De 15 beste te for vekttap

Er du lei av å endre kosthold uten resultater? Kanskje hva trenger du å miste de ekstra kiloene, bare være en god te eller slankende te. I denne artikkelen viser vi 15 beste te for vekttap trygt og uten mange runder.

Urtete som hjelper deg ned i vekt

Infusjoner for vekttap

den infusjoner for slanking magen fort De er alle raseri i disse dager, og det er ikke overraskende fordi mange foretrekker å konsumere en rik varm kopp noen te før sengetid. utvikle hjemmelaget slanking te, Det er veldig enkelt hvis du vet hva hver ingrediens som du har hjemme.

Dessuten er det viktig å merke seg at te er te og infusjoner består av drinker laget av varmt vann ved hjelp av en endeløs rekke av urter, røtter, blomster og noen av stoffene som gir en fordel for kroppen. I stedet er te brygget eneste blad Camellia Sinensis, som inneholder Teina. Hvis ikke inneholde Teina blir en infusjon. La oss se på noen infusjoner og fettforbrenning slanking te.

1. Oolong Tea Infusion

En av de viktigste våpen av Oolong mot vektøkning er dens evne til å hindre fettopptaket. Japanske forskere funnet at høye nivåer av antioksidanter som kalles, spesifikk Oolong te polymeriseres polyfenoler inhibere kroppens evne til å absorbere fett med mer enn 15%. Som et resultat, er Oolong te en av infusjoner å miste vekt og volum mest brukte.

Når taiwanske forskere studert mer enn 1100 personer over en periode på 10 år, fant de at de som drakk Oolong te en eller flere ganger i uken hadde nesten 20 prosent mindre kroppsfett enn de som ikke drikker.

2. Infusjon av hvit te

Hvit te ikke bare hindrer nye celler med overflødig fett, men øker også kroppens evne til å bryte ned og bruke eksisterende fett til energi. Som et resultat reduserer for tidlig aldring.

3. Valerian Infusion

Når søvnforstyrrelser, er tap av en times hvile i løpet av tre dager er tilstrekkelig til å påvirke den appetitt-regulerende hormon, ghrelin. Søvnkvalitet, på den annen side, mater produksjonen av hormoner for å brenne fett, så det er en absolutt prioritet hvis du prøver å miste noen få pounds. Valerian er en urt som alltid har blitt verdsatt som et mildt beroligende.

4. Infusion urt Ashwagandha eller indisk morbær

Fylt med kanel, ingefær og andre urter for å gå ned i vekt

Ashwagandha infusjon vil gi deg et bedre syn på livet og redusere stress hormoner som kan skape kaos på midjen. En studie publisert i den indiske Journal of Psychological Medicine, fant at "Ashwagandha rot ekstrakt trygt og effektivt forbedrer motstand av en person til stress og forbedrer dermed kvaliteten på selvevaluering av livet."

Ikke stoppe å lese: 3 naturlige te å øke hastigheten på stoffskiftet

En fersk undersøkelse utført av Pennsylvania State University fant at folk som reagerer dårlig på stress har økte nivåer av betennelse i kroppen, og betennelsen er direkte knyttet til fedme samt diabetes, hjertesykdom og kreft.

5. Sitron te

Infusjon av sitron kan hjelpe magen miste vekt raskt, takket være sitt innhold av D-limonen. Denne forbindelsen finnes i sitronskall, er en eterisk olje som har blitt brukt for sine vanndrivende effekt siden antikken. Men inntil nylig, ingen vitenskapelige funn til støtte rettet. Et dyr undersøkelse publisert i Journal of the Pharmaceutical Society of Japan bekreftet at D-limonen er en effektiv biologisk nedbrytbar løsningsmiddel av kroppsfett.

6. Infusion Cranberry

Spise blåbær kan bidra til å redusere betennelse, ifølge en studie publisert i tidsskriftet Molecular Nutrition & Food Research. For å nå disse konklusjonene, forskere delt deltakerne inn i to grupper; en gruppe fikk en diett som inkluderte en ekvivalent av 1,5 kopper blåbær, mens den andre gruppen fulgte en kontrolldiett som ikke inkludere frukt. På slutten av forsøket, gruppen forbruker blåbær hadde mindre betennelse enn sine kolleger som ikke spiser bær.

