California veker trinn for trinn med bilder

den California veker går ikke av moten, og det virker som de aldri vil. Det er en stil som gjenopplever hårfarge forlate glimter av god smak og eleganse. Ikke rart skuespillere som Sarah Jessica Parker og Drew Barrymore bruke dem på hvert røde løperen. Faktisk er det foretrukket for flere 'kjendiser' utseende; og best av alt, ta dem fra hjemmet ikke er komplisert, så det lærte Trinnvis fremgangsmåte for å oppnå en vakker Californian veker.

California veker skritt

Tinseltown / Shutterstock.com

California hensyn for å bruke veker

For å oppnå et perfekt resultat bør du forstå noen grunnleggende i denne stilen funksjonalitet hår som oppmuntrer, for eksempel. På dette punktet er det viktig å si at det er laget for enhver kvinne. å være et naturlig utseende passer alle hårfarger, noe som betyr at et helt liv fast i skjønnhetssalongen er nødvendig.

En annen fordel med bruke veker California Det er at røttene går ubemerket, så hvis samme hårfarge til å farge rett og slett vil lenge er bevart. Sin søknad kan bli forespurt når som frisør eller skjønnhetssalongen fra hele Europa og Latin-Amerika. Du kan også tilpasse svært godt for korte eller lange hår. Du kan være interessert i å lese om hår kutt for 2016 og et annet alternativ som er frisyrer med fletter.

California veker hjemme

Californian stiler veker

Men hvorfor bruke når hjemmefra kan gjøres til en lav kostnad? Med disse trinnene de samme resultatene som hvilken som helst sal kunne tilby oppnås. Ja, du bør prøve å følge instruksjonene for å oppnå ønsket effekt.

peinado skritt

Starter dividere vekten i to seksjoner, er blandingen blitt fremstilt på forhånd i en profesjonell børste til den er helt dekket støpes. Nå kan du starte programmet Wick. Det anbefales å pusse hvert hårstrå fra en høyde til å gå ørene og haken kulminerte i spissen. Det er viktig at hårlokken er hvit med blandingen, slik at en fullstendig resultat er oppnådd.

Praktiske eksempler på veker

Camilla Alves: Det kan observeres Profesjonelle Californian veker. En del av dette resultatet skyldes det påførte fargetone bruker åpenbart en farge som kombinerer med huden, kombinasjonen av mørk bakgrunn med honning gull farge av strengene er vakker. Kanskje behandling tips ikke godt har blitt tatt vare på, men at feilen kan rettes opp.

camilla alves Californian veker

Jaguar PS / Shutterstock.com

Lea MicheleI dette eksempelet kan det ses som håret er godt vedlikeholdt. Lysstyrken kombinert med en rett og definerte smell legger tekstur til det generelle utseendet. Kanskje endringen fra mørk til lys blondt starter på tuppen er noe brå farge, men det kan rettes opp ved å gi mer utvidelse av svart farge.

lea michele med veker til Californian style

Featureflash / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parker: den California veker Sarah viser at variasjon er nøkkelen til å se en titt høy. I dette tilfellet sett på som tonehøyde og høyden av fargestoff er vellykket. Men det også fremhever mangelen på form og volum, begge funksjonene er viktig å ha en full stil.

Sarah Jessica Parker

Tinseltown / Shutterstock.com

Bianca Brandolini: Det virker som en kombinasjon av mer enn to toner kan ha fantastiske resultater i disse typer veker. Hvilke farger som karamell, honning og mandel blanding med huden din tone. Bianca er forpliktet til en glatt og ja manke, kanskje misbruker stryke tips, men denne feilen er lett å rette opp ved å bruke dette apparatet i mindre grad.

Vanessa Hudgens: Lærdommen som gir oss Vannea Hudgens er at den sterke kontrasten mellom en høyere tone, midten og endene kan se bra ut hvis de riktige fargene er valgt. Volumet i dette tilfellet er til tjeneste, som faktisk indikerer lav lysstyrke og ikke fremhevet som Camilla Alves derfor gi et eksempel. men Californian veker for svart hår er et godt valg også.

Vanessa Hudgens

Tinseltown / Shutterstock.com

Tips se definert Californian veker

Det første punktet er å klargjøre at lengden på håret er aldri et problem. Hvis håret når menn så må du begynne på høyden av ørene. Mens hvis håret er lang, er det anbefalt å starte veker opp til haken. Til å begynne fargestoff kan startes fra baksiden av håret. Når produktet er blitt påført for å vente mellom 25 og 45 minutter.

Valget av produktkvalitet er også viktig, kan du ikke spille med lav kvalitet materiale, om ønskelig langsiktig utfall bør velges nøye. Akkurat nok til å opprettholde en vasket opp med sjampo valg og voila, disse California veker sett på kjendiser vil også se vakre i håret.

Californian veker hvilke farger å velge

Å vite at veker fargen er mer fornuftig i håret, bør vi ta hensyn til den naturlige tone håret og huden tone, og det kan bygge for å velge den ideelle fargen.

Hår Hues for Californian veker for dristigste

Hår Hues for Californian veker for dristigste

brunt hår

For eksempel, i tilfelle brunt hår, fargen aske blonde veker kan være det beste valget, må vi alltid prøve å få dårligere hår toner ser naturlig, kan skinnende blonde også være et godt valg.

for brunetter

den lys brun kan følge veldig godt til disse Californian veker, Du kan også spille med graderte toner og påfør en blond farge på tips, kan et annet godt alternativ være kobber veker for kvinner med brun hud. Det er også muligheter for de som tør fargestoffer mer, grønn, rosa og blå toner kan være perfekt i Californian veker.

blonde hår

I tilfelle av har lyse hår eller blonde boks perfekt vise frem en mørk brun striper eller lys som gir et naturlig utseende, og det er tilrådelig å bruke farget kritt eller ta et bad farge for å få våre hårfarge, men uten å ødelegge. Du kan se disse alternativene for farge håret urte.

California veker kort hår

Hvis du har kort hår ikke bekymre deg, Californian veker og kort hår De er en utmerket kombinasjon som du kan ta uten problemer. Tilfeller som Miley Cyrus, Drew Barrymore og Katharine McPhee, med denne frisyre og fargestoff i hans korte manes.

til tilpasse disse veker bør du vurdere disse tipsene: Lyser disse Californian veker i kort hår, det er veldig viktig å velge riktig mengde hår som dekker fargestoff, det er det som vil gjøre forskjellen mellom en vellaget veke eller en jobb halvparten. Den beste praksis i denne saken er at en stylist kan veilede deg fordi de vet hvordan å finne riktig sted for å oppnå et mer attraktivt veker.

I tilfelle av bob, for eksempel, er det ideelle at veken "Californian" Ikke overvurder for å oppnå en gradient som kan føles og ikke utvannet.

Skrive: Livet teamet Lucida

Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 9