Den fantastiske egenskaper av honning og hvordan å vite om det er ren

honning

Honning har store naturressurser svært gunstig for mennesker. Og det er at noe så naturlig, må det være bra. Det er ikke bare en av de rikeste naturlige søtningsmidler finnes, men mange hjem rettsmidler for å lindre ulike plager er laget med honning.

Egenskaper av honning

 • Naturlig honning består av mineraler som natrium, kalium, magnesium, kalsium, jern, mangan, kobber, fosfor, sink, selen, vitamin A, C og B-kompleks. Det har ernæringsmessige og helbredende egenskaper kjent siden antikken.
 • Videre kan honning blid opptil 25 ganger mer enn sukker, er det også lett fordøyelig.
 • Honning som et middel er antibiotikum, kur rakitt, skjørbuk, anemi, betennelse i tarmen, ødem, forstoppelse, revmatisme, hodepine og svimmelhet. Det er den beste sukker aksepterer nyrene.
 • Det anses tonic og avslappende for å fremme absorpsjon av tryptofan, en forløper substans av serotonin, indusere søvn. Derfor bekjemper honning søvnløshet.
 • Det representerer en utmerket karbohydratkilde, så det er ansett som en svært energisk mat. også den fungerer som en kraftig celle regenerator.
 • Det regnes som en reconstituyente hjernen for sitt innhold natrium, jern og fosfor, avgjørende for riktig vedlikehold av nervesystemet.
 • Regelmessig inntak av honning forbedrer assimilering av andre matvarer for å være veldig fordøyelses. deres myknere og antiseptiske egenskapers, gjør det til et utmerket hjelpemiddel for behandling av influensa, sår hals og muskelsmerter.

 hjem rettsmidler med honning

på grunn av egenskapene til honning og sine naturressurser som kan hjelpe kroppen beskytte eller bekjempe en rekke helseproblemer, Det er et produkt som brukes i mange år, spesielt når vi snakker om ren honning.

treat astma

Kokt, ulmet, en liten løk, 2 fedd hvitløk og en halv liter av kongelig gelé, i 30 minutter. Avkjøl kokt og deretter legge honning. Alternativ forberedelse en spiseskje og en spiseskje honning hver time.

Ikke stoppe å lese: Hvis du har hypotyreose og overvekt dette er måten å senke den

Combat bakrus

Kombiner en halv kopp honning med en halv kopp grapefrukt og knust is. Ta tid før deltar på en fest for å redusere delvis effekten av inntatt alkohol.

Cure Insomnia

Bland 2 ts eddik med 2 honning i en kopp vann. Ta en kvart kopp før sengetid. Egenskapene til honning kan hjelpe forene trøtt i løpet av få minutter.

Unn mindre brannskader

Legg 2 eller 3 ss honning på brenne som vil gi rask lindring av smerte og kløe.

lindre hoste

Kok sitron i vann over den i 10 minutter eller til skorpen er møre. Halvert og trekke ut saften. Plasser sitronsaft i et glass. Tilsett 2 ss honning. Ta en teskje hver 4. time.

Sår, magesekk og tolvfingertarm

Ta en teskje honning, faste, daglig, én time før frokost sakte svelger honning etter å ha blitt fortynnet i munnen. Dette er et meget effektivt middel som bruker den medisinske egenskaper av honning for å behandle magesår.

tarmforstyrrelser eller diaré

Løs opp honning i en krukke med vann og drikke som en daglig drikke. Det fungerer effektivt som antiseptisk tarmfloraen, spesielt hvis det er spedbarn.

Kolitt og forstoppelse

Tilsett 1 eller 2 ss av honning som et søtningsmiddel i 200 g av et næringsmiddel som vil bidra til å kontrollere aktiviteten av tarmen. Takket være tilstedeværelse av levulose og druesukker i honning du effektivt kan behandle tilstanden av hemoroider.

nervesystemet

Ta en teskje honning, seks ganger om dagen, vil det gi fred og ro. Du kan legge til et glass melk å hvile enklere.

Ikke stoppe å lese: 5 fantastiske fordelene av å konsumere Aloe Vera fasting

treat gulsott

Kok salvie blader en1 30 liter vann i 10 minutter og deretter søtet med en teskje honning. Ta tre kopper om dagen. Egenskapene til honning kan hjelpe behandle huden gulning, kjent som gulsott, kan bidra til å regenerere hudceller.

Egenskaper av honning

Honey Bee måltider

Honning har høye nivåer av monosakkarider, fruktose og glukose, som inneholder omtrent 70 til 80 prosent sukker, noe som gir søt smak - mineraler og vann er balansen av deres sammensetning.

Så mens de fortsatt sukker, den har en langsom frigjøring av glukose, bidrar til å hindre sult (sult gir når blodsukkeret faller plutselig). Så ta det i oppskrifter betyr at du vil ikke gå sulten senere. Bruk den i:

 • I smoothies og frukt vann - søtet med litt honning hvis du vil ha en søtere ta på smoothies.
 • Sunn peanøttsmør - i stedet for sukker, legge til et snev av honning til hjemmelaget peanøttsmør.
 • Sukker ute - en teskje tatt i løpet av dine verste suget etter sukker = problem løst.
 • Salat dressing - lage din egen salat dressing med urter, sitron, salt og eddik. Legg honning å tykne og gi et snev av sødme til dressing.
 • Karamellsaus - 1 boks kokosmelk, 1/2 kopp honning, 1 ss økologisk smør, 1 ts vanilje og en klype salt
 • Hjemmelaget sjokolade - bare erstatte sukker med honning for en mer eksotisk og sunn touch.
 • Forbered immun tonic - styrker immun s ystem forbereder en kombinasjon av varm ingefær og honning.

Skrive: Livet Lucida
Shutterstock bilde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 39