Årsaker og tiltak for nervøs tic i øyet

Hvis du noen gang har hatt en ufrivillig bevegelse i øyet, vet du hvor ubehagelig det kan være. En ufrivillig spasme, også kalt øye tic eller tic, er repeterende spasmer. En nervøs tic i øyet skjer i øyelokk muskelen. De kan vare fra noen få sekunder til et minutt eller to og noen ganger også kan være til stede i perioder, dager. Mesteparten av tiden en tic i øyet er ufarlig og ganske vanlig, og bare den nedre øyelokk er involvert, men noen ganger kan det øvre øyelokket også kontrakt.

tic

Årsaker og tiltak for nervøs tic i øyet

Selv om det kan oppstå uten noen virkelige årsaken, er øye spasmer forårsaket eller forverret av visse vilkår. Naturlig hjemme rettsmidler kan brukes til å kvitte seg med nervøse tics i øyelokkene når årsaken er kjent.

stresset

Alle reagerer forskjellig på stress. Nervøse tics kan være et tegn på stress, spesielt når det skjer i forbindelse med synsproblemer. Mens vi er under stress, noen ganger, kroppen vår reagerer på ulike måter, og en nervøs tic i øyet kan være et tegn på stress.

For å bekjempe stress, kan du bruke en rekke naturmidler, meditasjon, mosjon, selv eteriske oljer er svært effektiv mot denne behandlingen.

søvnløshet

Mangel på søvn kan påvirke kroppen din på mange måter. Hvis du ikke hviler godt om natten, kan du oppleve tic i øyet av mangel på søvn.

Sørg for at du får nok søvn om natten ved å slå av alle elektroniske enheter ca to timer før du går til sengs. Ditt siste måltid bør brukes to til tre timer før sengetid. Du kan også være lurt å vurdere å gå til sengs en time tidlig for å sikre at du får nok søvn.

For å forbedre søvn kan du spise visse matvarer for bedre søvn, en banan, et glass varm mandel melk med honning, en spiseskje av økologisk havsalt blandet med sukker, havre; Også noen urter som vendelrot, St. John, kamille, sitronmelisse kan bidra til å bekjempe søvnløshet, eller bruke eteriske oljer som lavendel, kamille, sitron og appelsin, sandeltre, sedertre, for bedre søvn, også. Det er også gode pusteteknikker sover.

Koffein, snus og alkohol

Produkter som har en stimulerende eller dempende effekt, som koffein, snus og alkohol, kan føre til sammentrekning i øyet tic tungvint følelse som kan vare i timer eller dager.

Koffein drinkers kan gå for sitt andre eller tredje kopp kaffe om dagen med en kopp urtete eller frukt infundert vann, dette kan gi den samme energien. Det beste med det er at vil holde deg godt hydrert.

Frukt infundert vann er også en stor erstatning for alkoholholdige drikkevarer. Gjør side alkohol og gå for litt vann eller urtete neste gang du legger merke til en ufrivillig bevegelse øyet.

Ikke stoppe å lese: Behandling tannpine og oral helse med essensielle oljer.

tørre øyne

Tørre øyne er spesielt vanlig i store mennesker. også de forekommer i mennesker som sitter foran en datamaskin for lange timer hver dag, folk som bruker kontaktlinser, drikker koffein og alkohol som nevnt, og de som tar visse medisiner. Søvnløshet og stress kan også føre til tørre øyne og ikke bare det, hvis du lider veldig ofte tørre øyne er en kvinne i førtiårene, kan du bli lider av Sjøgrens syndrom og bør gjøre en sjekk for å utelukke. Dette syndromet er karakterisert ved inflammasjon av fuktighetsproduserende kjertler i øynene, slik at eventuelt føler spasmer.

For umiddelbar lindring av tørre øyne og berolige øyet rykk, prøv å bruke en varm komprimere eller en varm te over øynene. Du kan lage din egen komprimere ved å dyppe en myk, lite håndkle i varmt vann og bruke den over lukket øynene mens du ligger.

Du kan også kjøre følgende akupressur massasje (akupunktur) i dine øyne, bidrar dette til økt sirkulasjon i øyet og smøring produsere hydrering:

tic

 • Se på bildet over for å finne akupunkturpunkter rundt øyet.
 • Før du begynner, må du kontrollere at ansiktet og hendene er helt ren.
 • forsiktig massasje hvert punkt i et sirkulært i 5-10 sekunder før den går til neste bevegelse.
 • Når du er ferdig med sekvensen starter igjen fra begynnelsen. Gjenta i ca to minutter.
 • En teknikk som ligner på akupressur, plasser indeksen og midtre fingrene i midten av øyenbrynene. Trykk forsiktig ned på kantene, vri beinet øye bane i fem minutter.

øyeplager

Hvis du jobber er kontorpult eller bare bruker mye tid på å se på en dataskjerm eller elektroniske enheter, kan du oppleve belastning på øynene som kan resultere i øye spasmer.

Hvis du arbeider, kan du prøve å ta en rask fem minutters pause hver time eller så å komme vekk fra dataskjermen. Ut litt utenfor, kan det gjøre at du får litt frisk luft og naturlig sollys, noe som vil gagne deg.

Belastningen på øynene kan også være en indikasjon på dårlig øye syn. I dette tilfellet, kan det være lurt å sjekke deg øyne å utelukke synsproblemer som årsak til nervøse tics, kan du også gjøre noen okulær gymnastikk, eller prøve følgende øvelse:

 • Lukk øynene et helt minutt.
 • I løpet av denne tiden, klemme øynene lukket strammere da utgivelsen uten å måtte åpne dem.
 • Har tre repetisjoner før du åpner øynene.

Denne øvelsen kan smøre øyet ved å øke tåreproduksjon. I tillegg til å hjelpe med tics, kan du bruke denne øvelsen for å holde musklene sterke øyet.

Ikke stoppe å lese: 15 Basil fordelene og hvordan å forplante

ernæringsmessige mangler

Noen ernæringsmessige mangler kan føre nervøs tic i øyet. Kalium er en elektrolytt som er effektiv ved behandling av muskelspasmer og andre lidelser ved riktig støtte i funksjon av vev, celler og organer.

Magnesium bidrar til å regulere nervesystemet og sirkulasjons-systemer. Hindrer ukontrollerte muskelspasmer stabiliserings hjertefrekvens og blodtrykk stabilisering og opprettholdelse av nerveimpulser.

Kalsium er også et næringsstoff som spiller en viktig rolle i opprettholdelse av nervesystemet, en viktig ved behandling av kramper eller rykninger faktor.

Det bør nevnes at kalsium alene er ofte ikke nok. Uten magnesium, kalsium kan ikke utnyttes fullt ut, fordi magnesium er nødvendig for kalsiumopptak. Også vitamin K2 og vitamin D er viktig for kalsium absorpsjon i kroppen, slik at du kan se, det er en synergi mellom de ulike næringsstoffene, og kombinere dem gir fulle helsefordeler.

allergi

Noen mennesker lider av allergi på grunn av miljømessige irritanter som kan forårsake kløe, hevelse og rive øynene. I disse tilfellene vanligvis gni øynene, og dette kan føre til kramper i øyelokkene. I dette tilfellet, prøve å identifisere elementet som forårsaker irritasjon i øynene og fjerne det hvis det er mulig.

Når bør du oppsøke lege hvis du er nervøs tic i øyet

Hvis du tror tics i øynene kan være et tegn på dårlig syn, må du se en optometrist som kan gjøre en rekke tester.

Du må også se en øyelege når nervøs tic i øyet, blir kronisk og varer i flere måneder. Når andre symptomer ledsage en ufrivillig bevegelse øye, har å gjøre en vurdering av en lege, da dette kan være et tegn på en hjerne eller nevrologisk eller autoimmune lidelser.

Kontakt lege hvis følgende symptomer følge nervøs tic i øyet:

 • Hevelse eller rødhet
 • En unormal strømnings i øyet
 • En hengende øyelokk
 • Lokket er helt lukket når kontrakter
 • Sammentrekning påvirker andre områder i ansiktet
 • Hodepine eller dobbelt syn
 • Sørg for å diskutere med legen din om kosttilskudd, medisiner, mosjon rutine og kosthold på når du besøker.

Du kan også utvikle en kronisk sammentrekning i øynene hvis du har en hornhinnen slitasje udiagnostisert. I dette tilfellet er det en ripe eller skade på hornhinnen i øyet, er linsen gjennomsiktig beskyttende plassert i fronten av iris. Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du tror det kan være skade på øyet som riper på hornhinnen kan føre til varige øyeskader.

Livet skrive Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3