De beste naturlige antidepressiva

naturlige antidepressiva

Mens alle opplever sorg fra tid til annen, er depresjon en slags lav stemning som kan påvirke en persons evne til å leve effektivt og nyte livet.

Depresjon påvirker ca 120 millioner mennesker over hele verden, flere kvinner enn menn, men ikke mye forskjell. Verdens helseorganisasjon har anslått at depresjon kan bli den nest mest alvorlige 2020 sykdom, noe som betyr at det vil koste samfunnet i form av medisinsk behandling, sykdom og dagene tapt fra jobb, mer enn noen annen tilstand bortsett fra hjertesykdom.

konvensjonelle antidepressiva

deprimert kvinne

Antidepressiva er en av de mest foreskrevne legemidler gjennom tidene, med mer enn 160 millioner resepter utgitt hvert år, selv om en 2010 studie i Journal of Medical Association of America avslørte at antidepressiva er mer effektivt enn placebo (sukkerpiller) i de fleste tilfeller av depresjon.

Antidepressiva har vist seg nyttig i mindretall av tilfellene svært alvorlig deprimerte, og bør brukes når det er behov for disse tilfellene.

Studier viser også at antidepressiva kan føre til en lang liste med bivirkninger, herunder seksuelle bivirkninger, fertilitetsproblemer, vektøkning og risikoen for diabetes, blodtrykk problemer, øket risiko for hjerteinfarkt, hjertefeil hos fostre - enda større ønske om å selvmord.

Fordelen med naturlige antidepressiva

Grunnen til at antidepressiva ikke fungerer i de fleste tilfeller av depresjon, er fordi disse stoffene målrette bare ett aspekt av dette komplekse tilstanden. "Molekyler humør" nevrotransmittere i hjernen når "det føles godt" neurotransmittere, slik som dopamin, adrenalin og serotonin er lave, kunstig økende nivåer med medisiner kan noen ganger hjelpe mindretall av de mest alvorlige tilfeller.

Dessverre er depresjon en multifaktoriell problem. Mens konvensjonell medisin fokuserer bare på nevrotransmittere, naturopatisk og helhetlig medisin har en fordel for behandling av mange faktorer som bidrar til depresjon:

  • søvnproblemer og livsstil
  • mangel på mosjon
  • dårlig kosthold valg og dårlig fordøyelse
  • betennelse i kroppen og hjerne
  • hormonell ubalanse
  • stress og åndelige problemer
  • mangel på næringsstoffer og frisk olje
  • miljømessige toksisitet

Naturlige næringsstoffer i matvarer som antidepressiva

Det er mange flotte næringsstoffer i matvarer og naturlegemidler (urter) som kan hjelpe som naturlige antidepressiva.

Selvfølgelig er det veldig viktig å huske på at hvis du ikke ser på de faktorene nevnt ovenfor for å løse de underliggende årsakene til depresjon, disse næringsstoffene i naturlige matvarer, isolert sett ikke kan gjøre utslaget.

Ikke stoppe å lese: naturlig sirup for forkjølelse med ingefær, sitron og honning

I tillegg, hvis du tar antidepressive medisiner, bør du alltid konsultere legen din før du endrer reseptbelagte stoffet dosering eller bruk av disse kosttilskudd sammen med medisiner. Dette er fem av de beste naturlige antidepressiva:

1. Mat som er rik på Omega-3 er naturlig antidepressiva

Antidepressiva naturlig mat Omega 3

Tilskudd av Omega-3 kan være nyttig som antidepressiva naturlige. Ny forskning viser at når pasienter med alvorlig depresjon og angstlidelse ikke konkurrerer ble behandlet med omega-3 tilskudd, ble symptomene betydelig redusert sammenlignet med pasienter behandlet med placebo.

Andre bevis tyder på at Middelhavsdietten, som er rik på fisk, nøtter, frukt, grønnsaker og helkorn, kan beskytte mot utvikling av depresjon. Denne typen diett er høy i omega-3 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrer er essensielle næringsstoffer, dvs. den menneskelige kroppen ikke kan produsere dem, og må få dem fra kosten. De er funnet i høye konsentrasjoner i fisk, særlig fet fisk fra kalde farvann, nøtter og frø.

Omega-3 fettsyrer er viktig i hjernen, øyet og nerve helse. Kosttilskudd er tilgjengelige, oftest fiskeolje, men vegetarianere kan få linfrø kosttilskudd eller alger.