7. Red Tea Infusion

Ifølge forskere fra Sør-Afrika, polyfenoler og flavonoider som finnes i anlegget hemmer adipogenese (dannelse av nye fettceller med 22%). Dens kjemikalier også hjelpe metabolismen i å brenne fett. I tillegg er rød te naturlig søt, så du trenger ikke å legge til sukker.

8. Yerba Mate infusjon

Preparanndo kvinne infusjon vekttap

Yerba Mate er kjent for sin potente termogen effekt, noe som betyr at det blir en overvåkningsmekanisme og brenner kalorier i kroppen. Det stimulerer også fett tap, takket være balansert reduksjon av insulin.

9. myntete

Det er noen dufter som kan vekke lysten til å spise, andre kan faktisk undertrykke appetitt. En studie publisert i Journal of Neurological USA, fant at personer som inhalert peppermynte og tok annenhver time, de mistet et gjennomsnitt på 5 pounds en måned. Så inntaket, vil to eller tre ganger om dagen holder deg ut av pantry.

10. infusjon av kamille og lavendel

Kamille og lavendel ansikt tretthet og depresjon ved å redusere stress som følger med søvnløshet. Redusere stress hindrer inflammasjons nivåer, noe som har vært direkte forbundet med vekt og blodsukkernivået, øke. En tysk studie fant at kamille te betydelig forbedret fysiske symptomer relatert til mangel på søvn, og selv bidratt til å redusere nivåene av depresjon i en kronisk mangel på søvn.

Ikke stoppe å lese: Grønn juice å miste vekt i 5 dager

11. Infusjon av svart te

Italienske forskere funnet ut at å drikke en kopp svart te om dagen bedrer hjerte funksjon. En studie publisert i tidsskriftet European Heart Journal fant at svart te kan forbedre blodstrøm og utvidelse av blodårene, økt metabolisme og derfor vekttap.

12. Infusjons Gojis

Goji infusjon hjelper brenne opptil 10% av kaloriene. Lycium barbarum planten hvorfra Gojis høstes, er en tradisjonell asiatisk medisinsk terapi for diabetes, men har også en slankende virkning. mest goji infusjoner De blandet med grønn te, noe som ytterligere øker kaloriinntaket. I en studie publisert i Journal of American College of Nutrition, ble deltakerne gitt enten en enkelt dose av L. barbarum eller placebo etter et måltid.

Forskerne fant at en time etter at dosen ble gruppen som inge goji brenne kalorier med en hastighet 10% høyere enn i placebogruppen. Effekten varte opp til fire timer.

13. Infusjon av ingefær

Ingefær er ikke bare en av de sunneste krydder på planeten, men også kamper betennelser. Ifølge flere studier, ingefær, som tradisjonelt brukes for å lindre magesmerter, blokkerer flere gener og enzymer i kroppen som fremmer betennelse, forårsaker svelling. Dette betyr at du kan nyte den andre delen av grønnsaker rike på næringsstoffer uten bekymring.

14. Infusjon av fennikel

Fennikel har viktige egenskaper som bekjemper betennelse. Det har lenge vært brukt til behandling av tarmgass og andre gastrointestinale problemer. Mens National Institutes of Health i USA har ingen posisjon på den medisinske effekten av fennikel, en offisiell offentlig etat som ligner på FDA i Tyskland som fokuserer på urter sier anlegget kan faktisk være en effektiv fighter flatulens, eliminerer hevelse og stimulerende vekttap.

15. Infusjon av kanel

Kanel er ikke bare en slags ekstraordinært, men har også blitt oppdaget som kan redusere blodsukkernivået i kroppen og redusere kroppens insulinresistens. Alt dette genererer tap av kalorier, og hva som er den samme, vekttap.

Avslutningsvis har vi gitt 15 av de beste infusjoner å gå ned i vekt raskt og trygt. Håper vil være til stor hjelp i ditt ønske om å gå ned i vekt raskt og pålitelig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 71