15 måter å tjene på Vicks VapoRub

Vicks VapoRub

Vicks VapoRub har eksistert i over 100 år og er en av de mest decongestants brukes. Mer og mer på hvilke måter denne salven kan brukes.

Hvordan å kapitalisere på Vicks VapoRub

Her er 15 måter å kapitalisere på Vick VapoRub. Du vil bli overrasket over å vite at Vicks VapoRub Det tjener mye mer enn bare en overbelastet brystet. Hvis du skal grønnere og mer naturlige ingredienser og ikke-giftig i produktene du spiser, prøv denne oppskriften: Vicks VapoRub naturlig.

1. Vicks VapoRub decongest brystet

Vicks VapoRub brystet

En av de mest tradisjonelle måter å kapitalisere på Vicks er å decongest brystet og halsen området. Når det påføres den øvre del av brystet, og det gir utmerket lindring av hoste og lunger symptomer.

2. Påfør Vicks VapoRub på føttene for å lindre hoste

Bruk av Vicks VapoRub føttene gir lindring for nighttime hoste. Sjenerøst gni VapoRub over føttene og dekke dem med sokker. I en tid da hosten vil avta og du vil våkne opp om morgenen og igjen etter å ha sovet mye bedre.

3. Lindrer ømme muskler

Vicks Vaporub muskler

Vicks lindrer såre muskler fra overarbeid. Det øker blodsirkulasjonen og gir nesten umiddelbar hjelp. Bruke en stor porsjon og gjelde gjennom det smertefulle område, deretter plassert i et område dressing.

4. Vick VapoRub hjelper katten stopp skrape

Katter er kjent for å tilbringe sine klør for hvert hardt underlag de ser. For å unngå å ødelegge dine dører, vegger og vinduer, påfør en liten mengde Vicks VapoRub til disse områdene. Katter hater lukten og vil holde seg unna. Vicks kan også brukes i armer og ben hvis kattungen er tilbøyelige til å også bruke dem til å skrape.

5. Unngå ditt kjæledyr urinere på bestemte steder

Hvis din hund eller katt ikke vet engang gå på do, satte en åpen flaske Vicks i området der han eller hun liker flagget som sitt territorium. Lukten har å hindre dem fra å løfte bena og våt teppet.

Ikke stoppe å lese: Nye drivstoffeffektive teknologier

6. Hjelper fjerne hodepine

Vicks VapoRub hodepine

Gni en liten mengde Vicks VapoRub i templer og pannen for å lindre hodepine. Den myntesmaks oppheving av trykket i hodet og umiddelbart lindre smerte.

7. Hvis du vil søke i små kutt og skraper

For å hindre smitte og akselerere healing tid, påfør en liten mengde Vicks VapoRub i noen små kutt eller skrape.

8. Påfør Vicks VapoRub i flåttbitt

Hvis du ble bitt av en flått, gjelder Vicks umiddelbart. Den sterke lukten kan hjelpe bli fremmedlegemet frigjøres og slutte å plage deg.

9. Bidra til å avverge mygg

Vicks Vaporub mygg

Vicks VapoRub frastøter mygg. Påfør en liten mengde Vicks VapoRub på hud og klær og myggen vil holde seg unna. Hvis du har blitt bitt, gjelder Vicks til området og dekke den med et plaster for å lindre kløe.

10. oppløser Bruises

Bland en klype havsalt i Vicks VapoRub. Påfør i en fersk hematom. blåmerke vil raskt oppløses.

11. For å avlaste fotsopp

Å kurere fotsopp, gjelder Vicks VapoRub to ganger daglig.

12. Bruk Vicks Vaporub luftfuktere

Luftfukter Vicks VapoRub

En annen av de mest vanlige måter å kapitalisere på Vicks VapoRub brukes i spesielle typer luftfuktere og vaporizers. Sørg for at luftfukteren har en aromaterapi rommet før bruk. Du kan bruke diffusorer med stearinlys, er det svært effektivt. Luftfukter Vicks VapoRub vil sirkulere gjennom luften og vil holde deg puste lett over natten.

13. For tennisalbue

Er du lider av tennisalbue? Gni Vicks VapoRub og bli kvitt smertene. Mentol og kamfer, til stede i det, kurere sår albuen. Plasser en del albue og massere området.

14. Reduserer sinus hodepine

Vicks VapoRub er et godt hjem for behandling av sinus hodepine rette. Påfør Vicks under nesen. Pust dypt. Dette mentol i den vil roe hodepine.

Ikke slutte å lese: 30 Romdelere ideer for huset

15. Det hjelper å bli kvitt spiker sopp

Vicks VapoRub sopp

Frota VapoRub i tåneglene hvis du mistenker at du har en sopp. Innen noen dager, vil spikeren bli formørket. Dette betyr at Vicks dreper soppen. Som neglen vokser, vil den mørke delen falle og du vil sopp gratis føtter. Hold søker salve for en periode på to uker for å rengjøre neglene på de resterende bakterier.

Annen bruk av Vicks VapoRub

Behandle øreverk. VapoRub gned litt på en bomullsdott og legg den i øret. La stå i flere timer, 2-3 ganger om dagen for å lindre smerte og bekjempe ørebetennelser.

Calmar solbrenthet. Vicks later en kul effekt som vil lindre kløe følelse av solbrenthet. Alt du trenger er å gni litt av det på de berørte områdene.

Reduserer strekkmerker. Strekkmerker er en hodepine for kvinner og er hovedsakelig forårsaket av graviditet. Angivelig, Vicks VapoRub kjempe mot sin utvikling, som noen av sine ingredienser, slik som kamfer, eukalyptus olje, olje av terpentin og olje sedertre blad, fukte og mykgjøre huden, reduserer synligheten av strekkmerker .

Unngå sprukne hæler. Påfør noen Vicks på hælene og tørre, sprukne føtter, og sette bomull sokker. La den stå på til i morgen. Du kan også gni med en pimpstein etter å eksfoliere og mykgjøre huden.

forholdsregler: Hvis du bruker Vicks VapoRub handel bør ta hensyn til at ved feil bruk kan forårsake skade, spesielt hvis barn og brukt i øyet området. Selv om produktet er naturlig, alltid bruke den med diskresjon.

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + = 22