Fordelene ved å drikke natron

Kjenner alle fordelene ved drikking natron og over 25 anvendelser som kan gi denne hvite salt kjent som natriumbikarbonat. Utvilsomt en alliert av helse og renslighet du enkelt kan ta i bruk for å gjøre livet ditt enklere og sunnere.

natriumbikarbonat

Baking soda drikking kan forbedre den generelle helsen til kroppen, å opprettholde hensiktsmessige pH-nivåer. Du kan behandle spesifikke helseproblemer, som for eksempel magesykdommer, nyrestein, gikt, urinveisinfeksjoner, forkjølelse og influensa. Selv idrettslige prestasjoner økes.

Drikker natron oppløst i vann, har det vært brukt for å lindre tegn og symptomer på artritt, dårlig fordøyelse, halsbrann, og infeksjoner, blant andre sykdommer. Natriumbikarbonat, inntatt i moderate porsjoner og til rett tid, bidrar til å oppnå sunn kropp biokjemi.

Fordelene ved å drikke natron

Natriumbikarbonat tjener ikke bare for matlaging; natrium drikke vann regelmessig gjennom hele dagen kan forbedre helsen din. Vann natriumbikarbonat virker som et antacid og en antiseptisk, som bidrar til å lindre mage og fordøyelsesproblemer. I tillegg Du kan øke alkalitet av kroppen og potensielt bekjempe enkelte sykdommer.

Baking soda drikke er syrenøytraliserende

Natriumbikarbonat er mer allment kjent som et antacid, noe som betyr at nøytraliserer syren, særlig i magen. Acid reflux sykdom, ofte kalt halsbrann, har mange årsaker. Magesyre sprut ut av magen til spiserøret og noen ganger kan gå så langt som baksiden av halsen.

Drikkevann blandet med bikarbonat av natrium, hjelper det å nøytralisere mavesekkens saltsyre, noe som eliminerer problemet med halsbrann. Samtidig, livslysten som oppstår når natron blandet med vann oppfordrer raping, noe som bidrar til å lindre oppblåsthet og gass.

antiseptisk

Myk antiseptisk bikarbonat drepe visse parasitter, sopp og mugg. På grunn av dette, anvendelse av natriumbikarbonat tannbørste børste desinfiserer og renser tennene. Gurglevann med natron vann kan også bidra til å redusere symptomene på sår hals eller hoste.

Natriumbikarbonat gir drikkevann alkalitet

En annen fordel med natriumbikarbonat er dens evne til å fremme en bedre balanse mellom alkalisk pH i kroppen. Alkalitet er den inverse av surhet. Halsbrann er nødvendig for effektiv fordøyelse av mat, men en generell alkalisk PH i kroppen anses sunnere fordi mange sykdommer utvikler seg i et surt miljø.

Sykdommer i degenerativ natur, så som osteoporose, artritt og kreft, er forbundet med kronisk høyt nivå surhet i kroppen. Den lave kostnaden av natriumbikarbonat i kombinasjon med potensielle helsefordeler gjør drikkevann regime natron, en endring i kosthold er verdt fortrinn.

I tillegg til de fordelene som er nevnt ovenfor, er natron utrolig allsidig for å forhindre nyrestein, gikt og urinveisinfeksjoner. Natriumbikarbonat har også vært assosiert med bedre ytelse i seriøse idrettsutøvere.

Drikking natron for nyrestein

Nyrene er utsatt for sur urin. Når ionebalansen, alvorlig nyresykdom til slutt endres, kan resultatet. Surt urinen kan føre til dannelse av nyrestein. Når dette skjer, kan behandling med natriumbikarbonat vann gjenopprette en sunn ionebalansen og motvirke dannelsen av nyrestein

Natriumbikarbonat vann for gikt

Dette er en type av betennelse i ledd som oppstår når urinsyre akkumulerer i urin, blod og vev. Fordi vannet av natriumbikarbonat kan balansere pH-nivået i legemet, noen helsemessige eksperter anbefaler natriumbikarbonat for å bekjempe dannelsen av urinsyre.

Kurere urinveisinfeksjoner med natriumbikarbonat vann

Natriumbikarbonat kan også hjelpe folk med urinveisinfeksjoner. Å drikke natron blandes med vann, kan hjelpe kroppen overvinne infeksjon ved å redusere syren i urinen. For å oppleve enda større lettelse, drikke masse vann og tranebærjuice også.

