Fordelene ved å spise gresk yoghurt

gresk yoghurt

Som en av de raskest voksende matmarkedet, er en rekke merker og varianter av gresk yoghurt stille opp raskt dagligvarebutikker.

Forskjeller mellom gresk yoghurt og tradisjonell yoghurt

Hva skiller tradisjonell gresk yoghurt er at yoghurt Gresk yoghurt er blitt filtrert for å fjerne serum. Som et resultat, har gresk yoghurt en tykkere, creamier tekstur og rik smak.

Fordelene med gresk yoghurt

Fjerning av myse, som gjør en frisk yoghurt med 40 prosent mindre sukker, mindre enn 38 prosent natrium og mer enn to ganger mengden av protein enn tradisjonell yoghurt. Hver skje med gresk yoghurt er også full av næringsstoffer og gir en rekke helsemessige fordeler.

digestive helse

En av de mest spioneringen helsemessige fordelene av gresk yoghurt er probiotika inneholder. Disse sunne bakterier bidra til å fremme intestinal helse. Fordøyelseskanalen inneholder mange forskjellige typer bakterier, noen gode, de tjener for å hjelpe fordøye maten, og noen er potensielt skadelig.

Å spise gresk yoghurt med probiotika bidrar til å øke de gode bakteriene i tarmen. Og jo flere gode bakteriene spiser, jo mindre rom er det for de dårlige bakteriene å vokse.

Opprettholde denne sunn balanse av vennlige bakterier kan bidra med ulike fordøyelsesproblemer. For eksempel kan du bidra til å holde deg fast og kjempe dårlige bakterier som kan forårsake diaré. Probiotika kan også være nyttig for de som lider av irritabel tarm og tarmsykdommer så som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt syndrom.

Ikke stoppe å lese: utrolige helbredende egenskaper av ananas

Det bidrar til å kontrollere blodtrykket

En av de beste måtene å bidra til å kontrollere høyt blodtrykk gjennom kosten. DASH kosthold er lav i fett og inneholder åtte til 10 porsjoner med frukt og grønnsaker og to til tre porsjoner med lav-fett eller nonfat meieriprodukter. Meieriprodukter som Gresk yoghurt, er en viktig kilde til kalsium, magnesium og kalium, er det ansett fordelaktig for å bidra til å redusere høyt blodtrykk.

vektkontroll

Gresk yoghurt skiller seg ut, blant annet å inneholde dobbelt så mye protein i forhold til den tradisjonelle yoghurt. Siden protein har kroppen lengre tid å fordøye, og kan hjelpe deg å føle deg mett lengre opphold. Dette er spesielt viktig å bidra til å dempe appetitten mellom regelmessige måltider når det gjelder å miste vekt. Og når du ikke er sulten, er det en sunn måte å bidra til å redusere cravings mer.

sterke, friske bein

Gresk yoghurt fordeler

Gresk yoghurt gir viktige næringsstoffer slik som kalsium, magnesium, fosfor, kalium og proteiner som arbeider sammen for å fremme sterke og friske ben. Dessverre, mange mennesker fokuserer på bare stole på kalsiumtilskudd for å dekke kalsiumbehov.

Men gresk yoghurt tilbyr en komplett pakke av næringsstoffer som ikke finnes i kalsiumtabletter alene. En studie av postmenopausale kvinner gjennomført ved School of Medicine, University of Washington, konkluderte med at få kalsium direkte fra produktet, i motsetning til kosttilskudd, har en mer positiv effekt på beinhelse. Du kan lære hvordan du kan skaffe ubrukt kalsium melk.

Ikke stoppe å lese: Hjemmelaget juice å balansere kolesterol og blodtrykk

For personer med laktoseintoleranse

Laktoseintoleranse er en følsomhet for melkesukker kalt "laktosefri". Symptomer på laktoseintoleranse er forårsaket av fordøyelseskanalen og kan inkludere oppblåsthet, flatulens og diaré.

Studier har vist at personer med laktoseintoleranse kan tolerere opp til en kopp melk i en mat, som er lik 12 g laktose. Det anbefales at personer med laktoseintoleranse kan begynne å introdusere laktose i kosten sakte og starte med de laveste matvarer som inneholder laktose.

Gresk yoghurt er lavere laktose mate en 6-unser kopp naturlig gresk fettfri yoghurt gir bare 4 g laktose. Den minste mengde laktose som finnes i gresk yoghurt er på grunn av filtreringsprosessen, så gresk yoghurt kan være egnet for personer med laktoseintoleranse.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 84 =