15 beste hjemmelagde ansiktsmasker

de beste hjemmelagde masker

Ansiktet er vår telefonkort, og hemmeligheten til å bygge standen er ikke å være perfekte proporsjoner eller bruker mye sminke, akkurat det motsatte, Du bør søke å gi næring, beskytte og balansere huden ser strålende, ungdommelig og frisk og dette oppnås med hjemmelagde ansiktsmasker som vil gi deg muligheten til å fornye ansiktet.

Du trenger ikke å investere en liten formue for å gjøre huden er sunt, kan det dra nytte av ulike masker som finnes, for eksempel hår masker for ansiktet, akne, blant andre hjemmelagde masker som kan utnytte mot din skjønnhet og helse av huden i ansiktet ditt. De beste råvarene blir lagret i pantry. Oppdage dem med disse oppskriftene for hjemmelagde masker.

Å vite huden din til å vite hva som er den ideelle hjemmelaget maske

Først vaske ansiktet med en mild såpe. Du kan bruke glyserin såpe eller en skummende cleanser spesielt utviklet for huden i ansiktet. Fjerner eventuelle gjenværende makeup. Tørk forsiktig uten å gni eller lage trykk med en myk klut og vente en time. Ikke berør ansiktet. Etter dette, står foran et speil med god belysning. Ta et silkepapir og trykk forsiktig på huden din. Føl ansiktet. Hvis du føler den myke huden uten ubehag eller noe, og passerer vevet er rent og tørt; er det sannsynlig at du har normal hud.

Hvis du føler stram hud, du ser skjellete og reddened områder og vevet er ren, har du tørr hud. Men hvis ellers ser papiret fet til å bestå av ansiktet ditt, og du er utsatt for akne, du har fet hud. Skulle du føle tørr eller vanlig i enkelte deler ansikt, men passerer vevet gjennom nesen, haken og pannen full av fett, har du blandet hud. Denne type hud vanligvis utsatt for hormonelle kviser.

Du bør også huske på de problemene du ønsker å angripe med disse maskene: hudormer, whiteheads, cystisk akne, rødming, blant andre. Også, hvis du har hatt allergiske reaksjoner på enkelte kosmetikk, uavhengig av om de var baser, skygger, leppestifter, såper eller rensemidler; Dette kan indikere en allergi mot en bestemt komponent, og må være forsiktig med hva du putter på huden din. Husk at ansiktet ditt er enda mer delikat.

Før du bruker noen hjemmelaget maske

Du bare velger oppskriften på hjemmelaget maske som passer dine behov, er det viktig å gjøre en test før du bruker til ansiktet ditt. Det punktet hvor du vil bruke en liten mengde vil avhenge av hva du ønsker å vite. Hvis du er usikker på om noe hjemmelaget maske vil gjøre deg godt, prøv første arm. Etter det, vil du gå videre til andre områder nærmere ansiktet ditt.

Hvis du ønsker å vite om du er allergisk, gjelder bak øret. Hvis du ønsker å teste om irritere huden din, prøv en liten flekk på det området som du anser som sensitiv. Hvis du ønsker å vite om en ingrediens tette porene eller forverre akne, prøv en minimal mengde i området der du vanligvis har utbrudd. I alle tilfeller vente flere timer for å sikre at du ikke vil kjøre noen risiko. Det er verdt å minne om at hvis du er allergisk mot noe mat, bør du ikke bruke det som en ingrediens for masken.

Hva du bør unngå når du gjør hjemmelagde masker

anvendelse av hjemmelaget maske

Mens det er sant at vi kunne gjøre "hjemmelagde masker" med nesten alle ingrediens mulig i pantry, bør du vite at mange ingredienser er helt naturlig, men kan skade huden din og du bør unngå dem på alle kostnader. For eksempel, noen mennesker sverger på effekten av natron å rense eller eksfoliere huden og eddik å tone; men dette er mot sin hensikt og farlig, som dokumentert av flere studier.

Ikke slutte å lese 5 korrekte måter å ta vare på våre føtter

Bikarbonat har en pH på 9, noe som gjør det svært alkalisk hud som har en pH-verdi på 4,5 til 5. Dessuten har hvit eddik en pH-verdi på 2,4 til 3,4, noe som gjør det meget sur. Resultatet av å bruke disse ingrediensene er tørr, fjerne de gunstige bakteriefloraen som lever på huden, og du risikerer også en kjemisk forbrenning som kan forlate deg med arr.

Eple cider eddik og sitronsaft bør brukes på hud som ikke er sensitive og har ingen skader. Mens PH eple eddik er omtrent lik huden (4.5), i disse tilfellene kan det irritere huden. Lemon vises også ofte, men er veldig surt pH (2.4 til 2.6) og kan forårsake flekker i ansiktet hvis du utsetter deg for solen.

De hjemmelagde masker bør svare direkte på dine behov og hudtype. I alle tilfeller er det viktig å fukte, nære og tone; men intensiteten av disse handlingene avhenger av hudtype. Selv om du har fet hud, må du fukte, det er mulig å ha akne og en lys ansiktet, men kan fortsatt være dehydrert.

De beste hjemmelagde masker

Du kan også ha acne tross for å ha tørr hud. Dette skjer vanligvis ved bruk av produkter eller masker som eliminerer aggressivt fuktighetsbarriere i huden, eller når de har okkluderende midler (dvs. som tetter porene) som tillater fettet å akkumulere og forårsake fylle sebum porene, forårsaker kviser. Den gode nyheten er at de fleste hjemmelagde masker, i motsetning til mange kjemikalier, vanligvis myke og delikate med huden din.

