4 naturlige måter å fjerne hudormer

Det er noen anbefalinger som kan hjelpe deg å fjerne svarte flekker på en naturlig måte, forstå hva som er opprinnelsen til dem, og hvordan du kan reversere sitt utseende selv forbedre hudens helse.

fjerne hudormer

Lær å fjerne urenheter fra huden er permanent ofte komplisert hvis vi tenker på at De fleste kosmetikk er distribuert for ansikts rensing vanligvis fjerne hudormer kort sikt men uten en dyp mellomlang og lang sikt, også har de en tendens til å ha negative konsekvenser bruk av visse kosmetikk og kremer motvirke i apotek.

Fører til dannelse av hudormer

Svarte prikker når en plugg er dannet på åpningen av en av hårsekkene i huden. Hver hårsekken inneholder et hår og en talgkjertel som produserer en fet substans som kalles sebum, som bidrar til å holde huden myk. Døde celler og talg er deponert i hårsekken åpning og det dannes en relieff som kalles svart punkt. Hvis huden bule lukker dette snakk om en hvit flekk, men hvis huden holdes åpen, eksponering for luft fører stoffet å mørkne og ender ved å danne det svarte punktet.

Faktorer som kommer

Visse faktorer kan øke sjansen for å utvikle akne og hudormer, inkludert:

 • overskudd av sebum produksjon
 • Irritasjon av hårsekkene når døde hudceller ikke rengjøres regelmessig
 • Spredning av bakterier p acnes. (Propionibacterium acnes) i huden
 • den Hormonelle forandringer kan føre til en økning i sebum produksjon i ungdomsårene, menstruasjon. På samme måte kan bruk av p-piller føre til utseendet av svarte flekker.
 • Noen medikamenter slik som kortikosteroider, androgener eller litium.

Hvordan fjerne hudormer og urenheter?

Følgende anbefalinger er tar sikte på årsakene og forbedre den generelle helsen å unngå utseendet av hudormer, kviser og selv akne, selv om dette kan være mer relatert til problemer med mating.

Ikke stoppe å lese: 5 ting du bør aldri sette ansikt

1. En diett anti-forurensninger

mat nøtter quemagrasas

Når en svart prikk vises på huden er forbindelser som søker å eliminere den samme kroppen gjennom huden vår. For å hindre hudormer er tilrådelig at diett mat som forsvinner: rødt kjøtt, pølser, melkeprodukter, forkokt og stekt mat. Som en erstatning kan du legge til:

 1. Fersk frukt og grønnsaker.
 2. Pulser.
 3. Nøtter og frø.
 4. Hele korn.
 5. Matvarer med sunt fett som kokosolje, avokado, fet fisk, etc.

2. Vann

Forbruk av riktig mengde vann i løpet av dagen er en enkel metode og naturlig kurs for å rense huden innenfra, Da hindrer utseendet på hudormer. Mellom en liter og en halv og to med vann hver dag er det ideelt å opprettholde riktig hud rensing, pluss det hjelper også rense kroppen og rense nyrene.

3. Skrubb hjem

For å hjelpe kroppen eliminere urenheter lokalt, mens effektene av de nye vaner begynner å ta effekt, kan du forberede en hjemmelaget peeling skrubb.

 1. L Mix samme mengde av natrium-bikarbonat og aloe vera gel.
 2. Tilsett 10 dråper sitron eterisk olje per 50 gram.
 3. Fremstilling beholder en glasskrukke som er hermetisk forseglet.
 4. Du kan holde i opptil to uker.

Som for søknaden Vask og tørk ansiktet godt. Etter peeling gjelder i områder med svarte flekker mens du gjør massasje sirkulær form. Endelig vask og gjelder en fuktighets tonic eller lotion.

4. sitronskall eller juice

Bruken av sitron kan betraktes som et triks for å forsvinne svarte flekker.

sitronskall

Det kan være lurt at du Untes sitronskall i områder hvor hudormer er til stede, rett før sengetid, er noe veldig viktig ting å tenke på at Du må ikke bruke sitron på huden og soleksponering fordi det kan farge huden.

Ikke slutte å lese: 5 måter å redusere jowls og nakke tone

sitronsaft

Et annet alternativ er å bruke sitronsaft og søke direkte til det berørte området å følge tipsene ovenfor for å forårsake flekker.

Mask sitron og eggehvite

Du kan også bære en maske svært enkelt å utføre og kan bidra både til å fjerne hudormer hvordan å behandle akne og kviser samtidig. For å gjøre denne masken du trenger å blande sitronsaft med et egg omtrent en halv teskje. Påfør denne masken på ansiktet og deretter despréndela å fjerne overflødig agn og oiliness på ansiktet ditt.

Forebygging av hudormer

Skylle ansikt vask ansikt

Du kan hindre dannelse av hudormer uten å bruke penger eksperimentere med noen av de følgende forholdsregler:

regelmessig hygiene

Vask ansiktet før du går til sengs for å fjerne opphopning av fett som kan føre til dannelse av hudormer. Vaske mer enn to ganger om dagen kan irritere huden og forverre akne. Bruk en mild rensemelk som ikke vil irritere eller kan rødme i huden.

Ikke glem å vaske håret hver dag, spesielt hvis du har crasitud. Fett hår kan forårsake blokkering av pores. Det er også viktig å vaske ansiktet etter å ha spist fet mat som pizza, fordi oljeinnholdet i matvarer kan fremme clogging porene.

Ikke bruk fet produkter

Et hvilket som helst produkt som inneholder olje kan fremme dannelsen av nye kviser. Velg makeup produkter, kremer og solkremer uten olje kan forhindre forekomsten av dette problemet.

Bruk hjemmelaget exfoliant

Hjemmelagde masker og peeling bidrar til å fjerne døde hudceller ansikt og kan bidra til å redusere hudormer. Husk å se etter produkter som ikke irriterer huden.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 85