Drikker natron forbedrer atletisk ytelse

Hard trening fører til oppbygging av melkesyre i muskelsmerter og trøtthet forbundet. Jo lenger en utøver kan redusere oppbygging av melkesyre, jo bedre sin ytelse, særlig i idretter som krever utholdenhet og hastighet. Vannforbruket av natriumbikarbonat gjør dette for idrettsutøvere.

Måter å ta natron til helse

Natriumbikarbonatpulver

For legeme pH-

Å vite pH i kroppen din, kjøpe på apoteket posten pH-strips og tiltak urin og spytt.

Tidlig om morgenen, den ideelle mål pH av spytt, vil være mellom 7,0 og 7,4 før du drikker noe. Det er forventet at urinen er litt sur på morgenen, fordi kroppen din har vært rengjøring syrer kroppen din hele natten. En lesning av pH i urinen om morgenen, bør være mellom 6,0 og 7,0, og skal øke noe i løpet av dagen. Ta disse målingene for et par dager og følge opp med resultatene. Hvis pH-verdier er gjennomgående lavere enn dette, kan du bruke en vann regime natron å ta til sunne nivåer.

Hvis du gjennomsnittlig lav eller i det sure område, drikker et glass vann med en halv teskje av oppløst to ganger daglig natriumbikarbonat. Du må ha syrer i magen å fordøye mat, så tar natron bare mellom måltidene. Fortsetter å kontrollere pH. Hvis fortsatt lav, drikke denne blandingen fire ganger om dagen som er nødvendig for å forbedre din pH. Når pH er normalisert, spise mer grønnsaker og mindre syrlig mat og bør være i stand til å opprettholde fortjenesten.

Ikke slutte å lese: 9 hjemme rengjøringsmidler laget med sitronskall

Forkjølelse eller influensa

Natriumbikarbonat har vist seg å redusere varigheten av influensa og ofte eliminering av symptomer i løpet av 36 timer. Eksperter anbefaler følgende dosering.

 • Dag 1 - Ta doser av natriumbikarbonat i et glass vann - seks totaldoser hver to timer mellom hver.
 • Dag 2 - Ta doser av natriumbikarbonat i et glass vann - fire totalt doser hver to timer mellom hver.
 • Dag 3 - Ta to doser av natron i et glass vann en gang om morgenen og ettermiddagen, og da bare én gang hver morgen til kalde symptomene er borte.

Doser som tilsvarer 1/4 til 1/2 ts bakepulver blandet med vann.

for idrettsutøvere

Vitenskap har vist hva utøverne har kjent i årevis: at natriumbikarbonat kan øke sportslig ytelse. Natron ser ut til å fungere bedre for å forbedre styrke og fart.

Natriumbikarbonat synes å redusere surhetsgraden produsert i musklene under idretter som løping eller svømming.

Natron hjelper kroppen prosessen melkesyre som er ansvarlig for den brennende følelsen produsert i musklene under hard trening. Bare idrettsutøvere er sannsynlig å merke fordelene, men siden drikker natron barberer bare sekunder, ikke minutter, sammenlignet med løpshastigheter.

For alkalitet av kroppen

All mat er surt eller basisk. De mest svært sure matvarer er brus, bearbeidet mat, kjøtt, sukker og hvitt mel. Kronisk legeme surhet har vært forbundet med degenerative sykdommer, slik som osteoporose, artritt og kreft.

Finn ut om hva slags mat er basisk og som er sure, og prøve å gjøre minst 60% alkaliske matvarer fra kostholdet ditt. Finn noen favoritt alkaliske matvarer og gjøre konstant del av kostholdet ditt.

Bruk teststrimler for å bestemme pH nivåer i kroppen din. Hvis du er på den sure siden, prøv regimet beskrevet ovenfor for å gjenopprette en sunn balanse. Men du må tenke på at det er mye bedre å kombinere denne sunn mat diett. Ikke ønsker å korrigere problemer konsekvent sur pH i kroppen, drikker bare natron, siden dette systemet er et støttesystem. For bedre forståelse lese følgende tips:

