6 effektive hjem rettsmidler for konjunktivitt

Øyekatarr er en betennelse i conjunctiva av øyet. Den hinne som dekker øyet er kjent som bindehinnen kan svelle av forskjellige grunner.

hjem rettsmidler for konjunktivitt

Øyekatarr er en infeksjon som vanligvis påvirker barn, men voksne er ikke immune mot det. Øyet blir rødt eller rosa. Akkompagnert det kan være brennende smerter og tåkesyn. forskjellige sykdommer, slik som allergisk konjunktivitt, eller viral konjunktivitt kan forekomme, som hver har en forskjellig opprinnelse.

Det kan også være litt væske fra øyet. Konjunktivitt er en svært smittsom øyesykdom, hvorfor du bør avstå fra å berøre eller gni øynene for ikke å smitte andre øyet også. Hvis du bruker kontaktlinser, bør du fjerne disse og erstatte dem når infeksjonen har forsvunnet.

6 Rettsmidler for konjunktivitt

Men Konjunktivitt er ufarlig og avtar vanligvis i ca 10 dager eller raskere. Imidlertid må ubehag og smerte tas opp tidlig. Hjem rettsmidler for øyekatarr ikke at du bør unngå å konsultere lege dersom symptomene dine er veldig sterk.

Allikevel, hvis konjunktivitt ingen flere problemer, kan du helbrede øynene med gjenstander som normalt er tilgjengelig hjemme. Vi vet at noen hjemme rettsmidler for konjunktivitt.

Ikke stoppe å lese: Human Eggløsning klart fotografert for første gang i historien

Bruk isen for konjunktivitt

Ice kan innsnevre blodårene. Dette kan redusere blodstrømmen, kan det også bidra til å redusere flyten av å føle smerte og kløe i øynene.

ren honning

Honning er naturligvis svært effektivt anti-inflammatorisk for behandling av konjunktivitt. Det har også antiseptiske egenskaper. Bruke litt honning i øynene kan bidra til å redusere betennelse.

Dette vil redusere kløe og smerte. Kvalitet honning fuktighetsgivende eliminere tørr brønn. For å gjøre dette bare sette noen dråper honning på øynene.

sitronsaft

Viral konjunktivitt hos barn

Sitronsaft har antibiotika og anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å lindre symptomer på konjunktivitt. Det er rik på vitamin C og kan bidra til å styrke immunsystem til å bekjempe infeksjon.

Men fortynne med vann for å ikke øke irritasjon. Sett litt utvannet sitronsaft på øyelokket kan være effektive i konjunktivitt.

varmeputen

En varm kompress på øyelokket kan være svært effektive i å redusere inflammasjon. For å gjøre dette må du suge en ren klut i varmt vann og bruke kluten over øyelokket. Hold det der i noen minutter. Gjenta prosessen tre eller fire ganger. Med dette hjemme bøte kan du få lindring fra kløe og smerte av konjunktivitt.

Ikke slutte å lese: Earache og hvordan å behandle den naturlig

fennikelfrø

fennikel frø for å behandle konjunktivitt

Det har vært sett at Fennikel frø har evnen til å redusere symptomer på konjunktivitt. Du koke noen fennikel frø i vann og la avkjøle.

Nå må du anstrenge det berørte øyevann med klar væske. Gjør dette tre eller fire ganger om dagen vil lindre symptomene på øyekatarr.

Aloe Vera for allergisk konjunktivitt

Dette er en urt som vanligvis finnes i nesten hver husstand. Har en beroligende effekt, er det anti-inflammatorisk og en god naturlig fuktighetskrem for huden, derfor bruke for hjemmelagde masker og skjønnhetsbehandlinger er så ansatt.

Man kan skjære et ark av aloe vera gel og den resulterende dip en bomullsdott for etterfølgende påføring på det rammede øye med konjunktivitt.

Aloe vera juice kan også brukes til å vaske øynene. For dette bare må du oppløse aloe juice i kokt vann, avkjøles den, og deretter bruke det til å vaske øynene dine.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =