10 grunner til å drikke kokosvann du sannsynligvis ikke visste

Bilde av: mararie

Kokos vann, kokosmelk og kokosolje er produkter som vi ofte forbinder med palmer og tropisk klima. Kokos vann er fulle av næringsstoffer som produserer en rekke helsemessige fordeler. Det er 95 prosent vann og ekstraheres fra unge kokosnøtter. Vanligvis er det en liten myk kjøtt på de indre veggene som kan trekke ut kokos med en skje til å lykkelig nyte sin geléaktige smaken. Kokosmelk er brukt i asiatisk matlaging å tykne mange retter.

Fordelene ved å drikke kokos vann

For kokosmelk, er kokosnøtt kjøtt males og fortynnes med vann. Kokosolje er også laget av kokos kjøtt, som males og deretter presses for å oppnå den friske olje. Den kan brukes på huden og håret, eller bruke det til matlaging. For flere helsemessige fordeler, får alltid uraffinert kaldpresset olje. Kokosolje har en rekke helsemessige fordeler. Her er noen grunner til å drikke kokos vann.

1. Drikk kokos vann forhindrer dehydrering

Kokos vann er ideelt for rehydrering er forfriskende, inneholder essensielle elektrolytter, og er så nær ren du vil. Det er også miljøvennlig og et godt alternativ til flaskevann, spesielt på steder der du kan drikke vann fra springen. Kokos vann er en kilde til fem viktige mineraler: kalium, magnesium, kalsium, natrium og fosfor. Det kan være en spesielt egnet drikke etter at du har gjort noen anstrengende trening. Hvis du har svettet mye, tilsett en klype Himalaya salt kokos vann og dens egenskaper vil øke.

2. Energi for hjerne og muskler hvis du drikker kokosvann

Kokosnøttvann inneholder 295 mg kalium, noe som betyr at en kopp av denne tropiske drikke har mer enn kalium en banan. Kalium regulerer hjerterytme og muskelfunksjon. Elektrolytter lette funksjon av nervesystemet og nervetransmisjon, og bedre kognitiv funksjon.

3. Kokos vann er antiaging

Nå vet du hvorfor kokos vann er populære divaer av Holywood. Det har fått tilnavnet 'The Secret Fountain of youth". Den inneholder en gruppe av plantehormoner som kalles cytokininer, som er involvert i vekst, utvikling og aldring av en plante. I henhold til Journal of Anti-Aging Medicine, cytokininer har en anti-aldrende effekt på humane celler i tillegg. De forhindrer cellene gjennomgå degenerative forandringer. Dr. Bruce Fife, forfatter av "Coconut Water for Health and Healing" sier at denne prosessen med celleregulering kan bidra til å forebygge kreft, fordi feil i celle utvikling ikke skjer.

Ikke stoppe å lese: 5 Vaner som akselererer hudens aldring

4. Fordøyelse

Kokos vann er en fordøyelseskanal tonic. Det har blitt brukt til å behandle ulike tropiske sykdommer, inkludert magen influensa, dysenteri, forstoppelse og parasitter. Hjelpemidler i absorpsjon av mat og forbedrer fordøyelsen gjennom sine biologisk aktive enzymer. Men det kan ha en lakserende effekt, så tenk på det før du drikker mye. Mynte og kamille og andre urter kan også forbedre fordøyelsen.

5. Støtter immunforsvar

Kokos vann stimulerer immunsystemet og bidrar til å bekjempe infeksjoner. -a fettsyren inneholder laurinsyre Media-kjede, anti-fungal, anti-viral og anti-bakteriell. Tre i ett. Laurinsyre ble funnet å være effektiv i behandlingen av candida albicans og soppinfeksjoner, hepatitt C, herpes og HIV.

6. Hjerte Fordeler og urinveier

Høye nivåer av kalium kokos vann forebygger hjerteinfarkt og blodtrykk. Kokos vann kan også hjelpe med nyrestein og en vanndrivende. Et sykehus på Filippinene prøvde å gi sine pasienter urologi kokos vann to til tre ganger i uken. Resultatet? Nyrestein redusere deres størrelse og noen trenger ikke operasjonen lenger.

7. rikt på vitaminer, aminosyrer, enzymer, antioksidanter og fytokjemikalier

Kokosnøttvann inneholder en masse av vitamin B, mineraler og sporelementer slik som sink, selen, jod og svovel. Det er en antioksidant og bekjemper frie radikaler som forårsaker mange sykdommer, inkludert kreft.

8. Kokos vann er en lav-kalori drikk

Hvis du drikker kokosvann rett fra kokos, er kaloriverdi ganske lav - 46 kalorier per kopp. Coconut vann har en femtedel av sukker på noen andre fruktjuicer, men likevel naturlig og behagelig søt. Likevel inneholder en kopp 6,3 gram sukkerarter, som er ganske høy. I tillegg kan enkelte kokos-baserte drikker som selges i butikker har tilsatt sukker i dem, sjekk alltid etiketten hvis du er bekymret for sukkerinnhold. Totalt sett er kokos vann et godt alternativ til kommersielle drikker høy i kalorier og kan hjelpe deg ned i vekt fordi du forbruker færre kalorier enn brus kommersielle smaker.

Ikke slutte å lese: hjem rettsmidler for å behandle anemi

9. alkalizes legeme

Hvis du prøver å alkalize kroppen din, kan kokos vann være den perfekte drikk. Med den, kan den lave pH i kroppsvæsker og gjøre det mindre sure - og dermed mindre utsatt for sykdom - i denne verden stadig syre.

Du kan være interessert i å lese mer om metodene for alkalisering kroppenLær hvordan alkalisering kroppen din med bruk av natriumbikarbonat.

10. Forbedret blodsirkulasjon

Kokosnøttvann har vært brukt som hjerte tonic. Styrker hjertet, det reduserer nivået av dårlig kolesterol og hindrer blodpropp. Dette reduserer risikoen for hjerteanfall og slag. Ved å forbedre blodsirkulasjonen, kokos vann har også fordelen av diabetespasienter og hindrer komplikasjoner knyttet til dårlig blodsirkulasjon, som nummenhet i fot og tap av syn. Hva mer, er kokos vann så lik som blodplasma i kjemisk sammensetning kan bidra til å redde liv. Ifølge FN har det vært brukt i nødsoverføringer under krig og katastrofer.

Som alltid, er moderasjon brukt. Selv om kokos vann er veldig bra, ikke bruk den med overdrivelse. I moderate mengder, bør kokos vann hjelpe deg å holde seg frisk, ung og passform.

Forsket og skrevet av teamet lucid livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1