Natriumbikarbonat vann

Tips for drikkevann natron

 1. Natriumbikarbonat er høy i natrium. Det er ikke sikkert i høye doser, og bør ikke brukes for lange perioder av gangen.
 2. Personer med ødem eller høyt blodtrykk bør ikke bruke natron eller må handle under tilsyn av en spesialist.
 3. Baking soda er farlig for ammende mødre og gravide kvinner med mindre rådet av sine leger.
 4. Mulige bivirkninger av drikkevann natriumbikarbonat i vann omfatter magekramper og økt tørste.
 5. Kontakt legen din dersom du opplever hevelse i føtter, svakhet, langsom pust, eller kvalme.
 6. Aldri ta bakepulver; Det er en helt annen substans natriumbikarbonat. Ingrediensene i bakepulver kan skade kroppen din.
 7. Unngå å drikke noe med natron hvis du er på en natriumfattig diett eller har høyt blodtrykk med mindre legen din forteller deg.
 8. Hvis du er på foreskrevne medisiner, få medisinsk klarering før du tar natron.
 9. Ikke gi natron med vann til yngre barn fem år gammel.
 10. Hvis du har en full mage, ikke drikke vann natron til du har hatt en sjanse til å fordøye.
 11. Idrettsutøvere bør lære av sine trenere og leger om natron er ansett som en forbudt stimulant prestasjoner i sin idrett.
 12. For å unngå urenheter som aluminium baking noen merker kan inneholde, kan du kjøpe ren natriumbikarbonat, som er allment tilgjengelig på nettet.
 13. Vær forsiktig med bruken og konsultere legen din dersom du er på en natriumfattig diett eller har høyt blodtrykk, fordi det er moderat høy i natrium.

anvender natriumbikarbonat

25 overraskende bruksområder for natriumbikarbonat

Denne bestanddel bidrar til å regulere pH-verdien holdt ved et midtpunkt eller for surt eller for alkalisk. Ved kontakt med enten en sur eller alkalisk substans, er naturlig effekt for å nøytralisere pH. Utover det har bikarbonat til å gå langsom flere endringer i pH-balansen, kjent som buffer.

Denne doble evne til å nøytralisere og buffer tillater natriumbikarbonat gjøre slike ting som luktnøytraliserende syrer (Som i kjøleskap) og opprettholde pH-verdien nøytral (som i vaskevannet, noe som bidrar til å øke kraften i vaskemiddel). Det er en enkel reaksjon, men har langt-rekkende effekter til en rekke rengjøring og desodorisering. Her er følgende bruksområder:

personlig pleie

Smil hvite tenner med natriumbikarbonat

1. Å gjøre Tannkrem

en lim laget av natron og en løsning av hydrogenperoksyd til 3 prosent kan brukes som et alternativ til kommersielle tannpastaer. Også kan du bare sette tannbørste med tannkrem med dette produktet for å øke effekten av bleking tenner.

2. Frisk munnen

Sett en teskje i et halvt glass vann, og med denne kan du og gurgle, spytte og skylle. Lukt er nøytralisert og munnen din vil være helt rent takket være denne handlingen.

3. Sug munnstykker

Bløtlegging orale apparater som holdere, dyser og proteser, i en oppløsning av 2 teskjeer av dette produkt oppløses i et glass eller en liten beholder med varmt vann. Dette vil bidra til å løsne matrester og nøytralisere lukt for å holde friske enheter.

4. Bruk som en ansikts- og kroppsskrubb

Med denne ingrediensen kan du få en ansiktsbehandling og kroppsskrubb. Lag en pasta av natron 3 deler til en del vann. Gni med en myk sirkulær bevegelse for å peeling av huden. Skyll. Dette er skånsom nok til daglig bruk. Du kan også lære å eksfoliere ansiktet med natron.

Ikke stoppe å lese: Fordeler med agave sirup som et naturlig middel

5. Antacida

Det er en trygg og effektiv i å lindre halsbrann, halsbrann og sure oppstøt antacida. Det anbefales å konsultere en spesialist før bruk av folk med høyt blodtrykk.

6. Behandle insektbitt og kløende hud

For insektbitt som lopper, lage en pasta av natriumbikarbonat og vann og påføres som en salve på den påvirkede hud. For å lindre kløe, sette noen produkt på hånden og gni det inn i våt hud etter bading eller dusjing.

7. Hair Treatment

Eddik er fantastisk hår, men natron har sin plass i dusjen også. Spray en liten mengde i håndflaten din med din favoritt shampoo. Bruk sjampo som vanlig, og skyll grundig, slik at du kan fjerne avfallsprodukter, slik at håret ditt er renere og mer håndterlig.

8. Lag et bad

Legg 1/2 kopp natron til bade å nøytralisere syrer i huden og bidra til å fjerne olje og svette, dette gjør også huden din føles veldig myk.

