20 Fordelene med magnesiumklorid

Fordelene med magnesiumklorid kan bidra til å behandle en rekke tilstander, slik som depresjon, migrene, benproblemer og nyrer blant mange andre sykdommer som kan behandles. Det passer for alle aldre, og kan være et ideelt supplement til enhver sunt kosthold. 

magnesiumklorid

Ved middels alder mann opplever lav energi, trøtthet og sykdommer som reduserer livskvaliteten vår, er dette fordi etter 40 år, begynner kroppen å absorbere mindre og mindre magnesium av deres kosthold, forårsaker aldring og sykdom.

derfor, Magnesiumklorid bør tas i henhold til alder som kosttilskudd for å sikre at vi har det som er nødvendig for å unngå egne ills av alderdom.

Du visste ikke, Magnesiumklorid er en kjemisk forbindelse, fremstilling av en balanse av mineraler i kroppen, reaktiverer de vitale funksjonene til de organer, akselererer nyrer for derved å forhindre opphopning av urinsyre.

Han jobber avkalking membran ledd og calcific sklerose angrep for å forhindre hjerteinfarkt; Vitaliserer å rense blodet og oksygenerer hjernen; returnerer og bevarer ungdom til alderdom.

Fordeler med magnesiumklorid

Vi bestemte oss for å ta en nyttig guide til de 20 beste helsemessige fordeler forbundet med denne kjemiske forbindelsen kjent som magnesium, kanskje jeg kan være til hjelp hvis du opplever en svekket egen midlife og ta det som et supplement til det daglige kostholdet og spise mat som inneholder høye konsentrasjoner av dette kjemikaliet.

1. Magnesium og blodtrykk

Magnesium spenning avtar vaskulære muskulatur for å forbedre sirkulasjonen og lavere blodtrykk. Dette støttes av etterprøvbare vitenskapelige studier.

Folk som begynner å ta magnesium erfaring en nesten umiddelbar kontroll over sin hypertensjon, ifølge vitnesbyrd gjort leger og spesialister er forpliktet til å redusere dosene av kjemiske hypertensives.

2. Magnesium og myokardinfarkt

Noen vitenskapelige studier støtter det faktum at folk som lider akutt hjerteinfarkt har magnesium mangel. Mange saker begynne med hjertebank og arytmier etter som ender i et hjerteinfarkt. Det samme arytmi kan være livstruende, slik som i tilfellet av idrettsutøvere.

3. Nyrestein

den Tilstrekkelig inntak av magnesium reduserer sannsynligheten for nyrestein, fordi denne forbindelsen reduserer risikoen for forkalkning i gale steder som slåss mot akkumulering av kalsiumoksalat det er den skyldige 90% av nyrestein.

4. Bedre beinkvalitet

magnesiumklorid for ben

Osteoporose er en svøpe som slår menn og kvinner etter fylte 35 og forårsaker benbrudd og trender med letthet vanskeligheter.

Ikke stoppe å lese: 10 tegn du har mye bakterier i tarmen

Det har vist seg at tar magnesium tilskudd forbedre problemer knyttet til osteoporose opp til 80%, og det er en signifikant sammenheng mellom inntak av kalsium og magnesium absorpsjon så du bør huske på at hvis du tar kalsiumtilskudd er en nesten obligatorisk spørsmål som du bør spise magnesium.

Det samme kan sies om sunne tenner. I en studie i New Zealand fant det at karies-resistente tenner hadde i gjennomsnitt dobbelt så mye magnesium enn andre tennene utsatt for dem.

5. Behandling av astma

I dette området finner magnesium som en viktig alliert, kjemien har vist. Hos astmatiske pasienter fant det 20% av magnesiummangel. Magnesium hjelper i behandling av astma å være beroligende, forbedre forsvars og bidrar til å redusere inflammasjon.

6. Magnesium og kronisk tretthets

I kronisk tretthets har vist seg (men ikke alltid) lavt magnesium nivå. Magnesium forbedrer konvertering av mat til energi og fitness, så det er nyttig for slitne mennesker og idrettsutøvere.

