Viker tannkjøtt og 11 hjem rettsmidler for å løse dem

Gum resesjon, eller gingival tilbaketrekning blir tilbakegang tannkjøttet krone tenner. Det er en progressiv sykdom som kan starte så tidlig som i barndommen eller ungdomsårene og gradvis forverres i løpet av årene. For øyeblikket blir det tydelig, vanligvis etter en alder av 40, kan røttene av tennene har vært expuestas.Sigue Les videre for noen naturlig rettsmidler for å hindre tannkjøtt lavkonjunktur og hvordan du løser dem.

Årsaker til tannkjøttet trekker seg

Røttene av tennene griper i individuelle bassenger i kjevebenet. Men tannkjøttvevet som dekker kjevebein og bunnen av kronene, spiller en rolle i å opprettholde tennene i stilling og holde stabil.

Gummier omfavne hver tann ved et punkt litt over dens hals - hvor tannkronen møter roten. Dette beskytter bunnen av tannen eksponering for patogener og næringsmidler.

Skille tannkjøtt margene på tennene er den første fasen av resesjonen.

La oss se hvordan det skjer.

Bakterier i munnen alltid danner plakk, en klebrig film på tennene. Du kan fjerne disse bakteriene ved å børste og tanntråd, men hvis det ikke fjernes med jevne mellomrom, helst en gang hver 12. time, kan plakk stivne og danne tannsten, en hard skala innskudd, gulaktig hvit.

Opphopning av plakk og tannsten på marginene for tannkjøttet forårsake utskilling av tennene. Dette, i sin tur, letter, enda mer, dannelsen av tanntannsten i mellomrommet mellom tennene og tannkjøttet.

Tannkjøtt-tilbake er vanligvis forbundet med dårlige dental hygiene fordi tannkjøttsykdom er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Men selv om du pusser tennene religiøst hver morgen og kveld for å rengjøre og bruke tanntråd, kan du fortsatt ha en viker tannkjøtt.

Faktisk kan hygienetiltak for aggressive som sprek munnhygiene også være ansvarlig for betennelse i tannkjøttet, noe som forverrer gingival lavkonjunktur.

Noen av de andre risikofaktorer for tilbakegang tannkjøttet er røyking og forbruk av tobakk, blødende tannkjøtt og skabb på grunn av vitamin C-mangel, skade på tannemaljen forårsaker sure oppstøt eller selv-indusert oppkast, og kjeveortopedisk behandling involverer reposisjonering tenner.

Gum resesjon blir ofte oversett fordi utgangspunktet forårsaker ingen problemer. Mesteparten av tiden, bare ta hensyn når det begynner å påvirke estetikken eller forårsake andre problemer som følsomhet for varme, kalde eller syre, tannkjøtt abscesser og tann mobilitet matvarer.

Om igjen uten tilsyn, kan det også føre til for tidlig tap av tenner.

Uttak symptomer tannkjøtt

Hvis du har noen av følgende symptomer på viker tannkjøtt, verdt å ta korrigerende tiltak så snart som mulig:

  • Lengre tenner - Dette er vanskelig å legge merke til fordi endringene er gradvis, men du kan sammenligne dagens lengde med gamle bilder.
  • Color endring i tannkjøttet - kan du legge merke til at tannkronen og rot kan bli eksponert i forskjellige nyanser.
  • hovent tannkjøtt - Tannkjøttet er rødt og hovent, spesielt langs margene.
  • Blødende tannkjøtt - Tannkjøttet kan blø når du pusser tennene eller biting epler eller andre harde matvarer.
  • Følsomhet for mat - kan ha en skarp smerte ved inntak av mat og drikke, varme, kalde, søte eller sure.
  • vaklende tenner - du føler tennene bevege seg litt.

11 hjem rettsmidler for å fikse tannkjøttet trekker seg

I de tidlige stadiene av tannkjøttet trekker seg, fjerne plakk og kalkulus, med grundig, men likevel lett, tannhygienetiltak bidra til å kontrollere tilstanden. Men avanserte tilfeller krever ofte kirurgiske prosedyrer som gingival pode.

Her er noen effektive hjem rettsmidler du kan prøve uansett hvor alvorlig tilstanden.

1. Yarrow

Ryllik som ofte kalles gress sår, ryllik, cientoenrama, fjær blomst, gress Carpenter. Juice av bladene og stammen kan stoppe blødninger. Mange amerikanske stammene tygge bladene som et middel for tannpine, samt en rekke andre plager. Antikoagulanter, kan anti-inflammatorisk og smertestillende ryllik hjelpe med tilbakegang tannkjøttet på noe tidspunkt.

Den enkleste måten å bruke ryllik tygger bladene og stilkene hvis du har tilgang til en ny forsyning. Knuse bladene eller muélelas å danne en lime og bruke tyggegummi massasje.

Du kan også gjøre ryllik te gurgle. Hell kokende vann over en håndfull friske ryllik blomster eller 1-2 ss tørt gress og la trekke i 15-20 minutter. Sil og drikk når te er avkjølt.

Dette antiseptisk te kan forbedre munnhygiene generelt og bøte på en rekke problemer, inkludert tannkjøttsykdom og halsinfeksjoner.

Hvis du ikke ønsker å prøve med gress, kan du bruke den essensielle olje av ryllik. Denne blå olje er svært kraftig, slik at du kan blande noen dråper kokosolje eller annen transportør olje før du bruker den som et maleri for tyggegummi.

2. Sumac

Enten du vet Sumac som en busk eller et tre som vokser i hagen din eller en krydret rød krydder som brukes til å smaken retter eller gjøre rosa lemonade, kan dette hjelpe med tilbakegang tannkjøttet.