9. Par eksfolierende

Løs opp 3 ss natron i en balje med varmt vann og gjennomvåt føtter. Deretter kan du forsiktig gni føttene med den. Det er en utmerket måte å eksfoliere huden på føttene.

rengjøring

rengjøring med natriumbikarbonat

10. retter, gryter og panner

Tilsett 2 heaping spiseskjeer (sammen med din vanlige vaskemiddel) for å bidra til å kutte fett matvare i retter, gryter og panner. Sug med natron kjøkkenutstyr med herdet rester av mat.

11. Rengjør mikrobølgeovnen

den natriumbikarbonat i en ren fuktig svamp forsiktig inn og ut av mikrobølgeovn og forlater aldri en sterke kjemiske lukt. Skyll grundig med vann.

12. Kaffe Rengjør og tekanner

Fjern kaffe og te flekker og eliminere dårlig smak bitre kaffekopper og vask i en løsning av 1/4 kopp natron i en liter varmt vann. For vanskelige flekker, prøve soaking over natten i oppløsning av natriumbikarbonat og vaskemiddel eller vasking med natriumbikarbonat med en ren, fuktig svamp.

13. Rengjør ovnen

Dryss natron på bunnen av ovnen. Spray vann for å fukte pulveret. La stå over natten. I morgen, skrubb med en svamp og skyll.

14. rene gulv

Fjerne smuss og fett (uten riper uønskede) styrer og fliser med 1/2 kopp natron i en bøtte med varmt vann og skylle for blanke gulv. Det hjelper også å skrapemerker.

15. Møbler

Du kan lage en hjemmelaget sitron polsk med møbler, eller du kan rense og fjerne crayon merker (selv) fra vegger og malte møbler ved å bruke natron på en fuktig svamp og gni lett. Tørk av med en ren, tørr klut.

16. Rengjør dusjforheng

Ren og deodorisere dusjforheng vinyl natriumbikarbonat spraying direkte på en ren fuktig svamp eller pensel. Skrubb dusjforheng og skyll. Henger til tørk.

17. øke effekten av flytende vaskemiddel

Dette produktet kan være utmerket for å legge til et pluss på tøyet. En bedre balanse pH i vask kan hjelpe deg å få resultater i en renere, frisk og lyse klær.

18. fjerne oljeflekker og fett

Bruke natron til å rengjøre oljeflekker og fett søl på gulvet. Dryss på plass og gni med en våt pensel.

19. Rengjør batteriene

Den kan brukes til å nøytralisere syrekorrosjon av batteriet av biler, kappemaskiner etc., fordi det er en mild alkali. Sørg for å koble fra batteripolene før rengjøring. Lage en pasta av natriumbikarbonat 3 deler vann til 1 del, som anvendes med en fuktig klut til å tørke korrosjon av batteripolene. Rengjør dem med vaselin for å hindre korrosjon. Vær forsiktig når du arbeider i nærheten av et batteri som inneholder en sterk syre.

20. Rengjør kjøretøy

Bruke natron til å rengjøre frontlykter, krom, vinduer, dekk, vinyl seter og gulvmatter uten å måtte bekymre seg for uønskede riper. Bruke en oppløsning av natron 1/4 kopp av natriumbikarbonat i 1 liter varmt vann.

Brukes som en deodorant

deodorisere med natriumbikarbonat

21. Luktfjerningssøppeldunker

Dryss natron på bunnen av søppelbøtta for å holde søppel uten å forurense huset lukt.

22. deodorizing avløp

Fjerne lukt vask og badekar hell 1/2 kopp bakervarer avløpet mens du holder åpent varmt vann kranen, vil det nøytralisere lukt syrer og gjøre grunnleggende rengjøring og vedvarende fri drenering.

23. Fjern lukt fra tepper

Rikelig strø natron på teppet. La stå over natten, eller så lenge som mulig (jo lenger den blir, jo bedre fungerer det). Du kan feie store overskudd mengder og suge resten.

diverse

bruke baking som misc

24. slukke brannen

Det kan hjelpe i små elektriske kjøkken branner fordi når natriumbikarbonat oppvarmes, avgir karbondioksyd, noe som bidrar til å slukke flammene. Liten brann på kjøkkenet (panner, griller, ovner, griller), slå av gass eller elektrisitet om det er trygt å gjøre det. Skritt tilbake og ta en håndfull av natron i bunnen av flammen til å hjelpe slukke brannen.

25. Rengjørings Frukt og grønnsaker

Bruk av dette produktet er den tryggeste måten å rengjøre mat. Bare strø litt på en ren, fuktig svamp, gni og skyll.

Skrive: Livet teamet Lucida

Lucida forskning og skriving av livet
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1