7 hjem rettsmidler for knesmerter

Du kan glemme knesmerter med disse behandlingene basert på hjem rettsmidler som virkelig er effektive for å gjenopprette vitalitet til kneskålen og kneleddet.

hjem rettsmidler for knesmerter

Hjem rettsmidler for å behandle knesmerter kan brukes når det gjelder aldersrelaterte problemer, dårlig holdning, et slag eller skade mindre som ikke har noen tyngdekraft, eller selv når knesmerter fører på grunn av vær eller problemer i ledd og bein. Men du kan ikke alltid hindre at skader oppstår i kneet, og noen alvorlig kneskade bør vurderes og behandles av lege.

Kneproblemer som krever legehjelp

 • Hvis du ikke kan bære vekten på kneet.
 • Kneet er deformert eller unormale.
 • Kneet låser, eller gjør en klikkende lyd når folden.
  Knesmerter er alvorlig selv i ro.
 • Du har merkbar hevelse eller rødhet rundt kneet, eller kneet føles varmt å ta på.
 • Knesmerter fortsetter etter tre dager med hvile og hjem rettsmidler.

Hvorfor knærne vondt?

Hver av bein som danner kneet er festet med sener og leddbånd. I sin tur, knær har to madrasser referert til som menisker, som beskytter eller redusere friksjon til bevegelse av leddet.

Noen av de grunner knær kan skade De er:

 • gikt
 • artrose
 • overvekt
 • Støt eller traumer
 • Forstuet enten menisk eller patella
 • stillesittende livsstil
 • bruke hæler
 • løfte~~POS=TRUNC overflødig
 • alderdom
 • ulykker

Årsaker til knesmerter

Ung mann gnir seg sår kneet

Knær er en av de mest komplekse leddene i kroppen og mer utsatt for skade. Hvorfor? Den skyldige kan være design av kneet. I motsetning til hofteleddet, som er en dypt polstret felles, er kneleddet mer utsatt gjør det mer sårbart.

Selv om problemer med kneet kan skyldes skader som fall, trafikkulykker og idrettsskader eller sykdommer så som artritt, det store flertallet av kneproblemer er forårsaket av å belaste kneet under turgåing, klatring, eller andre repetitive øvelser, høy effekt. Dårlig condition av musklene i bena streker også knærne.

Hjem rettsmidler for såre knær

Hvis kneet smerte er et resultat av overforbruk, manglende bruk eller eventuelle problemer knyttet til leddene, kan du bruke strategier og hjem rettsmidler i neste del for å forbedre og opprettholde helsen til knærne, og hvis du lider av smerte, for å lindre knesmerter og hastighet helbredelse.

unngå overvekt

Overvekt påvirker alle leddene i kroppen, og bære de pounds er spesielt vanskelig på knærne, siden det med hvert trinn, utøves på knærne en kraft som er lik en og en halv kroppsvekt. En ekstra 20, 30, 40, eller mer pounds kroppsvekt (generelt av kroppsfett) kan faktisk føre til alvorlige problemer med kneet og representerer en meget uutholdelig smerte.

For eksempel, hvis du bare har 20 pounds overvektig og du jogge, du setter 100 pounds av ekstra kraft på hvert kne på hvert trinn. Slik at arbeidet med å få og holde vekten innenfor et sunt rekkevidde ved å vedta en diett lav på fett, lavt kaloriinntak og trene regelmessig, blant mange andre tips for å miste vekt og miste vekt som du finner på vår hjemmeside Det vil hjelpe deg å unngå smerter i kneet og andre skader som kan oppstå.

Ikke stoppe å lese: Hvorfor opp i vekt i overgangsalderen

Kontrollere føttene

En vanlig årsak til kneproblemer er pronasjon, eller bevegelse av foten innover. En viss mengde pronasjon er normalt, men for mye kan føre til problemer med kneet, og kaster kneet ut av stilling som kan føre til knesmerter.
Du kan korrigere pronasjon med støttende sko designet for å hindre pronasjon eller orthotics, som er spesielle innsatser for sko.

Kjøpe riktig sko

For å forhindre knesmerter er tilrådelig å ta med hælen så lav som mulig. Legemet kan tolerere en vulst omtrent en tomme; høye hæler kaste kroppen fremover og stress på knærne. Hvis du har en tendens til å pronere, kjøpe en sko som har antipronation enheter eller høy tetthet materiale på innsiden og et fyllmateriale på innsiden av sålen. Se også etter sko som har en stiv hælkappe, den delen av skoen som kopper hælen, fordi det bidrar til å stabilisere hælen.

For sport, kjøpe sko designet for aktiviteten - spasersko for fotturer, sport joggesko, og så videre. Bruk joggesko for fotturer kan føre til smerter i leggen og i noen tilfeller knesmerter.

Bruk Epsom salter

Epsom salt inneholder magnesiumsulfat, som er egentlig en ferdig stoff for å lindre smerter i kneet. Magnesiumsulfat er et naturlig mineral som har vært brukt for smertelindring i mange år, det vil si, på grunn av sin høye nivåer av magnesium.

du trenger

 • 1/2 kopp Epsom salt
 • En stor beholder med varmt vann

bruksanvisning

Fyll en stor skål med varmt vann og tilsett? Kopp Epsom salt. Revuélvela må da nedsenket i væsken kneet. Hvis du finner det vanskelig knær dukkert i en bolle, prøv å ta et bad med Epsom salter. Du kan bruke en balje med varmt vann og tilsett 2 kopper Epsom salt. Suge i 15 minutter (minst) knærne.

