Symptomer på hormonell ubalanse hos kvinner

hormonell ubalanse

Alder, miljøet der vi bor og genetisk disposisjon er elementer i stor grad påvirke god helse av kvinner, og særlig i hormonell ubalanse som kan oppstå.

Hormonell ubalanse påvirker ulike systemer av kvinnekroppen. Så er mange detaljer som kan varsle oss til å tro at noe er i endring i våre organer, og vi må legge til rette for å lindre symptomer i så mye som mulig.

Hvordan vite om jeg lider hormonell ubalanse

Så snart du observerer noen av symptomene på hormonell ubalanse skal virke og ikke vente å tilbringe tid som det kan bli mer alvorlig. det er best å konsultere vår fastlege og gjennom en analytisk, sjekk om hormonnivået er tilstrekkelig. Nøkkelen kan være å endre noen av vår livsstil praktiserende trening og tilbake til en sunn, sunt kosthold, eller noen spesiell behandling er nødvendig. Men at det er mulig å gjenopprette normale nivåer og holde smiler til livet.

Hva forårsaker hormonelle desenquilibrio?

Før han flyttet til å kommentere deres symptomer hormon ubalanse kvinnerJeg har til å forklare at Denne ubalansen er forårsaket av en feilaktig forhold mellom progesteron og østrogennivået i den kvinnelige kroppen. Variasjoner i balansen mellom disse to hormonene påvirker kvinners helse.

Ikke slutte å lese: 2 Riquísimos Smoothies med Avocado (Palta), blåbær og ananas.

Stress, kosthold, mosjon og eggløsning eller mangel derav, forårsaker endringer i mengdene av hormonene østrogen og progesteron til stede i kroppen av kvinnen. Siste tretti kvinner begynner å miste progesteron seksten ganger raskere enn noen annen kvinnelig hormon, mens østrogen holder seg på normalt nivå.
Hormoner regulerer kroppens balanse i mange aspekter av vår kropp og sinn. så hormonelle problemer er både fysisk og følelsesmessig.

Hvordan symptomer på hormonell ubalanse oppstår

Symptomer på hormonell ubalanse hos kvinner er svært forskjellige. De kan fremvises av en allergisk reaksjon, gjennom nattsvette, med væskeretensjon, oppblåsthet, hårtap, eller mangel på konsentrasjon. Men så de er tretthet, lav sexlyst eller tunge eller lange menstruasjonen.

Tegn på hormonell ubalanse hos kvinner

Symptomer på hormonell ubalanse kan oppstå som plutselige humørsvingninger med stemninger som vi er svært glade og når trist ingen åpenbar årsak som fører til økt irritabilitet, eller kontinuerlig vekt endrer spesielt bølge av den, kan alt dette har direkte befatning med symptomer på hormonell ubalanse presentert av kvinner, spesielt kvinner over førti.

Ikke slutte å lese 7 urter for å bekjempe leddgikt og leddsmerter

Så er migrene, de sterke angrep som blokkerer deg i timer eller hele dager, føler den kalde kroppen ekstremiteter og hukommelsestap er åpenbare tegn på denne hormonelle problemer.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 89