11 effektive naturlige rettsmidler for å avverge mygg

All-eller noen gang mange ganger har vi opplevd rødhet, hevelse og ukontrollerbar kløe som kommer med en myggstikk. Det er nok til å ødelegge enhver grill eller piknik.

skreve mygg

Mange slår til å kjøpe insektmidler for å holde myggen unna, men disse insektfordriverne inneholder ofte en giftig preparat som er farlig for menneskers helse. Dette plantevernmidler er kjent som DEET. Sterk eksponering for DEET har vært assosiert med hukommelsestap, hodepine, svakhet, tretthet, muskel- og leddsmerter, skjelvinger og vanskeligheter med å puste i mennesker og er spesielt giftig for barn.

Når det er sagt, det sier seg selv at dette er en av mange plantevernmidler som ikke ønsker å bruke - spesielt når det er så mange mer effektive måter å holde myggen unna ved hjelp rettsmidler og naturlige ingredienser.

11 naturlige rettsmidler for å avverge mygg

Denne artikkelen vil avdekke de beste måtene å frastøte mygg slik at du kan nyte en sommer av biter.

Citronella lys hjemmelaget

Den essensielle olje av citronella hjem er en av de mest effektive midler i verden og en av de beste måter å dra nytte av denne fantastiske oljen er naturlige mygg citronella lys. Disse lysene er enkle å lage, helt naturlig og slipper en duft som holder myggen unna. Sett noen stearinlys rundt terrassen eller hagen og lage en mygg-proof barriere.

Noen få dråper lavendel

Lavendel er elsket av mennesker rundt om i verden, men mygg hater. For å holde myggen ute av hjemmet ditt, legge en dråpe lavendel på et bånd og legg den i de åpne vinduene rundt. Mygg definitivt tenke to ganger før du går inn.

Ikke slutte å lese: Naturlig rettsmidler for å rense leveren

Lavendel kroppsolje

Bland 30 dråper lavendel eterisk olje med to spiseskjeer vegetabilsk olje - for eksempel olivenolje eller mandel - og gni på hud. Ikke bare vil du lukte vakker, men gjør stoppe mygg fra landing på deg.

myggolje spray

Denne oppskriften myggmiddel, omfatter essensielle oljer som citronella, sitrongress og eukalyptus. Spray dette på huden din før avreise.

Strip rosmarin stekt

Mygg kommer vanligvis mens vi er på grill eller stek, men dette enkle trikset vil slå grillen inn i en naturlig myggolje, også legger deilig smak til maten.

Kast noen stilker av rosmarin i glørne for å gi en myggolje lukt.

Myggolje planter plante

Det finnes en rekke myggolje urter som har gode egenskaper for det - for eksempel feverfew, citronella, kattemynte og lavendel er fire av de mest effektive. Plante dem i blomsterbed eller containere og plassere dem rundt hagen din og holde myggen unna.

Spis mer hvitløk

Merk: Selv om dette kan frastøte mygg, kan det også frastøte andre mennesker.

Etter å ha spist store mengder hvitløk, hvitløk olje slippes forsiktig fra porene. Dette hvitløkolje virker nesten som en barriere mellom huden og mygg.

Ikke stoppe å lese: 8 Naturlige Secrets du kanskje ikke vet å fjerne kulden.

Gjelder neem olje

Neem olje er hentet neem treet opprinnelig indiske subkontinentet anlegget - er noen ganger referert til som "tree of life".

Neem olje er en naturlig insektmiddel som brukes i planter for å holde skadelige insekter avstand, og fungerer på samme måte hos mennesker. Neem olje påføres huden og holde myggen unna.

myggolje drikke

Det finnes en rekke anekdoter som tyder på at det å drikke eple cider eddik er en effektiv myggolje. Legg til en eller to spiseskjeer av cider eddik organisk eple til 16 oz med vann og forbruker. Søtet med en skje med honning for å motvirke bitterhet hvis du ønsker det.

Eliminere stående vann

Mygg legger sine egg i stillestående vann. Eliminering av stående vann vil redusere antallet av mygg i nærheten. Stående vann kan inneholde fugl bad, bassenger og pet vannskåler. Sørg for at takrenner er drenering godt og tøm noen elementer i hagen din som samler vann.

Lag en felle for mygg

En mygg felle hjem er en annen måte å redusere antall mygg i området. Denne felle benytter CO2 for å lokke mygg i en brusflaske som de ikke kan unnslippe.

Å finne ut hvordan du gjør denne fellen mygg og hvordan det fungerer her.

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1