Gurkemeie og ingefær te

Gurkemeie og ingefær hjem rettsmidler for knesmerter

Gurkemeie og ingefær er to naturlige antiinflammatorios som vil hjelpe lindre knesmerter, og vil bidra til å behandle revmatoid artritt. Gurkemeie spesielt har fått mye oppmerksomhet i det siste. Den aktive ingrediensen er noe som heter curcumin, som er en kraftig antioksidant. Det reduserer også nivåene av to enzymer ansvarlig for forårsaker betennelse (som er det vi kjemper ofte når vi lider artritt) Du kan ta dem i kapselform eller lage et fint sted å nyte te hver dag.

du trenger

 • 2 kopper vann
 • 1/2 teskje pulverisert ingefær
 • 1/2 ts malt gurkemeie til smak
 • honning

bruksanvisning

Sett 2 kopper vann til å koke, og deretter legge ½ ts malt ingefær og malt gurkemeie. Reduser til en småkoke og la den sitte i 10 til 15 minutter. Strain, tilsett honning etter smak, og nyte det to ganger om dagen. Dette gir 2 porsjoner.

Skaffe mer magnesium

Magnesium er noe kroppen vår trenger, men kan ikke gjøre det selv. Magnesium brukes i mer enn 300 forskjellige biomekaniske reaksjoner i kroppen vår. Relaxes muskler og nerveender, stivhet og bidrar til å lindre knesmerter. Ikke bare det hjelper slappe muskler og lindre smerte (dette gjelder for leddgikt smerte også) som hjelper mineralize bein. The American Journal of Clinical Nutrition gjennomført en av mange studier på magnesium viste at folk som hadde en diett høy i magnesium hadde høyere bentetthet, og samlet bein sterkere.

Ikke slutte å lese: Smerter i føtter og ulike årsaker

Det er flere måter å få mer magnesium og bruke det for artritt spesielt og behandle kne smerte.

 1. kosttilskudd: Magnesium kapsler er et godt alternativ til å legge livet ditt, men de fungerer best når det brukes sammen med et riktig kosthold.
 2. diett: Egentlig er dette det viktigste når du kjøper magnesium kroppen din trenger faktor. Spise høyt magnesiuminnhold, inkludert mørke grønne grønnsaker (for eksempel spinat), nøtter og belgfrukter (bønner).
 3. olje: Det magnesium olje som kan påføres topisk og absorberes gjennom huden. Gni verkende ledd for å lindre smerte.

Bland mynte med eukalyptusolje

Mint og eukalyptus ikke endre løpet av leddgikt selv, men har smertestillende stoffer som bidrar til å lindre knesmerter. Produserer kjølende følelse kan midlertidig overstyre ubehag, og skaper en avslappende følelse som kan lindre leddgikt smerte også.

du trenger

 • 5-10 dråper peppermynteolje
 • 5-10 dråper eukalyptusolje
 • 1-2 ss bæreolje (olivenolje, mandelolje, druekjerneolje, etc.)
 • En liten mørk glass flaske

bruksanvisning

Blanding av 5 til 10 dråper av eukalyptus og peppermynteolje sammen og deretter blandet med 1 til 2 spiseskjeer bæreolje. operatør olje er nødvendig for å fortynne den essensielle oljen for ikke å irritere huden, og kan være olivenolje, druekjerne, eller noe lignende (ikke olje.) Lagrer oljeblandingen i en flaske mørk og vekk fra direkte sollys glass og gni ledd når vondt, er dette en effektiv behandling med hjem rettsmidler for knesmerter.

Andre alternativer for å behandle smerte i kneet

Gelen av aloe vera for å lindre knesmerter

 1. Salvia: Når det gjelder smerter forårsaket av et slag mot kneet kan høste fordelene av salvie for å lindre den. Den måten å implementere denne løsningen ved å gni kneet blader innpakket i en fuktig klut salvia med varmt vann.
 2. Aloe vera-gel: De terapeutiske egenskaper av aloe vera vil lindre betennelse i kneet, for å oppnå den ønskede effekt skal blande honning, rød gjørme og aloe vera-gel, for derved å fremstille en pasta og humectas knær, tillates å virke i en time og ble fjernet med vann. Du vil merke en stor lettelse på knærne.
 3. Olivenolje. Det er en svært kraftig anti-inflammatorisk. Det stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer snart ubehag. Bare litt varme oljen og gjelder knær sirkulær massasje. Du kan gjenta denne prosessen opp til to ganger om dagen.
 4. Kål eller kål. Bladene er svært kraftig for sin anti-inflammatorisk effekt, slik at kneet smerte vil bli diskutert kort tid. For å forberede trenger du:
  • Klipp bladene av en kål fineste som du kan.
  • Blandinger blader med 4 spiseskjeer vann. Knust med en morter eller et mat oser.
  • Påfør kremen du får kneet.
  • Dekk med en klut eller gasbind.
  • La virke i ca tjue minutter.
  • Fjernes med varmt vann forberedelse.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 78