7. Herde migrene

Det hjelper å kurere migrene, spesielt siden innføringen av klorid har en spesifikk virkning på fettlever og oppsamling av galle (migrene er i en tilstand galle)

8. forbedrer nyrefunksjonen

Magnesiumklorid bistår i riktig funksjon av nyrefunksjonen, ved å holde oksygenfrie urinveiskalkavleiringer.

9. metabolsk syndrom eller syndrom X

magnesium klorid behandle migrene

magnesium kan Bakgrunnen behandle insulinresistens, som er en av de viktigste årsaker til essensiell hypertensjon. Dens rolle i behandling av denne tilstanden er primært for å behandle metabolsk syndrom.

10. Forbedrer leverfunksjon

fremfor alt i alkoholisk pasient bør forbruker magnesium tilskudd, fordi alkoholen reduserer nivåene av dette mineralet i kroppen. I tillegg forbedrer magnesiumklorid fettlever, til stede i alle alkoholikere.

11. Magnesiumklorid bekjempe stress

også stress, i vanlig avanserte vestlige samfunn er i stand til å ødelegge den mengde magnesium i kroppen ved neurohormonal mekanismer. I sin tur, endrer magnesiummangel hjernens kjemi forårsaker å være mer følsomme for å lide det en ond sirkel av skadelige konsekvenser er dermed etablert.

Magnesiumklorid har en lindrende virkning på nervesystemet. Av denne grunn er det mye brukt til å fremme god søvn. Den kan også brukes til å roe irritert og esel nerver. Det er spesielt nyttig med epileptiske anfall, kramper hos gravide kvinner, og andre mer alvorlige, som i tilfelle av alkoholisme lidelser.

12. regelmessige menstruasjons

For sin høye regulerende kapasitet av lymfekjertlene og herunder seksuelt, har magnesium en regulerende virkning på premenstruelle og menstruelle symptomer, og dermed hindre problemene på dette området.

Ikke stoppe å lese: Kjenner disse symptomene kan redde hundens liv

13. Bedre fordøyelse

Magnesium inntak regulerer produksjonen av magesyre ved å regulere pH-verdien av slim, og dermed redusere symptomene på halsbrann og spaltninger, magnesiumklorid er utvilsomt en god supplement for å behandle fordøyelsesproblemer.

14. Reduserer faren for diabetes

Det har vist seg at en økning av magnesium inntak kan være viktig å forbedre insulinsensitivitet, noe som reduserer systemisk inflammasjon og dermed redusere risikoen for diabetes.

15. Forebygging av prematur fødsel

Ved sin tokolytisk virkning (langsomme kontraksjoner under fødsel) har vist at det kan være et kvalifisert behandling for å redusere forekomsten av for tidlig fødsel.

16. Forbedret legeme PH

Denne forbindelse forbedrer surhetsgraden i blodet, som produserer en effekt av nøytralitet, hvilket forbedrer prognosen hos sykdommer og infeksjoner.

17. Hindrer konstipasjon

bruken og fordelene med magnesiumklorid

Magnesiumklorid-bæreren i hydrering av tarmen, som sikrer en mer fuktig miljø til vår avføring og forhindre forstoppelse, samarbeider også med aktiveringen av peristaltikken, sikre regulariteten av avføring,

18. normaliserer kolesterolnivået

Effekten av dette tillegget kjent regulere mengden av "dårlige" kolesterolet og øke gode kolesterolet, sikre nødvendig for å nyte en sunn balanse.

19. Magnesium og tumorer

Vitenskapelige studier har vist at det er mye mindre mengde magnesium i kreftceller, øker forbruket av magnesiumklorid sikrer at cellene vil forbli friske, og dermed kan hindre angrep av kreft i mange tilfeller.

20. Forbedret hjernefunksjon

Det har vist seg at Bruk og forbruksstrøm magnesium hjernefunksjoner læring i yngre og stoppe forverring av disse funksjonene under aldring.

Etter å ha lest denne fantastiske fordelene av magnesium på helse klorid, har vi ikke mer å dele informasjon om deres bruk som et supplement, men kan også leveres til kroppen gjennom matvarer som bygg, squash, ristede mandler, brun ris, bønner, mais, rødbeter og mer spesielt kveite fisk eller Pacific kveite.

Spise godt balansert og alltid sørger for at du får det kroppen din trenger for å leve fullt og lykkelig.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 9 =