakter av ingefær kan øke opptaket av glukose inn i muskelcellene uten bruk av insulin, så den kan bidra til å håndtere høye nivåer av blod sukker.

Flere andre studier har også etablert ingefær å ha en preventiv virkning mot komplikasjoner ved diabetes. Ingefær kan beskytte leveren av en diabetiker, nyre og sentralnervesystem og redusere risikoen for katarakt, en vanlig bivirkning av sykdom.

Hjelpemidler i fordøyelsen

Ginger er kanskje den beste urt for fordøyelsen. Det bidrar til å bryte ned proteiner for å bli kvitt magen og tarmene gass. Det hjelper også på fordøyelsen av fet mat.

Helbreder hjertet

Høy kalium, mangan, krom, magnesium og sink, og er kjent for sin anti-inflammatoriske egenskaper, ingefær har brukt i mange år til behandling av hjertesykdom. I kinesisk medisin, ble det sagt at de terapeutiske egenskaper av ingefær styrket hjerte og ingefær olje blir ofte brukt for å forebygge og behandle hjertesykdom.

Nyere studier tyder på at forbindelser med gress arbeid ved å senke kolesterol, regulerer blodtrykket, forbedrer blodstrømmen og forhindre blokkerte arterier og blodaggregater - som alle bidrar til å redusere risikoen for hjerteanfall og slag.

ingefær kopp vann

Styrker immunsystemet

Det er en fantastisk stimulerende på immunforsvaret, så det er en populær behandling for forkjølelse og flus. Og fordi det bidrar til å lindre symptomer på øvre luftveisinfeksjon, også det fungerer i hoste, sår hals og bronkitt.

Rens mikro-sirkulasjonen i kroppen, inkludert brystene irriterende kanaler som antennes i løpet av forkjølelse. Spice drink med sitron og honning er et populært middel for forkjølelse og influensa har gått ned i generasjoner, både øst og vest.

Det har også thermogenic egenskaper, slik at den kan varme kroppen i kulden, og hva er mer viktig, kan det fremme sunn svette. Denne typen svette, noe som bidrar til å avgifte kroppen og hjelp i utgivelsen av kaldt symptomer, har også vist seg å kjempe mot bakterier og sopp.

Ikke stoppe å lese: Ingefær og hvitløk med honning for 8 vanlige plager

Nyere forskning i Tyskland, fant en potent anti bakterier som finnes i svette, kalte de dermicidina. Dette er gjort i svettekjertlene i kroppen, er det skilles ut i svette og transporteres til hudens overflate, som arbeider for å gi beskyttelse mot bakterier, slik som E. coli, og sopp så som Candida albicans.

Best av alt, har ingefær konsentrert aktive stoffer som er lett absorberes av kroppen, slik at du ikke trenger å bruke mye for sin gunstige effekter.

senker LDL

Studier viser at ingefær kan redusere kolesterolnivåer ved å redusere absorpsjon av kolesterol i blodet og leveren. Dens ekstrakt kan bidra til å redusere nivåene av LDL (dårlig kolesterol) i kroppen, noe som reduserer risikoen for å utvikle hjertesykdom.

Kraftig antioksidant: forsinket DNA-skader

Mange studier rundt om i verden har funnet ut at denne rike krydder inneholder kraftige antioksidant egenskaper som beskytter lipidperoksidasjon (harskning) og DNA-skader.

Antioksidanter er ekstremt viktig fordi de gir beskyttelse mot frie radikaler, noe som bidrar til å redusere de forskjellige typer av degenerative sykdommer som følger med aldring, slik som kreft, hjertesykdom, diabetes, artritt, Alzheimers og mer.

selv alle krydder er kjent for å være kraftige antioksidanter, virker ingefær å være ekstra kraftig. Den inneholder 25 forskjellige andre oksydanter alene. Dette gjør det effektive mot en rekke av frie radikaler, og i forskjellige områder av kroppen.

Bruken av ingefær

o-Jengibre-Facebook

velge ingefær

Når det er mulig, velger fersk ingefær på tørr form, fordi det ikke bare er overlegen i smak, men inneholder høyere nivåer av Gingerol og aktiv protease (anti-inflammatorisk deres forbindelse). Fersk ginger root selges i den produserer delen av markedet. Når du kjøper fersk ginger root, se etter en rot med en fast og glatt hud, fri for mugg og med et par vendinger og mulige utbrudd. Hvis det er krøllete, er det tørt og woody inne.

Ung eller eldre

Ingefær er generelt tilgjengelig i to former, enten ung eller eldre. Moden, den mest allment tilgjengelig, har en tøff hud som krever peeling mens unge, vanligvis bare tilgjengelig i asiatiske markeder, er det ikke nødvendig å fjerne huden. For å fjerne huden av moden fersk ingefær, fjern skallet med en liten kniv.

Hvordan å lage mat og spise ingefær

Ingefær kan være skiver, terninger eller oppskåren. Å meddele smak til en plate, avhenger av når det tilsettes i løpet av kokeprosessen. Han la i utgangspunktet, gi en mer subtil effekt.

Ved å kombinere de komplementære smaker av fersk ingefær med krydret hvitløk smaken legger ikke bare en fantastisk smak, dets antivirale egenskaper er et utmerket middel mot forkjølelse og influensa.

Utarbeidet som en te, induserer det svette, noe som bidrar til feber kjøre sine kurs. Også det strammer og bidrar til å stimulere immunforsvaret. For en kopp te, plasser omtrent fem eller seks tynne skiver av ginger root i varmt vann. Tilsett sitron og søtningsmiddel hvis ønskelig (kan være honning).

Fersk ingefær kan oppbevares i kjøleskap i en ventilert beholder opp til tre uker hvis venstre unpeeled. Unpeeled oppbevares i fryseren vil forbli i inntil seks måneder.

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 15 =