Lagdelte hårklipp for 2016 – 2017

Kvinner venter i motetrender som bringer hvert år for å tilpasse seg endringer dem eller se til å starte en ny sesong ser frisyrer og helt forskjellige styling triks. den lagdelte hårklipp og frisyrer De er en av de mest forventede trender, siden det er vanlig for kvinner å gå til salongen for å klippe eller endre fargen på håret hennes.

lagdelt hår

Lagdelte hårklipp for 2016 - 2017

En av 2016 trender er lagdelte hårklipp, og den gode nyheten er at De forblir trend i denne 2017, de klarer å tilføre volum og gjøre håret ser ikke veldig knyttet til hodet, noe som gir bevegelse til håret. Den store fordelen med frisyrer med lag eller trinn er at den tilpasser seg forskjellig hår og ingen mulighet for å lage forskjellige lengder, du må bare velge hårklipp du liker.

En annen fordel er at denne type kutt kan tilpasse seg nesten enhver stil, fra det lange håret, en bob og kan også gå veldig bra i korte frisyrer stil.

viktigFør du gjør noen endringer i håret være sikker på at dette vil favorisere slags ansikt og hår.

Lagdelt klippe håret i rett hår

Glatte manes kan fange volum ved å utføre flere lag, lengden som er trendy ender like over skuldrene eller under brystet, de kan gjøre to lag, og disse vil være nok til å se pen og ta form. De lange, rette lagene er ideell i dette tilfellet forynger ansiktet og la den til å utføre forskjellige frisyrer.

lagdelte hårklipp

lang lagdelt hår

medium lagdelt hår

lang lagdelt hår

Ikke lenger manes gikk av moten og det er mange kvinner som er fans av dem, i dette tilfellet kan du skape mer enn to lag, og disse kan være kortere enn tidligere hår. De sløv og uregelmessige flequillos kombinerer perfekt med disse to hårklipp, selv om manes uten smell med en stripe i midten vil være raseri denne sesongen og er svært estetisk i lagdelte hårklipp.

Lagdelte hårklipp i håret bølge

Manes med mild eller svært skarpe bølger trenger en hårklipp med lange frakker formet "V", vil dette gi håret passer raskt og se perfekt til enhver tid. Dette håret ser veldig naturlig og med en subtil volum.

Ikke stoppe å lese: Dette er den ideelle kroppen til en kvinne ifølge vitenskapen

bølgede lagdelt

lagdelt hår med smell

hår lag med bølger
I tilfelle en mer drastisk make ønskelig kan du optisk for en lang frynser bestått øyenbryn og nå nesten for øynene, som munner ut i to for å få plass til fremover. Men for de de ikke liker smell i ansiktet og du kan melde deg på strimlet smell til side.

Kort hår kutt i lag

hår i korte lag

medium lagdelt hår

kort hår med lag

hår kort lag

Den "Pixie" "behandlet hår mote fortsette i 2016, Kort hår kan også se feminin og elegant, det blir gjennomført med meget korte hår lag og er enkelt innlemmes med noen gel eller spray. Svært korte manes er ideelt for de som tør å alt, men også for de som alltid har slitt langt hår og ønsker å starte et nytt år med et utseende som tar alle øyne.

Andre 2016 hår trender

Manes i rødlige toner: For å komplettere utseendet kan du velge tone stjerner i 2016, naturlig rødhårede manes årsak furor og ta all applausen. Denne fargen ser perfekt på noen av de hårklipp forrige lag.

Blond manes i mørke toner: Color "bronde" som er en blanding av brunt og blondt (Brown og Blonde) er en annen trend mest valgt for denne 2016 sesongen, ser perfekt og naturlig i enhver frisyre og er ideell for hud toast og de de ønsker et nytt utseende uten å se så forskjellig. I denne type hår hårklipp lag pleier å være stor.

raven black manes: De mest mystiske kvinner kan velge å farge håret kullsvart, men denne fargen er svært vanskelig å fjerne, så du må tenke godt før du påfører fargen.

Lag for å gi volum til håret Video

Gi mer liv til håret med lag og utvide din stil. Vi har sett forskjellige stiler av kutt, de meislede lagene, korte lag eller volumizing, alle er gode valg å friske utseendet ditt. Nedenfor kan du se disse andre alternativer i lag for å gi mer volum til håret ditt.

Snitt skalert eller lagvis for flere volum

Dette kuttet, tro det eller ei, du kan gjøre det selv, er skalering klippe håret, noe som kan gi bølger og volum til håret. Det er et enkelt alternativ klippet samme og du kan få effekten av en court room.

Ikke stoppe å lese: agurk krem ​​for å rense ansiktet

I dag vil jeg vise to enkle muligheter for skalering hår kutte hjemme.
Det er en planlagt driftsstans som lar klippet samme. Med dette kuttet vil du få mer volum og kroppshår.

Avkortings lange lag trinnvis

Dette er et annet alternativ som kan gjøres med de kappede lengre sjiktene, tilsette volum til håret.

3 hårklipp 2016

For å gi deg flere muligheter, presenterer vi disse 3 frisyrer som er trenden i 2016 og bæres av kjendiser. Hvis du har i tankene en bestemt kutt, viser vi deg hvordan du kan be din stylist.

Frisyren ekstra kort

En av kjendiser som liker denne retten, og som han ser bra ut er Rachel McAdams. Denne stilen er preget av å bli kuttet til under øret, noe som gir en ung og veldig frisk stil til håret ditt. Det er en trend i denne 2016 frisørsalonger.

Det er et blikk som trenger bevegelse på tips som gir håret mulighet for å ha en uanstrengt stil.

Rachel McAdams og ungdommelig og frisk kutt

Helga Esteb / Shutterstock.com

Den klassiske Bob

Med denne typen bob kutt kan du glemme lagene å ha en frisyre hvor håret kommer til halsen, og litt lenger ned, noe som gir mer langstrakt ansiktsform, slik at fronten av litt lengre hår.

Hemmeligheten bak denne stilen er å skape et skråsnitt i front og la en skulder-lengde uten frynser, fordi det vil ha en langt hår som resten. For å oppnå en effekt som bildet, kan du stryke håret med nødvendige forholdsregler for å hindre skade.

Klassisk stil bob

cutting bølger

Bølgene er andre trender for 2016, Du kan se sofistikert stil uten å måtte klippe håret også. Kjendiser som Olivia Palermo og Charlize Theron har valgt denne romantiske stil bølger.

cutting bølger

Andre søkeord:

  • Instruksjonsskjære lag
  • Hvordan å klippe håret i lag
  • Lange frisyrer lagvis
  • lagdelte hårklipp
  • Lagdelt klippe håret

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70