Flere masker som brukes for tørr hud

Bruker yoghurt for ansiktsmasker

1. Mask bananer, honning og glyserin

Det tar en ganske moden og Machacala banan med en gaffel. sakte det har to teskjeer honning bier naturlige og to spiseskjeer flytende glyserin (du kan få i apotek og konditorier). Plassert over ansiktet, la stå i 20 minutter og vasket med kaldt vann.

2. Mask avokado og mandelolje

Bruk middels moden avokado, knuse den med en gaffel og tilsett to ts av mandel olje. Du kan erstatte mandler mineralolje (babyolje) olje, er det en utmerket non-okklusiv hidrantante. Bruk den over hele "ansikt" og la stå i 20 minutter. Fjern med varmt vann.

3. Mask kokosolje og olivenolje

Bland to spiseskjeer extra virgin kokosolje med en spiseskje olivenolje. Spredt over ansiktet og la stå i 20 minutter. Fjern med varmt vann. Denne masken fukter og renser forsiktig porene.

Masker for alle hudtyper

Bentonitt ansiktsmaske

4. Mask of papaya

Skjær en skive papaya (papaya, papaya), fjerner frøene og papirmasse. Gni forsiktig papaya huden i ansiktet ditt, med fokus på linjer rundt øynene og munnen. La tørke i 20 minutter og skyll med varmt vann. Enzymer av denne frukten hjelper reparere skader gjort av solen, fukter uttrykkslinjer og avtagende dem vil gjøre huden din ser strålende.

5. Mask Aloe vera

Bland en halv teskje av mandel melk med en teskje brunt sukker til sukkeret løser seg litt. Legg fire spiseskjeer (ca.) av juice eller aloe vera gel, hvis mulig friskt kuttet planten. Spredt på ansiktet ditt, la på i 15 til 20 minutter, og ta den med varmt vann og en myk klut. Antiseptisk, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende egenskaper av aloe gir glans, mykhet og glød til huden din.

Ikke stoppe å lese: Bruk bra er ikke en god idé som vitenskap

6. Mask honning og eple eddik

Bland to spiseskjeer honning med en kvart teskje av eple cider eddik. Plasser den på huden og la stå i 20 minutter. Fjernes med varmt vann og deretter skylles med kaldt vann. Det vil gro, hydrat og balansere PH av huden din.

Masker for fet hud

7. Maske yoghurt og eplecider eddik

Den kombinerer to spiseskjeer med vanlig yoghurt, sukker eller frukt, en kvart teskje av eple cider eddik (du kan endre hvitt eller eddik). Brukes på ansiktet og venstre for å handle i 20 til 30 minutter. Vask med varmt vann og slutter med en kaldtvannskylling.

8. Maske av vannmelon

Ta en bit av vannmelon, fjerner fruktkjøttet og frøene. Du bør bare holde de hvite festet til huden. Trykk på huden på huden i ansiktet og la det tørke i 20 minutter. Fjern med kaldt vann. Vannmelon fungerer som en naturlig tonic.

De beste masker for sliten hud

hjemmelagde masker med sitron og banan

9. Havregryn Mask

En halv kopp (ikke kokende) varmt vann legge 1/3 kopp valset havre. La stå og deretter lagt til to spiseskjeer med vanlig yoghurt uten sukker, to spiseskjeer honning og en eggehvite. Bland og spredt over ansiktet ditt et tynt lag. Déjala i 15 minutter og skylles med kaldt vann.

10. Revitalizing Mask of yoghurt

Bland en skje med gresk yoghurt med en halv teskje av appelsinjuice og en spiseskje av papirmasse eller aloe vera gel. La blandingen på ansiktet i 20 minutter og skyll med varmt vann.
11. Mask I: forbereder en grønn te infusjon eller kamille, plassert inne to skiver agurk og la avkjøle. Rens ansiktet som sedvanlig, og deretter fukter flere bomullsdotter i blandingen. Plasser våte flekker i ansiktet, inkludert øyelokkene, og la stå i 15 minutter. Denne masken toner og desinflama.

hjemmelagde masker for å rense porene og fjerner hudormer:

12. Mask naturlige oljer

paradoksalt nok, er det mulig å dypt renser huden og fjerner hudormer ved hjelp av naturlige oljer. Oljen oppløses sebum størknet og fanget i porene i huden, som deretter kan fjernes enkelt. For å gjøre denne masken, må du først fukte huden med varmt vann og deretter påføres direkte mineralolje (babyolje hvis du ikke er allergisk mot dufter). Du kan blande med mandel eller jojobaolje for tørr hud, hamp olje eller fet hud. La stå i fem minutter og deretter massasje for to eller tre minutter. Fjernes med en fuktig håndkle i varmt vann.

Masker for å eksfoliere ansiktet:

14. aspirin maske

Acetylsalisylsyre (aspirin) er et utmerket exfoliant for huden, men du bør unngå hvis du er allergisk mot denne medisinen. Kutter en baby aspirin og blandet med tre spiseskjeer honning. Spredt over ansiktet og la stå 7 minutter. Fjerne med varmt vann og en myk klut, sirkulær masser. Skyll med kaldt vann.

15. Strawberry maske

Mye mykere enn de ovennevnte maske, jordbær er naturlig kilde av salicylsyre. Kutter tre middels jordbær og bland med en teskje av vanlig yoghurt. Plassert over ansiktet, la stå 15 til 20 minutter, og ta med varmt vann og en myk klut.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 31 =