Selv om det er nesten umulig å konsumere nok Omega-3 mot depresjon bare mat (du trenger mellom 1 og 3 gram omega-3 per dag for å forbedre humøret), spise mer fisk, som laks, kan bidra til å forebygge depresjon i første sted.

Start med å spise minst to måltider i uken som inneholder fisk. Hvis du ikke liker fisk, tilsett en spiseskje daglig (5 ml) av bakken linfrø, en annen god kilde til omega-3, til frokostblandinger, yoghurt eller salater.

2. Antidepressiva er naturlig mat med høyt vitamin B

naturlige antidepressiva Asparges

Mesteparten av forskningen har fokusert på folat (eller folsyre), B6 ​​og B12 fordi disse vitaminene er svært lite i mennesker med depresjon.

Harvard forskere funnet at 15 til 38% av personer med depresjon er mangelfull i folat. Selv om det ikke er kjent med sikkerhet om dette fører til depresjon, vet vi at mangel på folat kan forsinke lindring av symptomer på antidepressiva.

Vitamin B6: 1,3 til 1,5 mg per dag. En kopp garbanzo være nok. Bokhvete mel er en annen god kilde. Vitamin B12: 2,4 mcg per dag. Folat 400 mcg en dag. En kopp kokte linser er tilstrekkelig, som er en kopp kokt spinat og et glass av appelsinjuice. Asparges og avokado er også en god kilde.

3. Aminosyrer: Tryptofan

naturlige antidepressiva Nøtter

L-tryptofan er en essensiell aminosyre som er den metabolske forløper for serotonin. På grunn av bevis for at serotonin-mangel kan være en årsaksfaktor i enkelte typer depresjon og at serotonin er viktig i biokjemi på søvn, L-tryptofan er blitt foreslått som en "rasjonell" anti-depressant.

Ikke stoppe å lese: parasitt renser kroppen og normalisere vekten din med denne blandingen

L-tryptofan kan være nyttig i milde tilfeller av depresjon ledsaget av endogene og bipolar lidelse tilfeller resistente mot standard behandling funksjoner. Også forbedrer monoaminoksidaseinhibitorer og muligens serotonerge trisykliske.

L-tryptofan kan forbedre den deprimerte sinnsstemningen i pasienter med Parkinsons sykdom klinisk anvendelige og har en hypnotisk virkning. Det er en av de beste naturlige antidepressiva.

Britiske forskere funnet ut at å ta 1000 mg tryptofan 3 ganger om dagen hjalp bedre humør.

Kan ikke få så mye tryptofan som brukes av de britiske forskerne bare mat, så se etter inkludere høye antidepressiva mat tryptofan (banan, Granada, jordbær, avocado, papaya, mango, appelsin, jujube, grapefrukt, blåbær, fersken, mandler, pistasjenøtter, hasselnøtter, cashewnøtter, valnøtter, laks, cayenne pepper, sesamfrø, bukkehornkløver, sesam, lin og mange flere) i kosten.

4. capsaicin som et antidepressivt

naturlige antidepressiva Cayena2

Kapsaicin stikkende komponent av chili eller cayennepepper. Inntak av chili, en type varm pepper, eller cayennepepper (malt pepper) øker sosiale verdier stimulere produksjonen av endorfiner, som vanligvis er kjent som "lykke hormoner".

Ingefær (Zingiber officinale) er også svært rik på denne komponenten, slik at fersk ginger root kan også legges til våre måltider eller infusjoner.

5. Curcuma

Antidepressiva naturlig gurkemeie pulver

En del av den antidepressive aktivitet av curcumin (gurkemeie forbindelse) kan tilskrives økningen i nivået av serotonin som er forårsaket av forbindelsen.

neurokjemiske analyse har vist at curcumin doser øker serotoninnivået. Denne signalstoffet spiller en rolle i å regulere humør, søvn, hukommelse, læring og seksuell atferd.

Det er klart at serotonin spiller en rolle ved depresjon, som alle disse atferd påvirkes i varierende grad hos pasienter med alvorlig depresjon.

En annen måte at gurkemeie sliter med depresjon, øker nivået av dopamin i hjerneno. Men denne effekten ble observert i studier kun når dosen av curcumin ble økt.

Dopamin er en neurotransmitter som påvirker viktige prosesser i hjernen som kontrollerer bevegelse responser og følelser. Nylig har dopamin blitt målet for mange antidepressiva.

Disse stoffene er mer effektive i å bli nærvær av curcumin. definitivt Gurkemeie er en naturlig antidepressant mat mer effektiv.

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4