Hvordan å bleke tennene på 3 minutter

Produkter for beautifying smilet line up i mange mengder på hyllene i apotek i disse dager. Problemet? Mange av disse tannbleking produktene inneholder kjemikalier som kan være skadelig for helsen og til slutt kan føre til erosjon av tannemaljen.

tannbleking

Selv en profesjonell bleking utført av en tannlege kan føre til smertefull følsomhet, og metodene som brukes er ikke naturlig i det hele tatt. Men ikke miste håpet: hvis du ønsker en hvitere og lysere smil, er det en naturlig og effektivt middel som kan en gang i uken, og trenger bare noen få ingredienser som natron og en sitron.

Hvordan å bleke tennene på 3 minutter med natron og sitron

Du kan selvsagt og rimelig bleke tennene hjemme med bare to enkle ingredienser, helt naturlig og en tannbørste. Du trenger bare noen få minutter, og gjøre det en gang i uken. Dette er hva du trenger:

 • 1 ss bakepulver
 • Saften av en halv sitron eller lime
 • En ny tannbørste

bruksanvisning

 1. Sett en skje med bakepulver i en liten bolle og klem en halv sitron juice (eller en halv sitron) på toppen.
 2. Blandingen bruser som bikarbonat reagerer med sitronsyre sitronsaft.
 3. Når brusingen avtar noe, kan tannbørsten, og blandingen ble omrørt inntil en tykk pasta. Hvis pastaen er altfor flytende, tilsett en klype eller to av natriumbikarbonat inntil den riktige konsistens er oppnådd.
 4. Ha deigen i tannbørsten og pusse tennene grundig, så ville en vanlig tannkrem.
 5. Skyll munnen med vann, og du er ferdig! Det er alt.

Ikke stoppe å lese: effektive hjem rettsmidler for å behandle brannskader

natron og kalk

Ting å vurdere når du bleke tennene med natron og sitron

 1. Det naturlige rette og naturlige hvithet hjem bør ikke gjøres mer enn en gang i uken for å unngå å skade den beskyttende emalje dekker tennene.
 2. Vi anbefaler å bruke en ny og rene tenner det første gang du prøver børsten metoden, og bruker bare det tannbørste spesielt for denne metoden for bleking, med andre ord, ikke bruker det daglig.
 3. Hvis du ikke har sitroner eller lime i hånden, kan 1-2 ss vann byttes ut for å skape den whitening tannkrem.
 4. denne behandlingen for folk som bruker bukseseler anbefales ikke, da det kan føre til ujevn bleking å bli lagt merke til når tannregulering er fjernet.
 5. Smaken av blandingen bleking er syrlig og litt rart, men brukes til bleking beløpet er helt trygt og ikke-giftig hvis uhell svelge (selv om du kan finne smaken litt kvalmende hvis du trenger å gjøre) .
 6. Etter bare en måned av bruk (bare fire behandlinger) bør du begynne å se resultater i form av et hvitere, lysere smil.

Lucida forskning og skriving av livet
bilder fra Shutterstock

Ikke slutte å lese: Hjem tiltak for å hente vann øre


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =