De beste naturlige antihistaminer for å redusere allergi

Millioner av mennesker verden over lider av allergi, og hvis du er en av dem, vet hva det er å lide. Nysing, hodepine, hovne og rennende øyne, rennende nese, lunger, bihuler press og problemer digestivos- alle disse symptomene kan bli nesten uutholdelig. Det er visse medisiner som kan tas, men også kan være bruke naturlige antihistaminer for å lindre eller forebygge symptomer assosiert med allergi.

allergier naturlige antihistaminer

La oss ta en første titt på hva som er antihistaminer og hvordan de kan bidra til å lindre symptomer assosiert med allergi. Senere aksje kosttilskudd og antihistaminer.

Hva er antihistaminer?

Histamin er et stoff som er gitt ut av kroppen i løpet av en allergisk reaksjon. Mastceller, som er en type hvite blodlegemer, histaminfrigjøring, og dette setter i gang en prosess som er mer kjent som "immun inflammatorisk reaksjon".

Den inflammatoriske prosessen er lett kjennelig hovne øyne, rød nese, betennelse i tarmen, eller renner på kroppen din. Antihistaminer blokkere aktiviteten av histamin, som søker å stoppe den allergiske reaksjonen. Mange allergi medisiner som antihistaminer arbeid, men vanligvis kommer med bivirkninger som sedasjon, nedsatt læring og hukommelse.

Det er visse matvarer og planteekstrakter som kan ha lignende effekter til disse stoffene, og som sådan, De kan brukes som naturlige antihistaminer.

De beste naturlige antihistaminer for å redusere allergi

Da disse mat og naturlige kosttilskudd, hvordan de fungerer, hvordan du skal ta dem og hvor mye du skal ta, samt vitenskapelige studier rapporterer deres effektivitet.

Brennesle (Urtica dioica)

Brennesle kan brukes som et naturlig antihistamin, fordi den inneholder flere forskjellige komponenter som hjelper i kampen av histaminer.

En randomisert dobbeltblind studie med 300 mg frysetørket brennesle i behandlingen av allergisk rhinitt, fant at de 69 pasientene som fullførte studien rangert høyere enn placebo i globale vurderinger: 58 prosent kalte den effektive i å lindre deres symptomer og 48 prosent fant det var like eller mer effektivt enn den forrige medisin.

Nettle blader naturlige antihistaminer

300 mg av lyofilisert nesle er anbefalt for behandling av allergener som finnes i miljøet og noen allergener inntatt. Det frysetørkede nesle (frysetørret) kan finnes i helsekostbutikker eller på nettet.

bromelain allergi

Bromelain er en annen naturlig antihistamin det kan være lurt å legge til settet. Det er et enzym som finnes i ananassaft og ananas stammer Imidlertid, det er viktig å nevne at ananas i seg selv kan være en årsak til histamin derfor nødvendig å bruke Bromelain kosttilskudd. Bromelain kosttilskudd er tilgjengelig i helsekostbutikker, vitamin butikker eller på nettet.

Mekanismer for den anti-inflammatoriske prosessen som forårsaker betennelse, opphovning og smerte. Bromelain er i stand til å reversere effekten av skadelige stoffer, og reduserer hevelse, smerte og betennelse.

Den terapeutiske dose for allergisk rhinitt er mellom 400-500 mg bromelain tre ganger daglig, en kraft 1800-2000m.c.u. Allergiske reaksjoner kan forekomme i de som er følsomme for ananas. Kvalme, oppkast, diaré er noen av de usannsynlige bivirkninger.

Ikke slutte å lese: Hovne føtter og hender i morgen

quercetin

Quercetin er en annen naturlig ingrediens som kan bidra til å bekjempe allergiske reaksjoner. Frukt og grønnsaker er de viktigste kosten kilder til quercetin, særlig sitrusfrukter, epler, løk, persille, salvie, te og rødvin.

I reagensglass, hindrer quercetin immunceller som frigjør histamin. Som et resultat, forskere tror at Quercetin kan brukes som et naturlig antihistamin og kan bidra til å redusere allergisymptomer, inkludert rennende nese, rennende øyne, elveblest og hevelser i ansiktet og leppene.

Det har blitt funnet at stabiliserer mastceller på en måte som bidrar til å redusere stress-indusert angst og allergiske reaksjoner. En studie ved University of Tokushima Graduate School i Japan har oppdaget at quercetin er i stand til å undertrykke genet som fremmer histamin, og hjelp i prosessen antihistamin.

eple naturlig antihistamin

Det er best å bruke quercetin kosttilskudd som en naturlig antihistamin, og ingen mat som inneholder quercetin. Årsaken er at noen matvarer som inneholder quercetin kan ha høye nivåer av histaminer og kan faktisk øke den allergiske reaksjonen. For eksempel sitrusfrukter inneholder quercetin, men de kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker.

vitamin C

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre) er et naturlig antihistamin og det er den vanligste og enkleste å bruke for å behandle allergiske reaksjoner. Det finnes utallige matvarer som inneholder tilstrekkelige mengder vitamin C, samt mange forskjellige typer kosttilskudd tilgjengelig.

En studie er presentert i alternativ medisin omtale Journal, fremgår det at C-vitamin-tilskudd av 2 g per dag reduserte nivåer av blod histamin med 38%.

Som nevnt før, er det best å bruke vitamin C som en naturlig antihistamin, og ingen matvarer som inneholder vitamin C, siden noen av disse matvarer kan ha høye nivåer av histaminer og kan faktisk øke den allergiske reaksjon (f.eks , sitroner).

Mat og urter som inneholder naturlige antihistaminer

Her deler vi en liste med grønnsaker, urter og frukt som slåss allergier være naturlige antihistaminer.

Plant kamp allergi

brønnkarse

Det er vist av forskere vannkarse kan blokkere opptil seksti prosent av histaminer som frigjøres fra mastceller.

naturlige antihistaminer karse

Ert spirer er antihistaminer

De er en type plante som har en høy konsentrasjon av diamin-oksidase-enzym degradere histamin (DAO). DAO er også meget høy i erter, linser og erter (imidlertid, erter, kan ha motsatt effekt, slik at være forsiktig når spise disse).

Hvitløk og løk

Hvitløk og løk ha den samme virkning som vannkarse Produkter: de inhiberer frigjøring av histaminer fra mastceller.

Ikke slutte å lese: tørr hoste og hvordan å behandle den naturlig

Urter kjemper allergier

ginkgo biloba

Ginkgo biloba er en kinesisk urt som er ofte assosiert med mental årvåkenhet og minne støtte. En 2009 studie antydet at Ginkgo biloba ekstrakt kan ha terapeutisk aktivitet ved behandling av sesongmessig allergisk konjunktivitt.

Moringa

Moringa hemmer også opp til 72% av alle utgitte histaminer har også mange andre helsefordeler.

Hellig basilikum er en naturlig antihistamin

Holy basilikum bidrar til å stabilmastceller og produsere en beroligende effekt på dem som et resultat; Den kan brukes som en naturlig antihistamin.

jewelweed

Jewelweed, også kjent som "ikke rør meg", har helbredende egenskaper for huden. En studie fra 2010 fant at forbindelsene har betydelige viktigste effektene for forebyggende allergi.

timian

Timian (Thymus vulgaris) er en urt med høye nivåer av vitamin C som bidrar til å stabilmastceller.

Estragon hemme frigjøring av histaminer

Det fungerer i likhet med timian og hellig basilikum måte, bidrar til å stabilisere mastceller og hemmer frigjøring av histaminer.

Kamille te naturlige antihistaminer

kamille

Kamille kan brukes som en urt eller te har mange helsemessige fordeler. Denne urten inhiberer også frigjøringen av histamin.

mynte

Den inneholder flavonoider er plantepigmenter og fytokjemikalier, og har vist seg å inhibere histaminfrigjøring, særlig når de allergener er i miljøet og forårsake nasal kongestion og rennende det er.

Nigella sativa

Det kan finnes i form av frø eller olje, også kjent som blomster fennikel, koriander Roman, og svart karve. Denne urten fungerer som et antihistamin for å beskytte slimhinnen i tarmen, hemmer histamin sekresjon i tarmen. Det har mange andre helsefordeler, og har selv blitt kalt "den rette for alt unntatt døden."

Røtter kan brukes som naturlige antihistaminer

Disse røtter kan anvendes som naturlige antihistaminer, fordi de har potensiale for å forhindre allergiske reaksjoner er de inhibitorer av histamin og stabilisere mastceller. Noen bidra til å styrke immunsystemet, er anti-inflammatorisk og anti-oksidanter, slik som gurkemeie og ingefær.

 • galangal
 • ingefær
 • lotus rot
 • gurkemeie

Frukt som anses som naturlige antihistaminer

Disse fruktene har vist seg å bidra til å bekjempe allergi kan være noen rik av quercetin, redusere den allergiske respons, og for å hemme histaminfrigjøring.

 • Granada
 • epler
 • kapers
 • mangostan
 • ferskener
 • Svart ris kli
 • Mung bønnespirer

Konsumere disse forskjellige typer av naturlige matvarer antihistaminer i kombinasjon med kosttilskudd som er nevnt ovenfor, kan være i stand til å redusere intense naturlig allergisk reaksjon. Det har blitt funnet at narkotika i dag brukes til å behandle allergier, produsere skadelige og ubehagelige bivirkninger.

naturlige Antihistaminer - Forholdsregler og bivirkninger

Merk at noen av de ovennevnte naturlige antihistaminer matvarer og kosttilskudd kan samhandle med legemidler. Hvis du tar noen medisiner, er det best å konsultere legen din før du tar noen naturlig supplement.

Livet skrive Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 21 =