Visse deler av anlegget har tanniner som forlater en bitter smak og en tørr følelse i munnen karakteristiske astringency. Disse trekker de vevsvæsker, redusere betennelse og gjenopprette vanntetthet av tannkjøttet.

Fjern den ytre huden av grener Sumac og bruke den til å massere tannkjøttet eller knuser sine tips og bruke dem til å pusse tennene og tannkjøttet. Du kan også koke bladene til å lage en te og deretter gurgle, eller med røde bær kan du lage en forfriskende indisk lemonade.

I tillegg Sumac bær er rike på vitaminer. Du kan også bruke tørket og pulverisert bær som et krydder.

3. Green Tea

Regelmessig bruk av grønn te har vist seg å forbedre tannhelsen. Det er ikke overraskende som antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper av grønn te er velkjente.

Ifølge en japansk studie, regelmessig inntak av grønn te ikke bare reduserer sjansen for å utvikle periodontal sykdom, men reduserer også betennelse i tannkjøttet og forbedrer fikse tennene. Drikk grønn te en eller to ganger om dagen, slik at tanniner i drinken gjøre jobben sin.

4. Salvia

Salvie te er en annen urtemedisin som du kan prøve for viker tannkjøtt. Denne urten har en lang historie som brukes for tannproblemer, takket være sin utmerkede anti-mikrobielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Folk pleide å tygge bladene som et middel for hovent tannkjøtt og tann abscesser.

En te laget av salvie blader kan brukes til gargling og lindre sår hals og munnsår. Du kan forbedre den generelle tannhygiene, og beskytter tannkjøttet.

Lag en te av frisk eller tørket salvie er enkelt. Soaking kun en håndfull av friske blader eller 2 ss tørt gress i varmt vann i 15-20 minutter, og det flytende lim. Du kan også bruke restene for masserer tannkjøttet.

5. Aloe vera

Den beroligende oppnådde gel fra Aloe Vera saftige bladene kan redusere betennelsen og tannkjøtt retraksjon. Bruk friske urter til dette formålet. Bryter en bit av blad og gni det på tannkjøttet. Gjenta dette så mange ganger du vil. Gelen kan trekkes ut og oppbevares i kjøleskap. Etter pusse tennene, gni gel i tannkjøttet og massasje for å gjenopprette den stramme strukturen tannkjøttet.

6. sesamfrøolje

Olje Rykk er en gammel ayurvedisk detox teknikk. Ponte 1-2 ss sesamfrøolje i munnen og rist ca 10-15 minutter før spytt. Selv om oil pulling brukes til å behandle ulike helseproblemer, er bedre tannhelse en av de tidligste resultatene. Men, må man venne seg litt først. Pass på å ikke gjøre Oil Pulling på tom mage.

Ikke stoppe å lese: Buches olje til å avgifte kroppen

7. Kokosolje

Laurinsyre og midlere triglycerider (MCT) i kokosolje, har antimikrobielle egenskaper og anti-inflammatorisk. Massere tannkjøttet med en klype fin havsalt blandet med litt kokosolje kan redusere betennelse.

Selv om Oil Pulling er tradisjonelt utføres med sesamfrø olje, kan du prøve med kokosolje også. Det er lettere og har en mer behagelig smak. Smelt 1-2 ss olje i en skje og bruk.

Ikke stoppe å lese: Hvordan unngå hull i tennene ved hjelp av kokos olje

8. Sitronolje

Sitron-essensielle oljen erholdt fra sitronskall er antiseptisk og antimikrobiell. Legg ti dråper sitronolje til en kopp varmt vann og gurglevann, eller blanding 2-3 dråper i en teskje kokosolje og gni på tannkjøttet for å redusere svelling og krymping. Dette bitter olje har en frisk sitrus duft som kan fjerne dårlig ånde.

9. Olje Clove

Den nellikolje er mye brukt for lindring av tannpine, og det numbs mykt vev, men det er bare en midlertidig effekt. Oljen blir ofte brukt i tannhygieneprodukter for dens sterk antibakteriell effekt på lang sikt.

topper også listen for sin antioksidant kapasitet. Bruk 5-6 dråper i en kopp varmt vann som et munnvann.

10. sitrongress olje

Lemongrass har soppdrepende og antiseptiske egenskaper som hindrer vekst av visse typer av gjær og bakterier som vanligvis finnes i munnen. Den har også en anti-inflammatorisk og snerpende virkning på tannkjøttet.

Hierbe 2-3 stilker av sitrongress vann gurglevann eller bruk ti dråper eterisk olje i en kopp varmt vann. Regelmessig bruk lindrer betennelse og gjenoppretter normal og sunt tannkjøtt tekstur.

11. Vitamin C

En mangel på vitamin C kan føre til betennelse i tannkjøttet og blødning. Kosttilskudd viser ofte en dramatisk forbedring. Vitaminer er ideelt oppnås fra mat, fordi de er bedre utnyttet av kroppen i sin naturlige form i stedet for deres syntetiske versjoner.

Grønnsaker og frukt er rike på vitamin C, spesielt de som er mørke grønne, bladrike, slik som paprika, brokkoli, tomater, kiwi, bær og sitrus. Imidlertid er en betydelig prosentandel av vitamin C tapt under juice produksjon, lagring og tilberedning.

For å unngå dette, prøv en lokal kilde av frisk frukt og grønnsaker når du kan, slik at du spiser dem rå. Drikk grønn smoothies og juice umiddelbart etter tilberedning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 67